• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım da tüp Bebek yaptiracaklar

Valla canım bugün transfer harici 7. Günüm dün biraz kasık ağrım başladı adet olcak gibi ama bilmiyorum erken gebelik testi yaptım dün silik çizgi çktı ama daha cok erken heveslenmedim cuma yada cumartesi kan vericem cesaret toplarsam 😂 onun dışında hic bi belirtim yok ilk günden beri rahat davranmaya calışıyorum eğlenceye gidip göbek bile attım 😂 senin nasıl gidiyor dinleniyor musun kaç embriyo kondu tek mi
Ay hadi İnşallah kuzum benim 👶 tek embriyo benim bakalım evdeyim dinleniyorum her ne kadar sıkıcı olsa da 🤗

Ya şimdi kontrolden geldim Doktorla daha konuşamadım ama hemşirelerin dediğine göre perşembe günü yumurta toplama olacakmış ve ben daha cuma günü başladım bu işe yani çok çabuk sadece galiba bir tane yumurt olgunlaşmış altı yumurtadan erken olgunlaşmış onu alacaklarmış ben 1000 liralık ilaç aldım raporlu bir şekilde onlar ne olacak yani bu işlem bitti mi yani perşembe günü son mu bulacak anlamadım herhangi bir bilginiz var mı bu konuda çok üzgünüm:(((

Ya şimdi kontrolden geldim Doktorla daha konuşamadım ama hemşirelerin dediğine göre perşembe günü yumurta toplama olacakmış ve ben daha cuma günü başladım bu işe yani çok çabuk sadece galiba bir tane yumurt olgunlaşmış altı yumurtadan erken olgunlaşmış onu alacaklarmış ben 1000 liralık ilaç aldım raporlu bir şekilde onlar ne olacak yani bu işlem bitti mi yani perşembe günü son mu bulacak anlamadım herhangi bir bilginiz var mı bu konuda çok üzgünüm:KK43:((
Benmde bir yumurta önden gidiyormuş diğerleri yetişsin diye ilaç dozunu artırdı doktor bakalım perşmebe kontrol var ne dicekler ilaçlara yazık olmuş öyleyse bana hep yeteri kadar aldırıyorlar kalmasın elimde diye inşallah kalitelidir o Yumurtada

Valla canım bugün transfer harici 7. Günüm dün biraz kasık ağrım başladı adet olcak gibi ama bilmiyorum erken gebelik testi yaptım dün silik çizgi çktı ama daha cok erken heveslenmedim cuma yada cumartesi kan vericem cesaret toplarsam 😂 onun dışında hic bi belirtim yok ilk günden beri rahat davranmaya calışıyorum eğlenceye gidip göbek bile attım 😂 senin nasıl gidiyor dinleniyor musun kaç embriyo kondu tek mi
İnşallah pozitif olur bebişin şenindedir canım güzel haberler verelim hepimiz bze haber ver kaç yumurtan vardı

Yaş 25 embriyoları 2li dondurmuşlar mecbur ikisi çözüldü tek koydursam biri imha edilcekti dedm koyun ikisini de belkim ikiz olur bidaha kardeşle ugrasmam 😂
Bende aslında çift olsun demiştim en azından. Biri tutmazsa diğeri tutar diye ama doktorum kanunen 35 yaş altına koymuyoruz dedi

kizlar opudam ciktim bebgimi istiom die aglama kriziyle 🤣 esimde firsatci bana habire sorular sormus hemsire syledi 🤣9 tane yumurtam toplandi yarin ariycaklar insallah hepsi olgundur
Canım ya hayırlısı olsun bende opudan ağlayarak çıkmıştım annem de beni öyle görünce ağlamış eşim sonra diyorki dramatik hale getirdin diyor :)))

Ya şimdi kontrolden geldim Doktorla daha konuşamadım ama hemşirelerin dediğine göre perşembe günü yumurta toplama olacakmış ve ben daha cuma günü başladım bu işe yani çok çabuk sadece galiba bir tane yumurt olgunlaşmış altı yumurtadan erken olgunlaşmış onu alacaklarmış ben 1000 liralık ilaç aldım raporlu bir şekilde onlar ne olacak yani bu işlem bitti mi yani perşembe günü son mu bulacak anlamadım herhangi bir bilginiz var mı bu konuda çok üzgünüm:KK43:((
Canım perşembeye kadar aldığın ilaçlar bitmez mi? Yanı keşke ilaçlarını her 3-4 günde bir alsaydın benimki tam tersine tekrar tekrar ekledim.

Back