Kasım da tüp Bebek yaptiracaklar

Canım perşembeye kadar aldığın ilaçlar bitmez mi? Yanı keşke ilaçlarını her 3-4 günde bir alsaydın benimki tam tersine tekrar tekrar ekledim.
Ya dr görmeden ilaçları yazıyorlar hepsini aldırttılar 22 tane merloin mi ne ondan var 7 tane Cetro bişey var bir sürü jel.....

ya Çok sinirim bozuk. Bana hiçbirşey anlatmadan bir sürü ilaç aldırttılar bu sabah. Öğlen de arayıp Perşembe opu var dediler.

Canım ya hayırlısı olsun bende opudan ağlayarak çıkmıştım annem de beni öyle görünce ağlamış eşim sonra diyorki dramatik hale getirdin diyor :)))
valla sinirlerim bosaldi heralde cunku korkarak girdim damar yolumu bulamadilar delik desik oldum bi de anestezi bi anda kolumu falan uyusturdu gerisini htrlamiyorum ama uyandigimda yatagimda o kadar tatli bi uykuydu ki hersey bitmis tup bebek tedavisinin en zahmetsiz yeri sanirim ama cok agladm valla

Okuduğum araştırdığım kadarıyla ikizlerde değer biraz fazla çıkıyor sanırım ama hiç belli olmaz kuzum
Bende öyle düşündüm cok sevindim canım farklı bi duyguymuş Allahım isteyen herkese nasip etsin içinde bizlere özellikle kk anne adaylarına

Tabiki veririm inşallah olumlu olur benim dondurulmuş 10 adet 5.gün yumurtam vardı 2 tanesini transfer ettirdim
Maşallah canım çok güzel inşallah böyle güzel devam etsin benim 8 yumurtam var inşaşah hepsi büyürse bide kaliteli olursa çok sevinicem

canım estrofem kac tane ıcıyorsun gunde? prgesteron ıgnesı kullanıyor musun? crınone jel kullanıyor musun? ayyy bende sorular btmezz.

canım estrofem kac tane ıcıyorsun gunde? prgesteron ıgnesı kullanıyor musun? crınone jel kullanıyor musun? ayyy bende sorular btmezz.
Olsun canım estrofem günde 4 tane. Progesteron iğne günde 1 adet. Crinone jel sabah akşam olmak üzere günde 2 tane. Ayrıca kan sulandırıcı iğne günde 1 tane. OMEGA 3 günde 1, folik asit 1, devit 3 5 damla

Olsun canım estrofem günde 4 tane. Progesteron iğne günde 1 adet. Crinone jel sabah akşam olmak üzere günde 2 tane. Ayrıca kan sulandırıcı iğne günde 1 tane. OMEGA 3 günde 1, folik asit 1, devit 3 5 damla
ayy kuzum benımde estrofem 4 e cıktı. progesteron ıgneye basladık. o ne bıcım ıgne ımısss. bacagım agrıyor resmen.cuma transferım. benım doktor dıofol verdı onda folık asıt ve d vıtamını var. ve sanırım b12

Aynen kuzum bana da diofol verdi. İğne inanılmaz birşey gece yatarken sağa sola donemiyorum oturamiyorum Allah beterinden korusun da hamilelik oluşsa bile 3 ay devam edeceğiz dedi doktorum sana da söyledi mi

Aynen kuzum bana da diofol verdi. İğne inanılmaz birşey gece yatarken sağa sola donemiyorum oturamiyorum Allah beterinden korusun da hamilelik oluşsa bile 3 ay devam edeceğiz dedi doktorum sana da söyledi mi
ah evet dıofol benımkıde. yaaaa ne diyorsun. üç ayy mı oy oy oyy yuruyemez hale gelırız artıkın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…