• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım da tüp Bebek yaptiracaklar

merhaba kizlar bnde adrtimin 2 gunu bugun gittim tupler falan nirmaldi oralari atlattim rahim duvarinda istedigimiz incelikte dendi over var snde dedi ona gire doz igne basliycaz dedi bugun meniroal die igne vuruldum yarinda vurulcam cumartesi kontrolum var simdi yumurtan olusmaya baslamis bile dendi yani bu iyi bisey mi daha mi kisa surecek tedavim heyecandan orda aklima gelmio soramiyorum bunlari ilk denemem olucak bu arada
canım hayırlı olsun tedavın.merıonal kac doz? 8-9 gun ıgne vuruluyor. bız adet olur olmaz yeni folikül olusmaya baslıyor. ıgneler folikül sayısını arttırmak ıcın. doktorlar folikülleri görüyor minikde olsalar. :)

c
canım hayırlı olsun tedavın.merıonal kac doz? 8-9 gun ıgne vuruluyor. bız adet olur olmaz yeni folikül olusmaya baslıyor. ıgneler folikül sayısını arttırmak ıcın. doktorlar folikülleri görüyor minikde olsalar. :)
evabin icin cok tesekkur ederim 150 yazio yaninda tam bi aciklama yapmadi bende endiselendim

yani pkolular sslinda sansli.diyolar interntte ama bu nasil oluyo ki endiselenmem gerek bi durum degil mi valla kafama karisti surekli bi arastirma icindeyim bi yerden bisey duymaya calisiyorum kendimi alamiyorum stresten ölücem

yani pkolular sslinda sansli.diyolar interntte ama bu nasil oluyo ki endiselenmem gerek bi durum degil mi valla kafama karisti surekli bi arastirma icindeyim bi yerden bisey duymaya calisiyorum kendimi alamiyorum stresten ölücem
:)) senı anlıyorum. heyecanlanman ck dogal. evet pcolular sanslı. normaldede fazla folıkül gelisıyor, iğneyle daha fazla folıkul gelıısyor ve fazla sayıda embrıyo olusmus oluyor.bu yuzden sanslısınız. ok arastırma bosver. rahatlat kenddını.

:)) senı anlıyorum. heyecanlanman ck dogal. evet pcolular sanslı. normaldede fazla folıkül gelisıyor, iğneyle daha fazla folıkul gelıısyor ve fazla sayıda embrıyo olusmus oluyor.bu yuzden sanslısınız. ok arastırma bosver. rahatlat kenddını.
harikasin ya bil bol dua edicem sana beni kat kat rahatlattin 🤗

Back