Ay hadi İnşallah kuzum benimValla canım bugün transfer harici 7. Günüm dün biraz kasık ağrım başladı adet olcak gibi ama bilmiyorum erken gebelik testi yaptım dün silik çizgi çktı ama daha cok erken heveslenmedim cuma yada cumartesi kan vericem cesaret toplarsamonun dışında hic bi belirtim yok ilk günden beri rahat davranmaya calışıyorum eğlenceye gidip göbek bile attım senin nasıl gidiyor dinleniyor musun kaç embriyo kondu tek mi
İnşallah bu sıkılmaların sonu hayır olsun hepimiz içinAy hadi İnşallah kuzum benimtek embriyo benim bakalım evdeyim dinleniyorum her ne kadar sıkıcı olsa da
İnşaallah inşallah ya ağzından bal damlamışKuzum rahat ol hepimizin hakkında hayırlısı olsun 2 hafta sonra hamileyizzzzz diye çığlık atmayı nasip etsin rabbim
Benmde bir yumurta önden gidiyormuş diğerleri yetişsin diye ilaç dozunu artırdı doktor bakalım perşmebe kontrol var ne dicekler ilaçlara yazık olmuş öyleyse bana hep yeteri kadar aldırıyorlar kalmasın elimde diye inşallah kalitelidir o YumurtadaYa şimdi kontrolden geldim Doktorla daha konuşamadım ama hemşirelerin dediğine göre perşembe günü yumurta toplama olacakmış ve ben daha cuma günü başladım bu işe yani çok çabuk sadece galiba bir tane yumurt olgunlaşmış altı yumurtadan erken olgunlaşmış onu alacaklarmış ben 1000 liralık ilaç aldım raporlu bir şekilde onlar ne olacak yani bu işlem bitti mi yani perşembe günü son mu bulacak anlamadım herhangi bir bilginiz var mı bu konuda çok üzgünüm((
İnşallah pozitif olur bebişin şenindedir canım güzel haberler verelim hepimiz bze haber ver kaç yumurtan vardıValla canım bugün transfer harici 7. Günüm dün biraz kasık ağrım başladı adet olcak gibi ama bilmiyorum erken gebelik testi yaptım dün silik çizgi çktı ama daha cok erken heveslenmedim cuma yada cumartesi kan vericem cesaret toplarsamonun dışında hic bi belirtim yok ilk günden beri rahat davranmaya calışıyorum eğlenceye gidip göbek bile attım senin nasıl gidiyor dinleniyor musun kaç embriyo kondu tek mi
Çok zor ya benim karnım şimdiden şişti iğnelerden daha toplama olmadı bile nokta nokta hep kızardı Allah yardım etsin bizeProgesteron iğneyi bana transferden 5 gün önce vermişti canım hatta gebelik oluşursa 3 ay boyunca devam dedi
Tabiki veririm inşallah olumlu olurİnşallah pozitif olur bebişin şenindedir canım güzel haberler verelim hepimiz bze haber ver kaç yumurtan vardı
Ne oldu canım hayr olsunYazıklar olsun o doktora çok sinirliyim moralim yerlerde
Yaş kaç kuzum 2 transfer yaptılarTabiki veririm inşallah olumlu olurbenim dondurulmuş 10 adet 5.gün yumurtam vardı 2 tanesini transfer ettirdim
Yaş 25 embriyoları 2li dondurmuşlar mecbur ikisi çözüldü tek koydursam biri imha edilcekti dedm koyun ikisini de belkim ikiz olur bidaha kardeşle ugrasmamYaş kaç kuzum 2 transfer yaptılar
Bende aslında çift olsun demiştim en azından. Biri tutmazsa diğeri tutar diye ama doktorum kanunen 35 yaş altına koymuyoruz dediYaş 25 embriyoları 2li dondurmuşlar mecbur ikisi çözüldü tek koydursam biri imha edilcekti dedm koyun ikisini de belkim ikiz olur bidaha kardeşle ugrasmam
Valla heryer kanun dinlemiyor demekki ben burda çok okudum 2 tane konanBende aslında çift olsun demiştim en azından. Biri tutmazsa diğeri tutar diye ama doktorum kanunen 35 yaş altına koymuyoruz dedi
Çok var ya sizin tedavi gördüğünz yer yapmamış demekkiaynen 2 transfer olmuyo 35 yas altina
Canım ya hayırlısı olsun bende opudan ağlayarak çıkmıştım annem de beni öyle görünce ağlamış eşim sonra diyorki dramatik hale getirdin diyor :)))kizlar opudam ciktim bebgimi istiom die aglama kriziyleesimde firsatci bana habire sorular sormus hemsire syledi 9 tane yumurtam toplandi yarin ariycaklar insallah hepsi olgundur
Canım perşembeye kadar aldığın ilaçlar bitmez mi? Yanı keşke ilaçlarını her 3-4 günde bir alsaydın benimki tam tersine tekrar tekrar ekledim.Ya şimdi kontrolden geldim Doktorla daha konuşamadım ama hemşirelerin dediğine göre perşembe günü yumurta toplama olacakmış ve ben daha cuma günü başladım bu işe yani çok çabuk sadece galiba bir tane yumurt olgunlaşmış altı yumurtadan erken olgunlaşmış onu alacaklarmış ben 1000 liralık ilaç aldım raporlu bir şekilde onlar ne olacak yani bu işlem bitti mi yani perşembe günü son mu bulacak anlamadım herhangi bir bilginiz var mı bu konuda çok üzgünüm((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?