• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım da tüp Bebek yaptiracaklar

Kızlar bende opu oldum 7 yu
Arkadaşlar merhaba. Ben de pazartesi opu olmuştum. Benim eşimde problem. Dün embiriyolog aradı ve olumsuz ama yarını beklicz dedi. Çok üzüldük tabi. Ama bu sabah aradı döllendi öğeln transfere gelin dedi 🥰ama embriyo için 2 ile 3 arasnda gdip geliyo dedi kaliteden mi bahsetti acaba bilgi vermedi. Bilgisi olan varmı
iyi akşamlar canım umarım en güzel şekilde ilerler eşinde sorun neydi kaç yumurta toplandı

Birkaç gün daha bekle canım daha yanıltır seni beklemek çok zor dimi ya her süreci farklı zor bu işin
bugun 7gun zaten yok beklerim ama 2gun embiriosu ya ne zman cikar erken gebelik testiyle acaba hayatimda gecmeyen tek hafta diyebilirim zor kelimemi 🙄🤗insallah tutmustur bebegim hele bi dogsun yicem ona bugunlerin hesabini sorcam ondan 🤲

bugun 7gun zaten yok beklerim ama 2gun embiriosu ya ne zman cikar erken gebelik testiyle acaba hayatimda gecmeyen tek hafta diyebilirim zor kelimemi 🙄🤗insallah tutmustur bebegim hele bi dogsun yicem ona bugunlerin hesabini sorcam ondan 🤲
Allah söyletti heralde :) herkesde farklı oluyo bide çıkması kimi kaset testte hemen görüyor kimi anca kanda bende bugün yumurtalarımla ilgili bilgi alıcam inşallah güzel şeyler duyarımda yola deva ederim

Allah söyletti heralde :) herkesde farklı oluyo bide çıkması kimi kaset testte hemen görüyor kimi anca kanda bende bugün yumurtalarımla ilgili bilgi alıcam inşallah güzel şeyler duyarımda yola deva ederim
o yuzden uyku tutmadi galiba erkenn kalkmissin insallah hayirlisiyla guzel sonuc alirsin ❤

Kızlar bende opu oldum 7 yu

iyi akşamlar canım umarım en güzel şekilde ilerler eşinde sorun neydi kaç yumurta toplandı
Eşimin sorunu genetik canm azfc delesyonu var. 10 tane yumurta toplandı. Eşim tese olmuştu 8 tane dondurulmuş sperm vardı. 4 tanesi çözüldü 1 tanesi döllenme yapmş. Hepimiz hayrlı sonuçlar alırız inşallah

Eşimin sorunu genetik canm azfc delesyonu var. 10 tane yumurta toplandı. Eşim tese olmuştu 8 tane dondurulmuş sperm vardı. 4 tanesi çözüldü 1 tanesi döllenme yapmş. Hepimiz hayrlı sonuçlar alırız inşallah
İnşallah inşallah hayırlı haberler alalım ne zaman transfer

Back