• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım da tüp Bebek yaptiracaklar

Kızlara size bi şey sorucam benim transfer 26sında estrofem kullanıyorum şuan ama bugün leke geldi doktoru aradım devam ederse yarın gel dedi sizce neden olur korkuyorum transfer olmaz diye

Canım bu gebelik aşısı nasıl birşey ben de yaptırmak istiyorum ne zaman yapıyorlar bilgi verir misin benim dondurulmus embriyoların var
Benim bugün yumurtalarım toplandı yarın için gün verdiler, ben de bilgi arıyorum ama bulamıyorum işlem nasıl yapılıyor diye

sen beni byle rahatlalttim ya rabbimde seni sevindirsin insallah en kisa zamanda kimseye cekemeyecegi yük vermiyi rabbim ben bunu tup bebek tedavisi sureciyle beraber iyice anladim kan veremeyen ben ne islemlerden gectim hep.sabir dua hep vardir mevlamin bi bildigi bugunden itibaren akisina biraktim artik tamamen ..
Canım benim aynen öyle ne aşamalardan geçiyoruz bebeğine inan sonuç ne olursa olsun ben 3.de düşük yaptigimda hep buna pişman oldum yeterince inanmadım mi diye Benim de 8 yumurtadan sadece 2 si kalmıştı benim de eş sorunu İstanbulda en iyi merkeze gittim hem de nasip

Canım bu gebelik aşısı nasıl birşey ben de yaptırmak istiyorum ne zaman yapıyorlar bilgi verir misin benim dondurulmus embriyoların var
Transferden bigun once esiniz ve sizden alinan kan islemden geciyo esinizin kani kolunuza sizin kaninizsa rahime uygulaniyor basit islem kolunuza vurulan igne biraz can acitiyor rahimdeyse transfer gibi bisiy yani hiss etmiyosun hicbisey

Arkadaşlar merhaba. Ben de pazartesi opu olmuştum. Benim eşimde problem. Dün embiriyolog aradı ve olumsuz ama yarını beklicz dedi. Çok üzüldük tabi. Ama bu sabah aradı döllendi öğeln transfere gelin dedi 🥰ama embriyo için 2 ile 3 arasnda gdip geliyo dedi kaliteden mi bahsetti acaba bilgi vermedi. Bilgisi olan varmı

Arkadaşlar merhaba. Ben de pazartesi opu olmuştum. Benim eşimde problem. Dün embiriyolog aradı ve olumsuz ama yarını beklicz dedi. Çok üzüldük tabi. Ama bu sabah aradı döllendi öğeln transfere gelin dedi 🥰ama embriyo için 2 ile 3 arasnda gdip geliyo dedi kaliteden mi bahsetti acaba bilgi vermedi. Bilgisi olan varmı
Döllenme zamanından bahsediyordur, 3ncü gün embriyosu filan diyolar ya

Back