Amin amin amin canım inşallah olumlu olur kaç yumurtanız olduMerhaba arkadaslar bnde hipo hipo luyum. Gecen ay basladim tedaviye yumurta toplandi bn fazla igne kullaninca gun gecti doktorum transferi bir ay sonra yapalim dedi iste şimdi adet olmayi bekliyorum sürecin başlaması icin benim de ilk denemem nasil bir surec izleniyor bu asamadan sonra bilgisi olanlar bilgi verebilirse cok sevinirim. Rabbim bu mübarek gece hurmetine hepimizin muradini versin, Yavrularimizi kucagimiza almayı nasip etsinn❤
AMin insaallah canim 3 tane donmus 5. Gun embriyosu var canim su an. 8 yumurta toplandi 7 si dollendi ama ancak 3 u 5. Gune gelebildiAmin amin amin canım inşallah olumlu olur kaç yumurtanız oldu
ay nasil rahatlatiosn beni ❤Az değil 60 yumurta toplanıp sadece 3 tane döllenende biliyorum. Mühim olan içi dolu yumurta cıkması. Sen onlara takılma. Zaten sana verilen iğnenin dozu düşük bence doktorun cok dogru bişry yapmış
Hadi hayırlısı anlamadan biter gider ğnşallah sonra yola devamsali günu opum var kizlar
Senin amh düşük müydü 8 yumurta az değil mi bende 7 gözüküyor ama düşük değerim ama maşallah kalite önemli tabi seninkiler gayet güzelAMin insaallah canim 3 tane donmus 5. Gun embriyosu var canim su an. 8 yumurta toplandi 7 si dollendi ama ancak 3 u 5. Gune gelebildi
amin insallah ilk denememde guzel sonuc alirimHadi hayırlısı anlamadan biter gider ğnşallah sonra yola devam
hayırlısıyla atlaatıp en kalitelisinden yumurtaların olsun canımsali günu opum var kizlar
Aynen canim amh dusuk tu benim 1.1 di galiba yabi cok ta ii sayilmaz ama buna şükür tabi insaallah transfer den aonra olumlu sonuclar almak nasip olur hepimize deSenin amh düşük müydü 8 yumurta az değil mi bende 7 gözüküyor ama düşük değerim ama maşallah kalite önemli tabi seninkiler gayet güzel
nasıl vuruyorsunYanlış mı vuruyorum anlayamadm
göbekten üç parmak yana , deriyi gerdirip 90 derecelik acıyla iğneyı sonuna kadar batırıp ilacı encekte et sonrasında hemen cıkar ve ogusturma pamuguda bastırmaKasık dan bi karış aşağıdan iki parmak yana vuruyorum bacağıma öyle dedi hemşire
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?