• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım da tüp Bebek yaptiracaklar

Kizlar o soylediginiz hidro tuplerde sivi birikmesimi? Kontrol sirasinda anlasilirmo? Oyle bisiy ola ola nasil transfer etmisler ben herdefasinda soruyorum acaba bende de varmi diye
Ileri derecede hidroselpinks ultrasonda da goruluyormus ama en kesin tanı, rahim filmiyle konuluyor. Tekrarlayan negatiflerde hsg çekilmesi öneriliyo

Kizlae ben gecen ay opu oldum bu ay rahim dinlendirmedeydim ama dun oylesine bir test yaptim ikinci cizgi boyle hemen ama beyaz gibi cikti bugunde eczanede farkli marka aldim osa boyle cikti ikinci cizgi hemen cikiyor ama beyaz
Çok ilginç canım ya neden beyaz öyle 🙄 yarın bir kan testi ver inşallah hamissindir kuzucum🙊

Kızlar şimdi kimler Kasım ayı içerisinde transfer olacak bir liste yapalım mı😊 tarihleriyle birlikte ne dersiniz hep beraber gün sayalım😊

Ayrıca kızlar transfer öncesi ve sonrasında neler yapıyorsunuz nelere dikkat ediyorsunuz , nasıl besleniyorsunuz bizlerle paylaşır mısınız birbirimizden öğreneceğimiz çok şey var🤗

Çok ilginç canım ya neden beyaz öyle 🙄 yarın bir kan testi ver inşallah hamissindir kuzucum🙊
Canim bende bilmiyorumki sanirim idrardaki enfeksiyondan aslinda dun cok sevindim ama bugun beyaz olunca yine uzuldum 3 yildir belkide ilk defa bu ay umursamadim uzulmedim oylesine test yaptim ondada yine umutlanip uzuldum.

Yok canim umudumu kestim muhtemelen enfeksiyondandir internetten labquick aldim 3 gun sonra tekrarlarim ama yine acaba dusuncesi oldu. Hic cikmasaydi dusunmezdim

Bende rahim dinlendirmedeyim 2 3 gun icinde adet olucam ve doktorum transfer icin beni hazirlicak hepimizin bol bol pozitif aldigi bir ay olur INSALLAH

Yok canim umudumu kestim muhtemelen enfeksiyondandir internetten labquick aldim 3 gun sonra tekrarlarim ama yine acaba dusuncesi oldu. Hic cikmasaydi dusunmezdim
Kuzum bende İnternetten ovulasyon testini almıştım o markanın hiç beğenmedim doğruluk payı olduğunu düşünmüyorum pek güvenilir bir test değil bence. Sen bir kan testi ver en azından kafan rahatlar. Herşeye rağmen üzme kendini vakti zamanı var 😘

Kuzum bende İnternetten ovulasyon testini almıştım o markanın hiç beğenmedim doğruluk payı olduğunu düşünmüyorum pek güvenilir bir test değil bence. Sen bir kan testi ver en azından kafan rahatlar. Herşeye rağmen üzme kendini vakti zamanı var 😘
Canim bende hicmemnun degilim o markadan ama burdan dediler bende aldim daha. Ben freely kullaniyordum normalde ama tup bebekten oce yani iki ay once aldigim freely kalmisti oylesine yaptim ondada aninda cikti ama o pembemsiydi biraz daha baya umitlendim bugunde nobetci eczaneden fortune diye bir marka aldim o beyaz cikardi iste

Ayrıca kızlar transfer öncesi ve sonrasında neler yapıyorsunuz nelere dikkat ediyorsunuz , nasıl besleniyorsunuz bizlerle paylaşır mısınız birbirimizden öğreneceğimiz çok şey var🤗
Hayırlısı olsun ınsallah ben ilk transferımı eylul de olmustum sogan sarımsak maydanoz tursu uzak durmustum ananas kabak cekırdegı dut kurusu yemıstım gunde ve tutmustu ama dustu sonra kimyasal gebelıge cevirdi bide bilmiyorum ama ben yattım ve az az oturdum gunde 45 dk evin ıcınde 15 dk dan 3 defa yurudum kasımda ınsallah donmuslarımla transfer olacak ondanda bol bol dinlemeyi dusunuyorum ama biraz daha hareketli olmayı planlıyorum

Canim bende bilmiyorumki sanirim idrardaki enfeksiyondan aslinda dun cok sevindim ama bugun beyaz olunca yine uzuldum 3 yildir belkide ilk defa bu ay umursamadim uzulmedim oylesine test yaptim ondada yine umutlanip uzuldum.
canım benimde de days comfort erkek gebelik testinde öle çıkmıştı ikinci beyaz çıkıodu hep idrar bi anda kuvvetle gelirse öyle çıkıyor demişti biri

canım benimde de days comfort erkek gebelik testinde öle çıkmıştı ikinci beyaz çıkıodu hep idrar bi anda kuvvetle gelirse öyle çıkıyor demişti biri
Aa oylemi canim bu bilgi guzel bilgiymis neden idrar bir anda kuvvetli gelirki benim baska markada boyle cikmisti

Aa oylemi canim bu bilgi guzel bilgiymis neden idrar bir anda kuvvetli gelirki benim baska markada boyle cikmisti
sen yine kanda baktır canım ben o zmn çok umutlanmıştım transferin 10.günüydü kanda negatif olunca çok üzüldüm inşallah hamilesindir de erken gebelik testleri bile yanıltıcı olabiliyor

Ya gercekten her kes oyle dondurulmuslarm olmasaydi kesinlikle baskasina giderdim diyorumda artik ulkefe doktor kalmadi ... hatirlarsan transfer hazrlklarnda bi hastayla karsilasmistjm ilk transferydi olaydan haberdar diyildi ne rahim kalinligi ne kac tane embrionu kaldigini kacinci gunun transfer olucagi falan simdi 3 aylk hamile ben didikliye didikliye duratak negativkerle bogusuyorum bi yerde salmak gerek qaliba ama doktorlar cok vurdum duymaz... surekli prolaktin ve tsh sorunu olan biri olarak bukec kan tahliline gerek yok dendi ben oyle bisiy soz konusu olamaz yaptirmak istiyorum dedim ve bi baktik dostinex biraktigim ay ki doktor kendisi soylemsti prolaktin tekrardan firlamis :) zaten tsh ilac iciyorum her sabah... progestoron bile ben burdan okuyupta siz degerlere bakipta ilac vermeliydiniz diyorum tamam bu sefer bakariz diyolar herkese para gozuyle bakmaktan bikmadilwr ya herkese adet gunune gore ilaclar islemler herkesin bunyesi farkli diye bakilmiyor...
Herkese rutin tedavi uyguluyorlar maalesef canım. Kişiye göre tedaviye denk gelmedim ben.

sen yine kanda baktır canım ben o zmn çok umutlanmıştım transferin 10.günüydü kanda negatif olunca çok üzüldüm inşallah hamilesindir de erken gebelik testleri bile yanıltıcı olabiliyor
Canim bende diyorum enfeksiyon var bende ilac octim ya kesin ondandir

Kızlar ben de uzun süredir giremedim ben de kasım da planlıyordum ama eşim aralık olsun dedi biraz zor durumlardan geçtik 4.denemeye çok umutlanmıştık olmadı eşimin abisinin eşi vefat etti ağustosta yaptiricaktik iptal etmek zorunda kaldık inşallah bunda da vardır bir hayır ben çok korkuyorum eşim artık iyi şeyler olsun kaldıramıyorum diyor 😔😔inşallah hakkımızdan hayırlısı inşallah hepimiz 2020 de bebisli anneler oluruz

merhaba kizlar bnde adrtimin 2 gunu bugun gittim tupler falan nirmaldi oralari atlattim rahim duvarinda istedigimiz incelikte dendi over var snde dedi ona gire doz igne basliycaz dedi bugun meniroal die igne vuruldum yarinda vurulcam cumartesi kontrolum var simdi yumurtan olusmaya baslamis bile dendi yani bu iyi bisey mi daha mi kisa surecek tedavim heyecandan orda aklima gelmio soramiyorum bunlari ilk denemem olucak bu arada

Back