Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende ondan çok korkuyorum ama hiç bir acı hissetmiyorsun. Sadece dokunulduğunda filan duyuyorsun ama acı filan yok İnan bende en çok transferden korkuyordum ama hiç bişey olmadı.peki transferde kasilma falan oluyomu ben ondan korkuyorum
Ben o anın heyecanı ve stresiyle acaba transferde acı çeker miyim filan diye düşünürken sonrasında da tutar mı tutmaz mı derken sormayı unutup çıktım hastaneden. Akıllı eşimde sormamış maalesef.... transfer sırasında bir şeyler söylediler ama hiç hatırlamıyorum... eşimin sperm kalitesi başta kötü olduğundan korkuyorum döllendi am tutunamaz diye.....
[/QUOTE
Bizim de sayı 100binlerde hareket hiç yok.kaliteli gelişti ama acaba daha ileri gidemeyip tutunamaz korkusu. Bizim duruma gore 5 tane 5. Gün cok iyi fakat bir kere negatifi görünce korkularda devam ediyor
Bizim de problemimiz aynı. Benden de 10 tane toplandı 6 sı dollendi. Hepsinin kalitesi iyi deyip 5. Güne gitmesi beklendi 5 tanesi 5. Güne geldi çok şükür. 2 tanesi a kalite transfer edildi yine de korkuyla bekliyorum hiçbir şey de hissetmiyorum.
amin inşallahAllah herkese gönlündekini nasip etsin. Gönlümüzdekini hayırlı eylesin de biz de yavrularımıza kavuşalım inşallah. Duadan başka elden bişey gelmiyor
kizlar transfer oldum.simdi 1 saate yakin merkezde yattim simdide evde yatiyorum kasik batmalarim var aea ara ama ilaclarimda var kullandigim progestan vajinadan kullaniyorum.pozitif olanlar klasik soru belrtileriniz nelerdi nasil gecicek 2 hafta
Benim de 3. Gün hala bir şey hissetmiyorum sadece sağ tarafimda benimle diyorum orada ufakta olsa bir his oluşuyor.Transferin 4. Günündeyim ara ara kasık batması ve bel ağrısı dışında bir şey hissetmiyorum
hadi inslalah ya hepimizin tutsun yatiom ben surekli gunler gecmeyecek gibiTransferin 4. Günündeyim ara ara kasık batması ve bel ağrısı dışında bir şey hissetmiyorum
kizlar hadi gelin konusalim tranaferimin 2.gunu biraz sohbet edelimbugun mu kontrole gıttın canım? kac yumurta gordu? byukluklerı nasıldı?
senin ne oldu ?Kızlar bende Çarşamba komtrole gideceğim transfer için bakalım
Şnşallah tutmuştur ya çok heyecanlı bekleyiş heralde en zorudur beklemekkizlar hadi gelin konusalim tranaferimin 2.gunu biraz sohbet edelim
Ya çıkma ihtimali olabilir mi şimdiden inşallah vardır ilaç etkisi değildirDayanamayip 7 gun gece idrariyla test yaptim ❤