• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım da tüp Bebek yaptiracaklar

Seninki kaç gün gecikmişti belki gelir diye bekliyorum ilaçla düzeni bozmayayım dedim ama zaten bozuldu.
Ben zaten pkos um düzensiz oluyo ama bazen normal oluyo onu beklemek istemediğimiz için ilaca başladık dün sabah bitti henüz başlamadı ama bş gidin eğer başlayacak gibiyse zaten ilaç başlamaz doktorunuz

Kızlar bende adet oldum bugün yarın gidiyorum ve başlıyoruz nasipse tüp bebek tedavisine amh düşük olduğu için doktor normalde 10 15 yumurta topluyorum ama senden 5 6 olur dedi üzüldüm çok inşallah olanlar kaliteli çıkar
Üzülme canım. Lazım olan bi tane. Sağlam olsun yeterki.amh benim de cok düşük buna ragmen 5 yumurta oldu 5 i de döllendi. Senin amh kac?

[
beklemek cok.heyecanlimi transferden sonra nasil gidio
Vlla ben direk normal hayatıma döndüm bilmiyorum doğru mu yaptım kasmıyorum ameliyatlı değilim sonuçta ağrım da yok yormuyorm tabi kendimi normalde de yormam zaten 😂 pek bi heyecanım yok sanki gidip hastaneden bi testin sonucunu öğrencek gibiyim karnıma bişe koyamamışlar gibi😂

Vlla ben direk normal hayatıma döndüm bilmiyorum doğru mu yaptım kasmıyorum ameliyatlı değilim sonuçta ağrım da yok yormuyorm tabi kendimi normalde de yormam zaten 😂 pek bi heyecanım yok sanki gidip hastaneden bi testin sonucunu öğrencek gibiyim karnıma bişe koyamamışlar gibi😂
hayirlisi olsn ben su an yumurta toplama asamasini bile nasil atlaticam die dusunuyorum masallah rahatsin transfer olsam hersey belirti gibi gelir kafayi yerim 🤣

hayirlisi olsn ben su an yumurta toplama asamasini bile nasil atlaticam die dusunuyorum masallah rahatsin transfer olsam hersey belirti gibi gelir kafayi yerim 🤣
Valla iyi mi kötü mü yapıyorum onu da bilmiyorum 10 gün sonrq görcem 😂 dr 2 güm dikkat et istediğini ye ic ‘hoplama zıplama’ sadece dedi uzanıyorum eğiliyorm bakalm kısmet yicek ekmeği varsa Allah nasip eder inşallah sizde baana sorarsanz rahat olmak en iyisi bu durumlarda sanırım olursa olur olmazsa çay demleriz 😂

ilk
Valla iyi mi kötü mü yapıyorum onu da bilmiyorum 10 gün sonrq görcem 😂 dr 2 güm dikkat et istediğini ye ic ‘hoplama zıplama’ sadece dedi uzanıyorum eğiliyorm bakalm kısmet yicek ekmeği varsa Allah nasip eder inşallah sizde baana sorarsanz rahat olmak en iyisi bu durumlarda sanırım olursa olur olmazsa çay demleriz 😂
ilk denemen mi yoksa tecrubeden mi bu rahatlik 🙄

orasi oyle tabi nasip ama iste insan ister istemes kasıo dusunuo arastirio dunden beri yumurta toplama islemini arastiriyorum bide narkoz hic yemedim yani basima gelmedi hic byle syler kan vermeye korkan ben simdi ignelerle ugrasiom narkozdan uyanirken sacmalamktan cok korkuyorum uyananana kadar kimseyi yanima almyin dicem ciddi ciddi ya

orasi oyle tabi nasip ama iste insan ister istemes kasıo dusunuo arastirio dunden beri yumurta toplama islemini arastiriyorum bide narkoz hic yemedim yani basima gelmedi hic byle syler kan vermeye korkan ben simdi ignelerle ugrasiom narkozdan uyanirken sacmalamktan cok korkuyorum uyananana kadar kimseyi yanima almyin dicem ciddi ciddi ya
İlk denemem bende hala araştırıyorm giriyorum okuyorum size hak veriyorum tabiki toplama işleminden cıktım inanın dedim ki transferide anestezili yaptırsam mı acaba dünyanın en rahat operasyonu hic sacmalıcak falan bi durum yok zaten cok hafif veriyolar ayılıyosun direk 😂 işimiz zor ben iğneden bile korkmam çekinmem artık o kadar şiştim ki iğne iğne hala devam bunaldm ama mecburuz o yüzden susuyorum 😂

Back