Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o dr bidaha gitmicem zaten
ağrılarım azaldı çok az sadece kasığımda kasılma ve acı var oda aralıklı oluyo
o dr bidaha gitmicem zaten
ağrılarım azaldı çok az sadece kasığımda kasılma ve acı var oda aralıklı oluyo
sen nerdeydin canım istanbuldamısın?
Günaydın kızlar hala adet olmadım :)
izmir tatlım buldum iyi bi dr ama ocak 21 e zor gün buldum
beklicem o güne kadar herşeye yeni baştan başlıcam o dr la
iyice düzenim bozuldu
dahada kötüleşiyorum
bütün tahlilleri herşeyi en baştan yapsın istiyorum
medicine hospital asya ya gidiyorum hale kayıran dr ama kararsızım o hastaneye gidip başka dk onerebılcek var mı ?
kızlar nasılsınız bakimmm? geçmişi okuyup yazdım sizlere baktım akşam neeler kaynatmışsınız diye. :))))
birşey sorcak size benim şuan çalışma günlerin ayın 13 akıntım güzeldi ve uzuyordu, dün az da olsa gördüm uzama ama bugün yok çabuk bitmedi mi ki ya bilginiz varmı?
iyi akşamlar 13 kasımda adet olmam gerekiyodu yani dün olmadım hala yarın test alıp yaptırcam acaba evde hıc yapmıyıp saglıkocagına mı gıtsem test yapmaya?
bat 13 kasımdı canım olmadım hala. Evet istanbuldayım ve dk konusunda hıc bı bıldgım yok yenı evlıyım daha cok kafam karısık.
canım bende turgutludayım... ablam izmir de çok iyi bi doktora gidiyodu,çok memnundu... süreyya diye bi bayandı. ama birde şebnem tandoğanı çok methediyolar. iyi bir doktormuş.izmir tatlım buldum iyi bi dr ama ocak 21 e zor gün buldum
beklicem o güne kadar herşeye yeni baştan başlıcam o dr la
iyice düzenim bozuldu
dahada kötüleşiyorum
bütün tahlilleri herşeyi en baştan yapsın istiyorum
bat 13 kasımdı canım olmadım hala. evet istanbuldayım ve dk konusunda hıc bı bıldgım yok yenı evlıyım daha cok kafam karısık.
bat 13 kasımdı canım olmadım hala. evet istanbuldayım ve dk konusunda hıc bı bıldgım yok yenı evlıyım daha cok kafam karısık.