- 26 Temmuz 2016
- 5.004
- 5.841
- 198
canım bilemedim simdi ben gonal f vururken gobegımın bır yanına gnal dıger yanına cetrotıde vuruyordum. ertesı gun gonal vurdugum yere cetrotide obur yana gonal vuruyordum. hemsıre nasıl dedıyse oyle yap canımGöbek den gonalf vuruluyorum bunu bacak dan olcaksn dedi ama of bilemedm ya. Sağol yine de canm
Sağol canımcanım bilemedim simdi ben gonal f vururken gobegımın bır yanına gnal dıger yanına cetrotıde vuruyordum. ertesı gun gonal vurdugum yere cetrotide obur yana gonal vuruyordum. hemsıre nasıl dedıyse oyle yap canım
canım dualarımız senınle. hakkında hayırlısı olsun. daha dogrusu hayırlısıyla pozitif olsun.Kızların yarın transferim vardua edin bana olur mu
ay hadi hayirlisi yaKızların yarın transferim vardua edin bana olur mu
ilkindr kac yumurtan olmustu cnm dondurulmus ne kadarMerhaba kızlar bende bugün dondurulmuş embriyo transferi oldum. İlk deneme başarısız oldu maalesef kalp atışı hiç yoktu düşük yaptım ilaçla. Şimdi dondurulmuş transferi oldum bakalım hepimiz için hayırlısı olsun inşaallah
Amin canim hepimiz içincanım dualarımız senınle. hakkında hayırlısı olsun. daha dogrusu hayırlısıyla pozitif olsun.
Rahat ol kuzum akışına bırak herşey güzel olacaksimdi catlatma ignemi vurulmaya gidicem salı opu acayip heyecanliyim
Pozitifle sonuçlansin inşallah kuzucum bu süreçte mümkün olduğunca kötü şeyler düşünme pozitif ol yepyeni bir sayfa açtım bak hayatına herşeyi geride birak relax bir şekilde gününü bekle çık gez dolaş sevdiğin şeyleri yapMerhaba kızlar bende bugün dondurulmuş embriyo transferi oldum. İlk deneme başarısız oldu maalesef kalp atışı hiç yoktu düşük yaptım ilaçla. Şimdi dondurulmuş transferi oldum bakalım hepimiz için hayırlısı olsun inşaallah
ay keske nerdr akisina birakmak bugun hep.agrim oldh acaba dedim kendj kendjne mi catladilar doktorumu aradim sordum normal dedi az once 11 de igne vurulmam gerekti gittim acile ignemi hazirliolarda ben uzandim hemsire olam ignemi hazirlayana kutuyu ne yaptn digerinide karistircan falan dedi ya salak 2 doz kariscakken birini karistirmis o kadar recetemede bakti ya cok sinir oldum allahtan kadin farketti ama hala terettuddeyimRahat ol kuzum akışına bırak herşey güzel olacak
İnşallah olumlu sonuç alırsın hayırlısıyla Allah yüzünü güldürsün inşallahKızların yarın transferim vardua edin bana olur mu
Allah yüzünü güldürsün canım inşallah güzel sonuçlanır bebişini kucağına alırsınMerhaba kızlar bende bugün dondurulmuş embriyo transferi oldum. İlk deneme başarısız oldu maalesef kalp atışı hiç yoktu düşük yaptım ilaçla. Şimdi dondurulmuş transferi oldum bakalım hepimiz için hayırlısı olsun inşaallah
Pozitifle sonuçlansin inşallah kuzucum bu süreçte mümkün olduğunca kötü şeyler düşünme pozitif ol yepyeni bir sayfa açtım bak hayatına herşeyi geride birak relax bir şekilde gününü bekle çık gez dolaş sevdiğin şeyleri yap
Amin canim hepimiz inşallahİnşallah olumlu sonuç alırsın hayırlısıyla Allah yüzünü güldürsün inşallah
Nerede tedavi oluyorsunuz ?cikolata kisti icin nasil bir tedavi uygulanacak transfer oncesi ?Merhabalar,
Ben de 16 Ekimde opu oldum. 14 yumurta toplandı, 9 u döllendi, ama 6 tane donduruldu. 3 ü 5. gün, 3 ü 6. günde donduruldu, 2 tanesi AA
Yaşım 42, çikolata kistim ve rahim dışına doğru büyüyen miyomum var
Adetimin 2. günü rahim içi kontrol olacak, uygun görürlerse transfer gerçekleşecek
Su gibi akıp giden bir süreç oldu, bundan sonrası da öyle olur umarım
9 yumurta vardı canım, 7si döllendi 1 tanesini transfer ettiler 6 kaldı . 6 taneden de 5 tanesi 5.güne gelmişti dondurdular. Şimdi 1 tane transfer edildi dün, 4 tane dondurulmuşum kaldıilkindr kac yumurtan olmustu cnm dondurulmus ne kadar
İnşallah canım benim ne güzel moral verdin Allah razı olsunPozitifle sonuçlansin inşallah kuzucum bu süreçte mümkün olduğunca kötü şeyler düşünme pozitif ol yepyeni bir sayfa açtım bak hayatına herşeyi geride birak relax bir şekilde gününü bekle çık gez dolaş sevdiğin şeyleri yap
hadi hayirlisiyla pozitif olsn insallah benimde yarin opum var cok heyecanliyim ne yapacagimi bilmiyorum acaba kac tanesi saglam cikicak doktorum pkolu olmama ragmen yumurtalarimi.cok sayida yapmadi yani ben burda 21 tane falan duyoyorum toplananlari bana 10 tane falan demisti en son muayanede doktorum bursada ilk tup bebek merkezini kuran kisi yillardir kendini bu alana vermis o yuzden tecrubesine guveniyorum hic bir sekilde olumsuz konusmadi hep emin yani bakalim ne olucak cok az igne vuruldum bi de 1 hafta surdu gobekten sn 3 gun falan vuruldm hani oyle gonaflar falan yok9 yumurta vardı canım, 7si döllendi 1 tanesini transfer ettiler 6 kaldı . 6 taneden de 5 tanesi 5.güne gelmişti dondurdular. Şimdi 1 tane transfer edildi dün, 4 tane dondurulmuşum kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?