• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım da tüp Bebek yaptiracaklar

hayır hiç gitmedim ki ben pkolu olduğum için adetim gecikiyor o yüzden olsun öyle gideyim diye düşündüm
hyr git on gorusmeye adetini gerkeirse duzenleyici verio igne yapio ben adetten onve gittim baya detayli bi rahim incelem3si yapti snra adet ol gel dedk hemen baslayabilme sansn oluyo bu sefrr kacirma onu

haklısın gideceğim doktor istanbul acıbadem ve eskişehir acıbademde de çalışıyor afyonda sadece pazartesi ve salı günü oluyor pazartesiye kadar olmaz ise gideyim

haklısın gideceğim doktor istanbul acıbadem ve eskişehir acıbademde de çalışıyor afyonda sadece pazartesi ve salı günü oluyor pazartesiye kadar olmaz ise gideyim
git tabi hayirlisi olsn simdiden korkma biraz takintiliysan bnm gibi sorular icinde kayboluyosun o kadar 🤣

Senin yumurtan cok sana havuz uygulamaz canım.Havuz yumurtası benim gibi az olanlara uygulanıyor
evt cnm zaten hemsiremle konustum rahatladim ama simdi syle mesela polistik bi yumurtan var demisti buna ragmen 10 yumurta az dgil mi cunku 21 tane yumurta alinan biliyorum

evt cnm zaten hemsiremle konustum rahatladim ama simdi syle mesela polistik bi yumurtan var demisti buna ragmen 10 yumurta az dgil mi cunku 21 tane yumurta alinan biliyorum
Az değil 60 yumurta toplanıp sadece 3 tane döllenende biliyorum. Mühim olan içi dolu yumurta cıkması. Sen onlara takılma. Zaten sana verilen iğnenin dozu düşük bence doktorun cok dogru bişry yapmış

Back