insallahKızlar kontrolden geldim 8 yumurta varmış biri 12 ml olmuş diğerleri 6 7 8 gibi onlarında yetişmesi için 450 ye çıkardı iğneyi yarında çatlamaması için olan iğneye başlıycam bu arada amh sonucum 0,7 çıktı ona göre yumurta sayısı çok iyi dedi inşallah hepsi toplanır ve kalitelidirler
istanbul, Acıbadem de, çikolata kisti ile ilgili bir tedavi görmeyeceğim, gerek görmedi doktorum, kistin tedavisi hamile kalmak, adetten beslendiği için.Nerede tedavi oluyorsunuz ?cikolata kisti icin nasil bir tedavi uygulanacak transfer oncesi ?
Hayırlısı inşaallah canım, opu turkiyede anestezili yapılıyor o yüzden hiç korkma ondan, inşaallah verimli yumurtaların olurhadi hayirlisiyla pozitif olsn insallah benimde yarin opum var cok heyecanliyim ne yapacagimi bilmiyorum acaba kac tanesi saglam cikicak doktorum pkolu olmama ragmen yumurtalarimi.cok sayida yapmadi yani ben burda 21 tane falan duyoyorum toplananlari bana 10 tane falan demisti en son muayanede doktorum bursada ilk tup bebek merkezini kuran kisi yillardir kendini bu alana vermis o yuzden tecrubesine guveniyorum hic bir sekilde olumsuz konusmadi hep emin yani bakalim ne olucak cok az igne vuruldum bi de 1 hafta surdu gobekten sn 3 gun falan vuruldm hani oyle gonaflar falan yok
Anladim,bende de cikolata kisti var ama kucuk 16mm ,negatif denemelerim var 4 tane simdiki doktorum baskilama olmadan transfer yapamam dedi oyuzden sordum .istanbul, Acıbadem de, çikolata kisti ile ilgili bir tedavi görmeyeceğim, gerek görmedi doktorum, kistin tedavisi hamile kalmak, adetten beslendiği için.
Cumartesi transferim var
doktorum bana internetten arastirma kadinlar kulubundan uzak dur dediHayırlısı inşaallah canım, opu turkiyede anestezili yapılıyor o yüzden hiç korkma ondan, inşaallah verimli yumurtaların olurne desek boş zamanı gelmemişse olmuyor işte, benim ilkinde kalp atışı yoktu hiç, çok üzülmüştüm ama daha sonra ddmek ki zamanı değil dedim kendi kendime, ve çok üstüne titremiştim aman bişey olacak diye stresliydim hep , tabiki bu da içgüdüsel birşey insanın elinde değil ama bu defa öyle yapmamaya çalışıyorum bakalım hayırlısı, neyi çok istersek imtihanımız oluyor, heyseyin hayırlısı
Evet bebegim dün oldum. Rahim kalinligim transferden 5 gün önce 9.5 mm idi transfer günü söylemedi hoca benimde aklıma gelmedi. Diğer kullandığım bütün ilaçlara devam ek olarak göbekten kan sulandırıcı iğne verdi canım. Hayırlısı olsun artık
Canim ne durumdasın belirtilerin var mı bekleme süreci nasıl geçiyor paylaşır mısın bizimleBelki de ondandır kaçıncı denemen benim ilk denemem cok rahatım ama yaparım 10.gün dr bana 13.gün dedi de 5.gün embriyosu ne beklicem o kadar
Hayırlı olsun canım benim yarın transferim var inşallah kismet.Evet bebegim dün oldum. Rahim kalinligim transferden 5 gün önce 9.5 mm idi transfer günü söylemedi hoca benimde aklıma gelmedi. Diğer kullandığım bütün ilaçlara devam ek olarak göbekten kan sulandırıcı iğne verdi canım. Hayırlısı olsun artık
canım iğne nasıl çok yakıyor mu birde iğneyi doktora yazdırabiliyor muyuz bu transferimde bende başlayacağımEvet bebegim dün oldum. Rahim kalinligim transferden 5 gün önce 9.5 mm idi transfer günü söylemedi hoca benimde aklıma gelmedi. Diğer kullandığım bütün ilaçlara devam ek olarak göbekten kan sulandırıcı iğne verdi canım. Hayırlısı olsun artık
Kuzum rahat ol hepimizin hakkında hayırlısı olsun 2 hafta sonra hamileyizzzzz diye çığlık atmayı nasip etsin rabbimHayırlı olsun canım benim yarın transferim var inşallah kismet.
Bebeğim doktor yazdı iğneyi ama sanırım devlet karşılamıyor oksapar diye bir iğne evet biraz yakıyor ama dayanilmayacak gibi değil bence progesteron iğne daha yakıyor ona görecanım iğne nasıl çok yakıyor mu birde iğneyi doktora yazdırabiliyor muyuz bu transferimde bende başlayacağım
progesteron iğne vercekmi bilmiyorum ama girdik bir yola dayancaz artıkBebeğim doktor yazdı iğneyi ama sanırım devlet karşılamıyor oksapar diye bir iğne evet biraz yakıyor ama dayanilmayacak gibi değil bence progesteron iğne daha yakıyor ona göre
Progesteron iğneyi bana transferden 5 gün önce vermişti canım hatta gebelik oluşursa 3 ay boyunca devam dediprogesteron iğne vercekmi bilmiyorum ama girdik bir yola dayancaz artık:)
Valla canım bugün transfer harici 7. Günüm dün biraz kasık ağrım başladı adet olcak gibi ama bilmiyorum erken gebelik testi yaptım dün silik çizgi çktı ama daha cok erken heveslenmedim cuma yada cumartesi kan vericem cesaret toplarsamCanim ne durumdasın belirtilerin var mı bekleme süreci nasıl geçiyor paylaşır mısın bizimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?