• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım da aşk başkadır, anne olmaya çalışmaksa bambaşka ;)

yarın cuma ya yarına kadar beklicem çoğalmazsa değişiklik olmazsa yarın gitçem araştırma hastanesine bakalım onlar ne dicek

özel diyoruz bi dünya para döküoz bide :(

o dr bidaha gitmicem zaten
ağrılarım azaldı çok az sadece kasığımda kasılma ve acı var oda aralıklı oluyo

sen nerdeydin canım istanbuldamısın?

sen nerdeydin canım istanbuldamısın?

izmir tatlım buldum iyi bi dr ama ocak 21 e zor gün buldum
beklicem o güne kadar herşeye yeni baştan başlıcam o dr la
iyice düzenim bozuldu
dahada kötüleşiyorum
bütün tahlilleri herşeyi en baştan yapsın istiyorum

iyice düzenim bozuldu
dahada kötüleşiyorum

istanbulda olsan çok iyi bir doktor söylerdim sana hakkında hayırlısı canım benim inşallah bu doktor dediğin gibi iyidir

medicine hospital asya ya gidiyorum hale kayıran dr ama kararsızım o hastaneye gidip başka dk onerebılcek var mı ?

canım vat adet tarihi evet birde istanbulda mısın?

kızlar nasılsınız bakimmm? geçmişi okuyup yazdım sizlere baktım akşam neeler kaynatmışsınız diye. :))))
birşey sorcak size benim şuan çalışma günlerin ayın 13 akıntım güzeldi ve uzuyordu, dün az da olsa gördüm uzama ama bugün yok çabuk bitmedi mi ki ya bilginiz varmı?

bat 13 kasımdı canım olmadım hala. evet istanbuldayım ve dk konusunda hıc bı bıldgım yok yenı evlıyım daha cok kafam karısık.

kızlar nasılsınız bakimmm? geçmişi okuyup yazdım sizlere baktım akşam neeler kaynatmışsınız diye. :))))
birşey sorcak size benim şuan çalışma günlerin ayın 13 akıntım güzeldi ve uzuyordu, dün az da olsa gördüm uzama ama bugün yok çabuk bitmedi mi ki ya bilginiz varmı?

normalde de bu kadar mı sürüyor canım?

iyice düzenim bozuldu
dahada kötüleşiyorum
canım bende turgutludayım... ablam izmir de çok iyi bi doktora gidiyodu,çok memnundu... süreyya diye bi bayandı. ama birde şebnem tandoğanı çok methediyolar. iyi bir doktormuş.

inşallahhhhh ılk defa gecıktım normalde hep 26 gunde bır adet olurdum. evde test mı yapsam saglık ocagına mı gıtsem bılemedım gecen ay dk gıtmıstım folıkasıt vermıstı bunu kullan adetın 1 hafta gecıkınce gel ultrasonla bakalım demıstı gecen ay adet olmustum gıtmemıstım. ama sımdı nasıl beklıcem bı hafta ben ya :(

bencede ben bugun yada yarın sabah gıdeyım kan vereyım daha emın olayım hıc olmazsa evde yapılan testlere pek guvenemıyorum cunku.

bat 13 kasımdı canım olmadım hala. evet istanbuldayım ve dk konusunda hıc bı bıldgım yok yenı evlıyım daha cok kafam karısık.

canım geçen ay bana aynısı oldu 4 gün gecikti e sonra oldum tabi üzüldüm :( eğer avrupa yakasındaysan bahçelievlerde hizmet hastanesi var özel hastane çok güzel çok temiz bir hastane memorıal'ın hastanesi orda meltem hanım var ben ona gittim çok iyi bir doktor çok ilgili gitmeni öneririm

Back