- 26 Temmuz 2016
- 5.004
- 5.841
- 198
canım hayırlı olsun tedavın.merıonal kac doz? 8-9 gun ıgne vuruluyor. bız adet olur olmaz yeni folikül olusmaya baslıyor. ıgneler folikül sayısını arttırmak ıcın. doktorlar folikülleri görüyor minikde olsalar. :)merhaba kizlar bnde adrtimin 2 gunu bugun gittim tupler falan nirmaldi oralari atlattim rahim duvarinda istedigimiz incelikte dendi over var snde dedi ona gire doz igne basliycaz dedi bugun meniroal die igne vuruldum yarinda vurulcam cumartesi kontrolum var simdi yumurtan olusmaya baslamis bile dendi yani bu iyi bisey mi daha mi kisa surecek tedavim heyecandan orda aklima gelmio soramiyorum bunlari ilk denemem olucak bu arada
evabin icin cok tesekkur ederim 150 yazio yaninda tam bi aciklama yapmadi bende endiselendimcanım hayırlı olsun tedavın.merıonal kac doz? 8-9 gun ıgne vuruluyor. bız adet olur olmaz yeni folikül olusmaya baslıyor. ıgneler folikül sayısını arttırmak ıcın. doktorlar folikülleri görüyor minikde olsalar. :)
rica ederim maalesef tecrübem fazla.benımde 3. denemem simdi dondurulmus transfer olcam kısmetse.c
evabin icin cok tesekkur ederim 150 yazio yaninda tam bi aciklama yapmadi bende endiselendim
rabbim sabrina sabir eklesin.insallah guzel sonuc alirsin hepimiz alirizrica ederim maalesef tecrübem fazla.benımde 3. denemem simdi dondurulmus transfer olcam kısmetse.
:)) senı anlıyorum. heyecanlanman ck dogal. evet pcolular sanslı. normaldede fazla folıkül gelisıyor, iğneyle daha fazla folıkul gelıısyor ve fazla sayıda embrıyo olusmus oluyor.bu yuzden sanslısınız. ok arastırma bosver. rahatlat kenddını.yani pkolular sslinda sansli.diyolar interntte ama bu nasil oluyo ki endiselenmem gerek bi durum degil mi valla kafama karisti surekli bi arastirma icindeyim bi yerden bisey duymaya calisiyorum kendimi alamiyorum stresten ölücem
harikasin ya bil bol dua edicem sana beni kat kat rahatlattin:)) senı anlıyorum. heyecanlanman ck dogal. evet pcolular sanslı. normaldede fazla folıkül gelisıyor, iğneyle daha fazla folıkul gelıısyor ve fazla sayıda embrıyo olusmus oluyor.bu yuzden sanslısınız. ok arastırma bosver. rahatlat kenddını.
Bizde kasım'da yeni başlayacağız duavefin ne olurya belirli saatte girsek ya buraya kararlastirip
Allah razı olsun...Rabbim dua'larını kabul etsin inşallahinanin her namaz sonrasi bekleyen herkesi icine katarak her kuran okudugumda bekleyenleri soyleyerek dua ediyorum
Canımsın tesekkür ederim. Hepimiz için aminn dualarına .ne merakedersen sor kuzum. Bildiğim sürece yardımcı olurumharikasin ya bil bol dua edicem sana beni kat kat rahatlattin
Canım bunu görmemişim herbünye farklı tepki veriyor ama pcoluların daha kısa sürüyorpeki son kez sunu sorsam yani 8 9 gun mu surer tedavim dogerlrinden kisa yani transferim daha mi cabuk olur
cok heyecanloyim ya bugun 2.ignem yapilicak yarin konrtolum var manioral 150 2 tane karistirilip vuruluo aksama kadar agrisi oluyo ama dger daha da yakinlastim gibi hissediyorum yaCanım bunu görmemişim herbünye farklı tepki veriyor ama pcoluların daha kısa sürüyor
birinci neden tutmadi yani bi sebep syeldiler mi yumurtami kalitesizdiBenim de Kasımda kızlar 2.deneme dondurulmuş bazen çok umutluyum bazen hiç yok nasıl karışık bir duygu
Bir neden söylemedi zaten pek mümkün değil direk bundan dolayı olmadı demek kimse bilemezbirinci neden tutmadi yani bi sebep syeldiler mi yumurtami kalitesizdi
Aynı hisler bendede var sanki hiç olmayacak gibi bazende olacak gibi hayırlusı dedim artık yoruldumBenim de Kasımda kızlar 2.deneme dondurulmuş bazen çok umutluyum bazen hiç yok nasıl karışık bir duygu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?