Kasım da tüp Bebek yaptiracaklar

Selam kızlar benmde ayın 5 inde görüşmem var 1 2 gün sonra adet başlıyor sonra inşallah tüp bebeğe başlıycam ilk denemem Allah hepimizin yüzünü güldürsün 3 yıl oldu nerdeyse hamiş kalmadım bi sorun yok bi doktor amh düşük demişti ama sonrasında laboratuvar hatası olabilir dedi emin değiliz tekrar baktırmak istemedim bende kasım bize uğurlu gelir inşallah

insallaah buraya hamileyim die yazmak hepimize nasip olur bugun 2.ignemi vuruldum yarin konrtol artik ne tarz bi yol izlenir hic bilmiyorum herseyin hayirlisi bi kafamdan atabilsem surekli dusunmesem ama olmuyo iste

Hoş geldin kuzum tedavin hayirlarla sonuçlansin inşallah tabi ki güzel bebeğim iğneyle daha da gelişir yumurtalar sonra toplanır

yani pkolular sslinda sansli.diyolar interntte ama bu nasil oluyo ki endiselenmem gerek bi durum degil mi valla kafama karisti surekli bi arastirma icindeyim bi yerden bisey duymaya calisiyorum kendimi alamiyorum stresten ölücem
Evet kuzum biz pkolula r çok fazla yumurta üretiyoruz şükür sadece gelişmiyor o yumurtalar verdikleri ilaçlarla gelişimi güzel oluyor

Ayni aşamadayız canım bende estrofem günde 3 tane içiyorum sali gün kontrolum var eğer herşey yolunda giderse 11-12 Kasım transfer galiba, haydi bu sefer olsun
Bebeğim bende aynı yarın 4 e çıkacak estrofem bende Çarşamba gideceğim muhtemelen ikimizin ayni tarihte transfer olacak hamileyizzzzzzz haberini veririz hepimiz inşallah

Bebeğim bende aynı yarın 4 e çıkacak estrofem bende Çarşamba gideceğim muhtemelen ikimizin ayni tarihte transfer olacak hamileyizzzzzzz haberini veririz hepimiz inşallah
Bence Kasım ay hepimiz için çok güzel sonuçlar getirecek aynen tatlım hamileyizzzzzzzz diye bağırırız hep beraber Transferden sonra beraber günlük raporumuzu paylaşalım :)

Bebişlerimiz mutlu anne görmek ister üzgün ve umutsuz görmek istemez değil mi?? Biz ne kadar mutlu ve olumlu olursa bebişlerimiz de tez vakitte bize gelir bence :)

ben de kasım adetimle başlıyorum tedavime inşallah şimdi doğum kontrol hapına başladım adet günü rapor evraklarını götüreceğim hastaneye ondan sonra da zaten iğneleri yazarlar sanırım hayırlısı inşallah

kizlar bn bugub yine kontrole gittim kalcadan igneye devam ultrasonda 4 yumurta grdum ben 8 mm olmus dedi doktor iyi hersey yolunda dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…