Tek hücreli olması imkansız canım. Rahatla biraz. Bak maşallah her gün ayrı bir belirtin var. Bu günlerin, bu heyecanın tadını çıkar. Nice arkadaşımız bir yumurta bulmak için aylarca yillarca ugrasiyor. Bu aşamaya gelmek bile bir mucize belki. Şükürler olsun rabbime. Insallah saglikla sonuclarimizi alir, saglikli dünyaya getiririz çocuklarımızı. Ben de 25inde kan verip öğrenicem. Hiçbir belirtim yok. Ama şükrediyorum bugünüme ve çok umutluyum. Hayırlısıylakizlar transferde kac hucreli oldugunu syluyolarmi yani kac olursa ii bana syledjlerini hatrlamiyorum ama sanki tek hucreli demisti 2.gun embiriosu yani kotu mu bi an aklima geldi
İnşallahHepimiz güzel haberler vericez inanıyorum ben
Bunda da vardır bir hayır... Cok daha güzel şeylere sebep olur bu acı inşallah. Rabbim sabır versinKızlar benim degerim düşmeye başladı inanılmaz bir aciymis rabbim herşeyin hayırlısını versin insallah
Ya çok üzüldüm kimyasal mı oluyor yani Allah yardım etsin canım sana üzülme demek boşuna yaniKızlar benim degerim düşmeye başladı inanılmaz bir aciymis rabbim herşeyin hayırlısını versin insallah
Maşallah inşallah ilaçlardan değildir canım ya Allah hayırla tamamlamanı nasip etsin bende transfer için bekliyorum yumurlar iyiyse işlem olucakya kizlar var demi ya bayiocam nerdeyse ilk defa bu cizgiyi grdum olucem heyecandan simdje ikaclardan falan olabilir mi sdiyorum ya
ya degildir demi var yani ya allahim bekleyen herkese yardim etsn o kadar guzel biseymis ki rabbim sizleridr sevindirsnMaşallah inşallah ilaçlardan değildir canım ya Allah hayırla tamamlamanı nasip etsin bende transfer için bekliyorum yumurlar iyiyse işlem olucak
Bugün kaçıncı günündü canımdoktorum mesaji grmedi daha acaba ilaclara devam edicem mi
9 gun doktorumda cok taraftar dgil bu erkenden test yaomaya falan dio ki madem o kadar acelecisin pazartesi gel kan ver uyuz yaBugün kaçıncı günündü canım
Bu kimyasallar yaşandığı içindir sen içini ferah tut seni kimse anlamaz ne istiyorsan onu yap zateN en sonunda üzülende sevinende sen olacaksınhani ben ilaca devam edecek miyim die soracaktm moral bozar gibi konusuyo bu testlerden hic anlamiyorum ama madem o kdar acelcisn oazartesi gel dio
cok sinriimj bozdu yaBu kimyasallar yaşandığı içindir sen içini ferah tut seni kimse anlamaz ne istiyorsan onu yap zateN en sonunda üzülende sevinende sen olacaksın
Canım hiç moralini bozma doktorların geneli erken teste karşı ondan öyle tepki vermiştir takılmahani ben ilaca devam edecek miyim die soracaktm moral bozar gibi konusuyo bu testlerden hic anlamiyorum ama madem o kdar acelcisn oazartesi gel dio
Çok teşekkürler canım degisik bir islemmisTransferden bigun once esiniz ve sizden alinan kan islemden geciyo esinizin kani kolunuza sizin kaninizsa rahime uygulaniyor basit islem kolunuza vurulan igne biraz can acitiyor rahimdeyse transfer gibi bisiy yani hiss etmiyosun hicbisey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?