• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım da tüp Bebek yaptiracaklar

bugun aradilar 10 yumurtamin 10uda kaliteli ama sperm dusukljgunden basvurmustuk tup bebege zaten sadece 1 tanesi döllenmis dedi sperm cok ugrastirdi bizi dedi yarin 1 de transfer dedi ama cok moralim bozuldu 😭

bugun aradilar 10 yumurtamin 10uda kaliteli ama sperm dusukljgunden basvurmustuk tup bebege zaten sadece 1 tanesi döllenmis dedi sperm cok ugrastirdi bizi dedi yarin 1 de transfer dedi ama cok moralim bozuldu 😭
moralini bozma canım insallah tutar hamile kalırsın hayırlı ve salihli evlat nasip olsun insallah allah ümitlerini boşa çıkarmasın

Merhaba herkese, tedavi süreciniz hayırlı olsun.
Ben de 30 ekim'de tedaviye başladım merional 150 ile. Tek folikül görülmüştü gelişti büyüdü. Pazartesi opu oldum fakat içi boş çıktı :( Böyle bir şey başına gelen oldu mu acaba? Endometriozis hastasıyım ve iki tüpüm de tıkalı. Ayrıca sol yumurtalığım da görünmüyor hiç bi şekilde. Yaş 40 ve tabiki düşük amh.

Slm arkadaşlar Allah herkese hayırlı tedaviler ve evlatlar nasip etsin inşallah. Uzun zamandır sizleri takip ediyorum. Bugün opu oldum 5 yumurta toplandı. Embriyolog sonucunu beklemeye başladım

Merhaba hanımlar :) eşimden dolayı tüp bebek tedavisi gördük, bende bir problem yok adetlerim vs düzenlidir. Cuma yumurta toplandı benden 10 tane 6 tanesi döllenmiş 1i yaşamadı 5 embriyomuz vardı. Pazartesi 2 buçukta 3. Gün transferi yapıldı. 2 embriyo kondu. Diğer kalan 3 embriyonun dondurulup dondurulmayacagı yarın belli olacak. Bize çok erken gibi geldi . Her yerde 5. Transferi daha iyi yazıyor. Çok korkuyorum tutmaz diye. Bazen kasıklarım batıyor bir de bel ağrım var. O kadar.

Değişik duygular içindeyim canim. Bir yandan korkuyorum ya tutunmazsa diye bir yandan umutlaniyorum 🤦 bekleyip göreceğiz artık canımız sağolsun. Sende herhangi bir belirti var mı bana ilk iki gün kanama olabilir normal demişlerdi ama herhangi bir lekelenme falan olmadı o biraz aklımı karsitirdi tutunmadi acaba diye. Sabah uyandigim da ağzımda iğrenç bir tat vardı ara ara kasıklarım da sızlama oluyor.

Değişik duygular içindeyim canim. Bir yandan korkuyorum ya tutunmazsa diye bir yandan umutlaniyorum 🤦 bekleyip göreceğiz artık canımız sağolsun. Sende herhangi bir belirti var mı bana ilk iki gün kanama olabilir normal demişlerdi ama herhangi bir lekelenme falan olmadı o biraz aklımı karsitirdi tutunmadi acaba diye. Sabah uyandigim da ağzımda iğrenç bir tat vardı ara ara kasıklarım da sızlama oluyor.
moralini yüksek tut elinden geldiği kadar stres yapma çünkü stres ve gerilmen sana zarar verir allahtan ümidini kesme inşallah tutar gebelik müjdeni duyarız inşallah

moralini yüksek tut elinden geldiği kadar stres yapma çünkü stres ve gerilmen sana zarar verir allahtan ümidini kesme inşallah tutar gebelik müjdeni duyarız inşallah
İnşallah canım teşekkür ederim aslında tedavinin her aşamasında inanılmaz rahattım😂 rahatlıkta şüphe ediyordum şimdi gün saymaya başlayınca bı değişik duygular bastı🙊

Merhaba hanımlar :) eşimden dolayı tüp bebek tedavisi gördük, bende bir problem yok adetlerim vs düzenlidir. Cuma yumurta toplandı benden 10 tane 6 tanesi döllenmiş 1i yaşamadı 5 embriyomuz vardı. Pazartesi 2 buçukta 3. Gün transferi yapıldı. 2 embriyo kondu. Diğer kalan 3 embriyonun dondurulup dondurulmayacagı yarın belli olacak. Bize çok erken gibi geldi . Her yerde 5. Transferi daha iyi yazıyor. Çok korkuyorum tutmaz diye. Bazen kasıklarım batıyor bir de bel ağrım var. O kadar.
Bizim de problemimiz aynı. Benden de 10 tane toplandı 6 sı dollendi. Hepsinin kalitesi iyi deyip 5. Güne gitmesi beklendi 5 tanesi 5. Güne geldi çok şükür. 2 tanesi a kalite transfer edildi yine de korkuyla bekliyorum hiçbir şey de hissetmiyorum.

Aynı duyguları yaşıyoruz 2 negatifen sonra bende umutsuzluk daha baskın ama vücudumdan bu durumu saklamaya çalışıyorum 😊 bana kanama ile ilgili bişey demediler.kendimi de pek dinleyemiyorum.sızı falan da yok.baya boşluktayım

Bizim de problemimiz aynı. Benden de 10 tane toplandı 6 sı dollendi. Hepsinin kalitesi iyi deyip 5. Güne gitmesi beklendi 5 tanesi 5. Güne geldi çok şükür. 2 tanesi a kalite transfer edildi yine de korkuyla bekliyorum hiçbir şey de hissetmiyorum.
Ben o anın heyecanı ve stresiyle acaba transferde acı çeker miyim filan diye düşünürken sonrasında da tutar mı tutmaz mı derken sormayı unutup çıktım hastaneden. Akıllı eşimde sormamış maalesef.... transfer sırasında bir şeyler söylediler ama hiç hatırlamıyorum... eşimin sperm kalitesi başta kötü olduğundan korkuyorum döllendi am tutunamaz diye.....

Back