• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım da tüp Bebek yaptiracaklar

Merhaba arkadaslar bnde hipo hipo luyum. Gecen ay basladim tedaviye yumurta toplandi bn fazla igne kullaninca gun gecti doktorum transferi bir ay sonra yapalim dedi iste şimdi adet olmayi bekliyorum sürecin başlaması icin benim de ilk denemem nasil bir surec izleniyor bu asamadan sonra bilgisi olanlar bilgi verebilirse cok sevinirim. Rabbim bu mübarek gece hurmetine hepimizin muradini versin, Yavrularimizi kucagimiza almayı nasip etsinn 😍🤲🏻❤️

Merhaba arkadaslar bnde hipo hipo luyum. Gecen ay basladim tedaviye yumurta toplandi bn fazla igne kullaninca gun gecti doktorum transferi bir ay sonra yapalim dedi iste şimdi adet olmayi bekliyorum sürecin başlaması icin benim de ilk denemem nasil bir surec izleniyor bu asamadan sonra bilgisi olanlar bilgi verebilirse cok sevinirim. Rabbim bu mübarek gece hurmetine hepimizin muradini versin, Yavrularimizi kucagimiza almayı nasip etsinn 😍🤲🏻
Amin amin amin canım inşallah olumlu olur kaç yumurtanız oldu

hemsireye dedim valla anesteziden snra cok sacmalanio mu dio biz duymamazliktan geliyoruz dedim ben tamamen uyanmadan kimseyi yanima almayin dedi ki uyanmadan odaya cikarmiyoruz zaten rahat ol 😇🙈

AMin insaallah canim 3 tane donmus 5. Gun embriyosu var canim su an. 8 yumurta toplandi 7 si dollendi ama ancak 3 u 5. Gune gelebildi
Senin amh düşük müydü 8 yumurta az değil mi bende 7 gözüküyor ama düşük değerim ama maşallah kalite önemli tabi seninkiler gayet güzel

Ben de dün başladım ilk iğneme salı birdaha gidicem ilk kontrole. Benim de yumurtam az ama doktora kaç yumurta var dedim mikroskobik bişey gözükmez onlar dedi ama ben folikül demek istemiştim zaten. Neyse doktor çok yoğun inş iyi olur sonuç. Bir tane yumurta boyutunu ölçtü muaynede ekranda gördüğüm kadarıyla başka göremedi mi anlamadım ben sormasam bişey de Söylemiyor sanki.

Senin amh düşük müydü 8 yumurta az değil mi bende 7 gözüküyor ama düşük değerim ama maşallah kalite önemli tabi seninkiler gayet güzel
Aynen canim amh dusuk tu benim 1.1 di galiba yabi cok ta ii sayilmaz ama buna şükür tabi insaallah transfer den aonra olumlu sonuclar almak nasip olur hepimize de

kizlar ya gece catlatma ignem var ama simdiden kasik agrilarim var normal mi acaba yokda ignemimi yapamadm ya

Merhaba kızlar ya ben cetrotide 250 mcg vuruluyorum backdn vurduğum yer şişiyı ben mi yanlış uyuyorum anlamadım yardımcı olurmusunuz

Kasık dan bi karış aşağıdan iki parmak yana vuruyorum bacağıma öyle dedi hemşire

Göbek den gonalf vuruluyorum bunu bacak dan olcaksn dedi ama of bilemedm ya. Sağol yine de canm

Back