Kasım da tüp Bebek yaptiracaklar

süper o yumurtalar 18-19 olunca doktor catlatma ıgnenı verecek sonrada opu olacaksın.
hala horman e2 fsh amh falan onalra gerek duymadi bu iyiy biseymi gerci bu sefer sirdum nasil umutlanayim mi varmi bisey dedi ki sevinebilirsn 4 mm den 8 mm cikmis bu iyi bisey su an olumsuz bisey yok dedi hala gobek ignelerine baslamadm ama kalcadan vuruluyorum sali bi daha konrtol var

e
tüpe basladıktan sonra fsh amh önemi yok canım onlara takılma. toplamaya yakın e2 ye belkı bakar. olgun yumurtalarını anlamak ıcın. ama jkımı dktor ona da bakmıyor. doktoruna guven canım. bence sen hep kalcadan ıgne yapcaksın. belki catlamasını onleyen ıgne verırse onu gobekten yaparsın.

dem

Evet kuzum biz pkolula r çok fazla yumurta üretiyoruz şükür sadece gelişmiyor o yumurtalar verdikleri ilaçlarla gelişimi güzel oluyor
yaa doktor bende riske atmamak için çok ilaç kullanmadı sanırım :) 13 yumurtam vardı 9u sağlam çıktı 5i döllendi 1 i transfer kalan 3ü donlurulmuştu 5. gün şimdi dondurulmuş transferi bekliyorum önemli olan sağlıklı döllenen yumurtalar olsun inşallah bolbol

Ne durumdasınız kızlar? Ben 3 4 güne adet olmayı beklerken 1 aydır olmayan yumurtlama akıntısı dün akşam oldu. Yani 12 gün var daha adetime. Pcostan dolayı oluyo hep bunlar. Kasımda transfer olmayacak benim böyle gecikirse.

bend
hala igne vuruluyorum kalcadan 2 gunde birde yumurta takibim oluyo su an hersey normal yarin bakalim yine kalcadan mi devam edicez ignelere yoksa gobekten mi

Merhaba kızlar ben de tüp bebeğe başlıcaktım bu adetimle ama 7 gün önce adet olmam gerekiyordu.Olmadım bekliyorum. Acaba bi tüp bebek yapacağım doktordan randevu alıp gitsem mi? Bu durumu sorsam mı? Acaba yumurtalarım mı bitti? Korkuyorum zaten çok az yumurtam vardı.

merhaba bence doktorla görüş benimde başlamamıştı tarlusal başladı bu sabah bitti bakalım olmasını bekliyorum

bugun mu kontrole gıttın canım? kac yumurta gordu? byukluklerı nasıldı?
ay heyecandan kac yumurta demedim en buyugu 12.17 mm hic bi sorun yok dedi kalcadan igne vuruluyodum ya simdi gobektende basladik cuma bi daha kontrol yarindan itibaren cinsel perhiz dedi ama sormadim yumurta toplamaya ne kasa rkaldi falan uf hep soracaklarimi unutuyorum tek sordugum sorun varmi

canım ben söyliyim sana pazartesi yumurta toplama yapar. hangi iğneleri kullanıyorsun? göbekten cetrotide mi basladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…