- 17 Eylül 2019
- 999
- 1.721
- 63
Normalde 1 defa canım ama havuz yöntem diye birşey var eğer onu yaparsa bir kaç defa toplanır yumurtaBir tedavi içinde yumurta toplama kaç defa oluyor?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normalde 1 defa canım ama havuz yöntem diye birşey var eğer onu yaparsa bir kaç defa toplanır yumurtaBir tedavi içinde yumurta toplama kaç defa oluyor?
Ya dr görmeden ilaçları yazıyorlar hepsini aldırttılar 22 tane merloin mi ne ondan var 7 tane Cetro bişey var bir sürü jel.....Canım perşembeye kadar aldığın ilaçlar bitmez mi? Yanı keşke ilaçlarını her 3-4 günde bir alsaydın benimki tam tersine tekrar tekrar ekledim.
valla sinirlerim bosaldi heralde cunku korkarak girdim damar yolumu bulamadilar delik desik oldum bi de anestezi bi anda kolumu falan uyusturdu gerisini htrlamiyorum ama uyandigimda yatagimda o kadar tatli bi uykuydu ki hersey bitmis tup bebek tedavisinin en zahmetsiz yeri sanirim ama cok agladm vallaCanım ya hayırlısı olsun bende opudan ağlayarak çıkmıştım annem de beni öyle görünce ağlamış eşim sonra diyorki dramatik hale getirdin diyor :)))
Hayırlı olsun kuzum gönlünü ferah tut insalllah hemen yükselir değerin kaçıncı gün embriyosuyduKızlar 12.gun bugün kanım 85.81 cıktı.dr 2 gun sonra yine kan verdi . Sizce nasıl cok heyecanliyim
Cok sagol canım 3. Gündü . 2 tane koyulmuştu sanırım biri tutmuş dimi 2 olsaydı fazla çıkardı yanilmiyosamHayırlı olsun kuzum gönlünü ferah tut insalllah hemen yükselir değerin kaçıncı gün embriyosuydu
Okuduğum araştırdığım kadarıyla ikizlerde değer biraz fazla çıkıyor sanırım ama hiç belli olmaz kuzumCok sagol canım 3. Gündü . 2 tane koyulmuştu sanırım biri tutmuş dimi 2 olsaydı fazla çıkardı yanilmiyosam
Bende öyle düşündüm cok sevindim canım farklı bi duyguymuş Allahım isteyen herkese nasip etsin içinde bizlere özellikle kk anne adaylarınaOkuduğum araştırdığım kadarıyla ikizlerde değer biraz fazla çıkıyor sanırım ama hiç belli olmaz kuzum
Amin bitanemmm insalahhBende öyle düşündüm cok sevindim canım farklı bi duyguymuş Allahım isteyen herkese nasip etsin içinde bizlere özellikle kk anne adaylarına
Maşallah canım çok güzel inşallah böyle güzel devam etsin benim 8 yumurtam var inşaşah hepsi büyürse bide kaliteli olursa çok sevinicemTabiki veririm inşallah olumlu olur benim dondurulmuş 10 adet 5.gün yumurtam vardı 2 tanesini transfer ettirdim
Oh ne güzel canım inşallah tutunmuştur bebişin sana sıkı sıkı değerin yükselirKızlar 12.gun bugün kanım 85.81 cıktı.dr 2 gun sonra yine kan verdi . Sizce nasıl cok heyecanliyim
canım estrofem kac tane ıcıyorsun gunde? prgesteron ıgnesı kullanıyor musun? crınone jel kullanıyor musun? ayyy bende sorular btmezz.Evet bebegim dün oldum. Rahim kalinligim transferden 5 gün önce 9.5 mm idi transfer günü söylemedi hoca benimde aklıma gelmedi. Diğer kullandığım bütün ilaçlara devam ek olarak göbekten kan sulandırıcı iğne verdi canım. Hayırlısı olsun artık
Amin canım.insallah yükselir. Nasıl sence 12 güne goreOh ne güzel canım inşallah tutunmuştur bebişin sana sıkı sıkı değerin yükselir
Olur olur hic kafana takma benceMaşallah canım çok güzel inşallah böyle güzel devam etsin benim 8 yumurtam var inşaşah hepsi büyürse bide kaliteli olursa çok sevinicem
Olsun canım estrofem günde 4 tane. Progesteron iğne günde 1 adet. Crinone jel sabah akşam olmak üzere günde 2 tane. Ayrıca kan sulandırıcı iğne günde 1 tane. OMEGA 3 günde 1, folik asit 1, devit 3 5 damlacanım estrofem kac tane ıcıyorsun gunde? prgesteron ıgnesı kullanıyor musun? crınone jel kullanıyor musun? ayyy bende sorular btmezz.
ayy kuzum benımde estrofem 4 e cıktı. progesteron ıgneye basladık. o ne bıcım ıgne ımısss. bacagım agrıyor resmen.cuma transferım. benım doktor dıofol verdı onda folık asıt ve d vıtamını var. ve sanırım b12Olsun canım estrofem günde 4 tane. Progesteron iğne günde 1 adet. Crinone jel sabah akşam olmak üzere günde 2 tane. Ayrıca kan sulandırıcı iğne günde 1 tane. OMEGA 3 günde 1, folik asit 1, devit 3 5 damla
Aynen kuzum bana da diofol verdi. İğne inanılmaz birşey gece yatarken sağa sola donemiyorum oturamiyorum Allah beterinden korusun da hamilelik oluşsa bile 3 ay devam edeceğiz dedi doktorum sana da söyledi miayy kuzum benımde estrofem 4 e cıktı. progesteron ıgneye basladık. o ne bıcım ıgne ımısss. bacagım agrıyor resmen.cuma transferım. benım doktor dıofol verdı onda folık asıt ve d vıtamını var. ve sanırım b12
ah evet dıofol benımkıde. yaaaa ne diyorsun. üç ayy mı oy oy oyy yuruyemez hale gelırız artıkınAynen kuzum bana da diofol verdi. İğne inanılmaz birşey gece yatarken sağa sola donemiyorum oturamiyorum Allah beterinden korusun da hamilelik oluşsa bile 3 ay devam edeceğiz dedi doktorum sana da söyledi mi