• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım da aşk başkadır, anne olmaya çalışmaksa bambaşka ;)

ayyy canım tesekkurler hepımız ınsallah bu ay hamış oluruz Allahım aratmaz ınsallah hepımız ıcın burda sevınırız kutlamalar yaparız :) ben suan hıc emın olamıyorum ınanamıyorum kan gormedende ınanamıcam sankı :)

inşallahhhhh ılk defa gecıktım normalde hep 26 gunde bır adet olurdum. evde test mı yapsam saglık ocagına mı gıtsem bılemedım gecen ay dk gıtmıstım folıkasıt vermıstı bunu kullan adetın 1 hafta gecıkınce gel ultrasonla bakalım demıstı gecen ay adet olmustum gıtmemıstım. ama sımdı nasıl beklıcem bı hafta ben ya :(

canım idrarda hemen belli olmaz.. kanda belli olur.. benim ilkimde 2 gün gecikmişti. sağlık ocağında belli olmaz dediler. gönderdiler. hastanede kanda baktılar, hemen belli oldu.. bence beklemene gerek yok git istesen yarın hemen..

aynen öyle cnm en ufak bi stres bile yükseltiyo... bazen hipofiz tümöründen kaynaklı bazen de hiç bişeyden... mesela benim çok araştırıldı... bi doktor ilaç kullanmana gerek yok bile dedi. çünkü adetim düzenliydi,süt gelmiyodu,yumurtlma normaldi... o ay hamile kalmıştım... şimdi de yükseliyo ama bu sefer süt te geldi çünkü lohusaydım bir nevi, o yüzden gelmişti sütüm şimdi onu düşüürmeye uğraşıyoruz. dostinex kullandım. doktor kullanırken korunmana gerek yok hamile kalırsan bırakırsın ilacı demişti. geçen ay ölçtürdüm düşmüştü.. ama nasip tabi. bakalım
...........

kızlar yüksek çıktı değer malesef :(((((((

sahi öyle mi dedi doktor ?? hem onu düşürmeye çalışırken hem devam et der mi acaba?

bugün arıcam dr, ctesiye randevum var ama, belki beklemeden ilaca başlatır bilemyrum şimdi ???

çok üzgünüm çooookkkkkkk :((((((((((

pendikte oturuyorum canım ya. kan vereyım bakayım hayırlısı olur ınsallah hepımız hakkında

tamam canım inşallah hayırlı haberle gelirsin uğurolur bize de :) ayy ben heyecanlandım heee :) haber ver bize de yoksa küseriz :19::19::19:
:)

sahi öyle mi dedi doktor ?? hem onu düşürmeye çalışırken hem devam et der mi acaba?

bugün arıcam dr, ctesiye randevum var ama, belki beklemeden ilaca başlatır bilemyrum şimdi ???

:( üzüldüm canım ya peki bunun ilaç dışında başka düşürme yolları yok mu acaba?

canım hemen moralini bozma. ben onunla yaşamaya alıştım baksana... kaç çıktı değerlerin ve ilk defa mı yüksek çıktı?

bende senin gibi aynı tepkiyi vermiştim doktora ama doktor bu şekilde hamile kalan bir sürü hastam var endişe etme dedi... istersen prolaktinle ilgili topikler var oraları da bi oku istersen, bi çok doktor. ilaçla beraber korunma bile önermiyorlar... ama değerini merak ettim cnm.

sanırım canım, ama ben 2012 aralık annelerindeydim, rahtsızlık yaşadığımda bi çok kişi onu önermişti bana,
sen bi araştır istersen:49:

arkadaşım söylemişti banada ona gidiyorum demişti
ben şimdi egepolde buldum gökalp diye bi dr ondanda çok memnunlarmış
hem hastane olması avantaj benim için çalıştığım iiçin işim kısa sürüyo

çok teşekkür ederim canım

bilmiyorum canım ya daha önce yumurtanın gelişme zamanında ki akıntıyı takip etmedim ben :(((

yani normalde benim 4 gün falan sürer akıntım başta yoğun sonra su gibi olur ama bendede bi gariplik var bu ay akıntım pek olmadı nedense

kendiliğnden düşüp yükselebilen bi hormon bu cnm, çoğu doktor bu konuda cevap bile veremiyo malesef. tam sonuçlanan bi hormoon değil. şöyle diyim, stres hormonu gibi bişey, sıkılınca yükseliiveriyo,rahatsan düşüyo. ama çoğu zamn ilaç kullanmak gerekli..

arkadaşım söylemişti banada ona gidiyorum demişti
ben şimdi egepolde buldum gökalp diye bi dr ondanda çok memnunlarmış
hem hastane olması avantaj benim için çalıştığım iiçin işim kısa sürüyo

çok teşekkür ederim canım

rica ederim cnm ne demek,, sıkma canını dualarımız hepimiz için, umarım önemli bişey değildir......

kendiliğnden düşüp yükselebilen bi hormon bu cnm, çoğu doktor bu konuda cevap bile veremiyo malesef. tam sonuçlanan bi hormoon değil. şöyle diyim, stres hormonu gibi bişey, sıkılınca yükseliiveriyo,rahatsan düşüyo. ama çoğu zamn ilaç kullanmak gerekli..

canım özel biraz ama eşin göğüslerinden bir süre uzak dursun o bile etkiliyomuş
benim yengemden geldi dr eşin uzak dursun bi süre demiş

canim sorun ne bilmiyorumki belliki seni baya bi üzmüs vücud degerlerinle oynadigina göre, ama yipratma kendini :50:

bilmiyorum canım, hayıt oltu filan bişeyler yazıyo da bazı bitkisel şeyler ??

şimdi ben doktordan bilgi alırım, biraz da onları araştırırm artık duruma göre bakarım ?

başka yapıcak bişey varmı bilmyrum ? son dönemde üzülmekten bile yoruldum artık inan bana :(((

sanki elimde kolumda can kalmamış gibi :((((((((( sürekli gözlerim doluyo olur olmadık heryerde :(((((

canım özel biraz ama eşin göğüslerinden bir süre uzak dursun o bile etkiliyomuş
benim yengemden geldi dr eşin uzak dursun bi süre demiş

evet canım aynen öyle........ çok illet bişey ama,onu düşündükçe daha çok yükseliyo ben artık hiç takmıyorum mesela.. ve ben ilk hamileliğimde ilaçsız hamile kaldım:53:

şimdi okudum internetten canım yumurtlamayı bile etkiliyormuş nasıl bür bünyemiz var bizim ya bi yere bişey olsa herşeyimiz bozuluyor sinirlendim :47::47::47::47:

Back