- 26 Temmuz 2016
- 5.004
- 5.841
- 198
süper o yumurtalar 18-19 olunca doktor catlatma ıgnenı verecek sonrada opu olacaksın.kizlar bn bugub yine kontrole gittim kalcadan igneye devam ultrasonda 4 yumurta grdum ben 8 mm olmus dedi doktor iyi hersey yolunda dedi
hala horman e2 fsh amh falan onalra gerek duymadi bu iyiy biseymi gerci bu sefer sirdum nasil umutlanayim mi varmi bisey dedi ki sevinebilirsn 4 mm den 8 mm cikmis bu iyi bisey su an olumsuz bisey yok dedi hala gobek ignelerine baslamadm ama kalcadan vuruluyorum sali bi daha konrtol varsüper o yumurtalar 18-19 olunca doktor catlatma ıgnenı verecek sonrada opu olacaksın.
ehala horman e2 fsh amh falan onalra gerek duymadi bu iyiy biseymi gerci bu sefer sirdum nasil umutlanayim mi varmi bisey dedi ki sevinebilirsn 4 mm den 8 mm cikmis bu iyi bisey su an olumsuz bisey yok dedi hala gobek ignelerine baslamadm ama kalcadan vuruluyorum sali bi daha konrtol var
e
tüpe basladıktan sonra fsh amh önemi yok canım onlara takılma. toplamaya yakın e2 ye belkı bakar. olgun yumurtalarını anlamak ıcın. ama jkımı dktor ona da bakmıyor. doktoruna guven canım. bence sen hep kalcadan ıgne yapcaksın. belki catlamasını onleyen ıgne verırse onu gobekten yaparsın.
[ ne kadar dgisio tedavi kisiden kisiye ya bi de byle baya hizli olerlio ya hep bi sorun varmis gibi gelio ya hala inanamiyorum yarin obur gun yumurta toplama derlerse heyacndan ölürum heralde
Çok yaşa emi yumurtalar günde 1-2mm büyüyor ordan hesapla
yaa doktor bende riske atmamak için çok ilaç kullanmadı sanırım :) 13 yumurtam vardı 9u sağlam çıktı 5i döllendi 1 i transfer kalan 3ü donlurulmuştu 5. gün şimdi dondurulmuş transferi bekliyorum önemli olan sağlıklı döllenen yumurtalar olsun inşallah bolbolEvet kuzum biz pkolula r çok fazla yumurta üretiyoruz şükür sadece gelişmiyor o yumurtalar verdikleri ilaçlarla gelişimi güzel oluyor
Sorunum yok canm ilk tüp bebek denemem tuttu hemde ikiz ama 6aylık erken doğumla kaybettim şimdi tekrar başkadkBana öyle bisey demedi doktorum adetin 3.günü gidicem sizin sorun neydi
hala igne vuruluyorum kalcadan 2 gunde birde yumurta takibim oluyo su an hersey normal yarin bakalim yine kalcadan mi devam edicez ignelere yoksa gobekten miyaa doktor bende riske atmamak için çok ilaç kullanmadı sanırım :) 13 yumurtam vardı 9u sağlam çıktı 5i döllendi 1 i transfer kalan 3ü donlurulmuştu 5. gün şimdi dondurulmuş transferi bekliyorum önemli olan sağlıklı döllenen yumurtalar olsun inşallah bolbol
bugun mu kontrole gıttın canım? kac yumurta gordu? byukluklerı nasıldı?bend
hala igne vuruluyorum kalcadan 2 gunde birde yumurta takibim oluyo su an hersey normal yarin bakalim yine kalcadan mi devam edicez ignelere yoksa gobekten mi
Hatırladı olsun canım kaç yumurtan toplandı benimde yarın görüşmem varKızlar bende Çarşamba komtrole gideceğim transfer için bakalım
merhaba bence doktorla görüş benimde başlamamıştı tarlusal başladı bu sabah bitti bakalım olmasını bekliyorumMerhaba kızlar ben de tüp bebeğe başlıcaktım bu adetimle ama 7 gün önce adet olmam gerekiyordu.Olmadım bekliyorum. Acaba bi tüp bebek yapacağım doktordan randevu alıp gitsem mi? Bu durumu sorsam mı? Acaba yumurtalarım mı bitti? Korkuyorum zaten çok az yumurtam vardı.
ay heyecandan kac yumurta demedim en buyugu 12.17 mm hic bi sorun yok dedi kalcadan igne vuruluyodum ya simdi gobektende basladik cuma bi daha kontrol yarindan itibaren cinsel perhiz dedi ama sormadim yumurta toplamaya ne kasa rkaldi falan uf hep soracaklarimi unutuyorumbugun mu kontrole gıttın canım? kac yumurta gordu? byukluklerı nasıldı?
ay hadi hayirlisi tedavi yunurta toplama islemine kadar ne kadar surdu kac gunKızlar bende Çarşamba komtrole gideceğim transfer için bakalım
canım ben söyliyim sana pazartesi yumurta toplama yapar. hangi iğneleri kullanıyorsun? göbekten cetrotide mi basladıay heyecandan kac yumurta demedim en buyugu 12.17 mm hic bi sorun yok dedi kalcadan igne vuruluyodum ya simdi gobektende basladik cuma bi daha kontrol yarindan itibaren cinsel perhiz dedi ama sormadim yumurta toplamaya ne kasa rkaldi falan uf hep soracaklarimi unutuyorumtek sordugum sorun varmi
aa ben kontrol sanıyordum. inşallah hayırlısıyla pozitif sonuclanır transferinKızlar bende Çarşamba komtrole gideceğim transfer için bakalım
Seninki kaç gün gecikmişti belki gelir diye bekliyorum ilaçla düzeni bozmayayım dedim ama zaten bozuldu.merhaba bence doktorla görüş benimde başlamamıştı tarlusal başladı bu sabah bitti bakalım olmasını bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?