Transfer aşamasına geçmiyorum ki ben canım onu transfere hazırlıktan yapıyorlar sanırımBide gebelik asisi denilen sey var bana o yapildigi ay pozitiv oldu sonuc
Benim yontem yapa bilrsin tabii herkesn dusuncesi farkli bakis acisi farkli ama bana gore hic farketmezTransfer aşamasına geçmiyorum ki ben canım onu transfere hazırlıktan yapıyorlar sanırımgaliba benim çarem yok
Merhaba gebelik aşısı nasıl yapılıyor? Bugün yumurtalarım toplandı yarın bana onu yapacaklarmış rahimden oluyor falan yazınca korktum bayaBide gebelik asisi denilen sey var bana o yapildigi ay pozitiv oldu sonuc
Canım bu gebelik aşısı nasıl birşey ben de yaptırmak istiyorum ne zaman yapıyorlar bilgi verir misin benim dondurulmus embriyoların varBide gebelik asisi denilen sey var bana o yapildigi ay pozitiv oldu sonuc
Benim bugün yumurtalarım toplandı yarın için gün verdiler, ben de bilgi arıyorum ama bulamıyorum işlem nasıl yapılıyor diyeCanım bu gebelik aşısı nasıl birşey ben de yaptırmak istiyorum ne zaman yapıyorlar bilgi verir misin benim dondurulmus embriyoların var
Canım benim aynen öyle ne aşamalardan geçiyoruz bebeğine inan sonuç ne olursa olsun ben 3.de düşük yaptigimda hep buna pişman oldum yeterince inanmadım mi diye Benim de 8 yumurtadan sadece 2 si kalmıştı benim de eş sorunu İstanbulda en iyi merkeze gittim hem de nasipsen beni byle rahatlalttim ya rabbimde seni sevindirsin insallah en kisa zamanda kimseye cekemeyecegi yük vermiyi rabbim ben bunu tup bebek tedavisi sureciyle beraber iyice anladim kan veremeyen ben ne islemlerden gectim hep.sabir dua hep vardir mevlamin bi bildigi bugunden itibaren akisina biraktim artik tamamen ..
Transferden bigun once esiniz ve sizden alinan kan islemden geciyo esinizin kani kolunuza sizin kaninizsa rahime uygulaniyor basit islem kolunuza vurulan igne biraz can acitiyor rahimdeyse transfer gibi bisiy yani hiss etmiyosun hicbiseyCanım bu gebelik aşısı nasıl birşey ben de yaptırmak istiyorum ne zaman yapıyorlar bilgi verir misin benim dondurulmus embriyoların var
Transfer gibi bisuy canim hic aci olmuyo hatda kola yapilan igne aciyo rahim digilMerhaba gebelik aşısı nasıl yapılıyor? Bugün yumurtalarım toplandı yarın bana onu yapacaklarmış rahimden oluyor falan yazınca korktum baya
Hayırlı olsun sağlıkla ilerler inşallah darısı banaKızlar 9. Gün kan sonucumu aldım 89 çıktırabbim bekleyen herkese bu duyguyu nasip etsin hep dualarimdasiniz
Amin canım hayırlısıyla inşallahHayırlı olsun sağlıkla ilerler inşallah darısı bana
Tahrik ederim canım hayırlı olsun kat kat artsın inşallahAmin canım hayırlısıyla inşallah
Allah sağlıkla mutlulukla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahKızlar 9. Gün kan sonucumu aldım 89 çıktırabbim bekleyen herkese bu duyguyu nasip etsin hep dualarimdasiniz
Maşallah inşallah sorunsuz devameder kucağına alırsın darısı bize inşallahKızlar 9. Gün kan sonucumu aldım 89 çıktırabbim bekleyen herkese bu duyguyu nasip etsin hep dualarimdasiniz
Döllenme zamanından bahsediyordur, 3ncü gün embriyosu filan diyolar yaArkadaşlar merhaba. Ben de pazartesi opu olmuştum. Benim eşimde problem. Dün embiriyolog aradı ve olumsuz ama yarını beklicz dedi. Çok üzüldük tabi. Ama bu sabah aradı döllendi öğeln transfere gelin dediama embriyo için 2 ile 3 arasnda gdip geliyo dedi kaliteden mi bahsetti acaba bilgi vermedi. Bilgisi olan varmı
Hayırlı olsun sağlıkla ilerler inşallah darısı bana
Olabilir canımDöllenme zamanından bahsediyordur, 3ncü gün embriyosu filan diyolar ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?