- 17 Eylül 2019
- 999
- 1.721
- 63
Demek bu his çoğumuzda var canım hayırlısı diyelim . Senin de dondurulmuş mu olacak?Aynı hisler bendede var sanki hiç olmayacak gibi bazende olacak gibi hayırlusı dedim artık yoruldum
Evet canım dondurulmuş.adet oldum estrofem verdi doktor kalınlasma yeterli olursa transfer edecek doktor sen ne asamadasın?Demek bu his çoğumuzda var canım hayırlısı diyelim . Senin de dondurulmuş mu olacak?
Hoş geldin kuzum tedavin hayirlarla sonuçlansin inşallahmerhaba kizlar bnde adrtimin 2 gunu bugun gittim tupler falan nirmaldi oralari atlattim rahim duvarinda istedigimiz incelikte dendi over var snde dedi ona gire doz igne basliycaz dedi bugun meniroal die igne vuruldum yarinda vurulcam cumartesi kontrolum var simdi yumurtan olusmaya baslamis bile dendi yani bu iyi bisey mi daha mi kisa surecek tedavim heyecandan orda aklima gelmio soramiyorum bunlari ilk denemem olucak bu arada
Evet kuzum biz pkolula r çok fazla yumurta üretiyoruz şükür sadece gelişmiyor o yumurtalar verdikleri ilaçlarla gelişimi güzel oluyoryani pkolular sslinda sansli.diyolar interntte ama bu nasil oluyo ki endiselenmem gerek bi durum degil mi valla kafama karisti surekli bi arastirma icindeyim bi yerden bisey duymaya calisiyorum kendimi alamiyorum stresten ölücem
Ayni aşamadayız canım bende estrofem günde 3 tane içiyorum sali gün kontrolum var eğer herşey yolunda giderse 11-12 Kasım transfer galiba, haydi bu sefer olsunEvet canım dondurulmuş.adet oldum estrofem verdi doktor kalınlasma yeterli olursa transfer edecek doktor sen ne asamadasın?
Bebeğim bende aynı yarın 4 e çıkacak estrofem bende Çarşamba gideceğim muhtemelen ikimizin ayni tarihte transfer olacakAyni aşamadayız canım bende estrofem günde 3 tane içiyorum sali gün kontrolum var eğer herşey yolunda giderse 11-12 Kasım transfer galiba, haydi bu sefer olsun
Bence Kasım ay hepimiz için çok güzel sonuçlar getirecek aynen tatlım hamileyizzzzzzzz diye bağırırız hep beraberBebeğim bende aynı yarın 4 e çıkacak estrofem bende Çarşamba gideceğim muhtemelen ikimizin ayni tarihte transfer olacakhamileyizzzzzzz haberini veririz hepimiz inşallah
Ben günde bir kere içiyorum iki gün sonra ikiye cıkacak daha sonrada üçe çıkaracak :) evet inşallh bunkez olacakAyni aşamadayız canım bende estrofem günde 3 tane içiyorum sali gün kontrolum var eğer herşey yolunda giderse 11-12 Kasım transfer galiba, haydi bu sefer olsun
Sper adetinin kacıncı günündesinBebeğim bende aynı yarın 4 e çıkacak estrofem bende Çarşamba gideceğim muhtemelen ikimizin ayni tarihte transfer olacakhamileyizzzzzzz haberini veririz hepimiz inşallah
9. Günüm deyim kuzucummSper adetinin kacıncı günündesin
İlk kontrolün çars mı? Biz pespeseyiz danırım benimde adetin 5.günü pers kontrol9. Günüm deyim kuzucumm
ilk defa bi sorunuma sevinebiyorum o zmanEvet kuzum biz pkolula r çok fazla yumurta üretiyoruz şükür sadece gelişmiyor o yumurtalar verdikleri ilaçlarla gelişimi güzel oluyor
Aynen kuzum opu dan sonra ilk kontrol olacakİlk kontrolün çars mı? Biz pespeseyiz danırım benimde adetin 5.günü pers kontrol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?