• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım da aşk başkadır, anne olmaya çalışmaksa bambaşka ;)

bebek isteyeli bu ay 8. ayım son iki aydır çok ümitliydim birinde hastalığım gecikti diğerinde yumurta takibi yaptırdım herşey çok yolundaydı ama olmadı vakti zamanında oluyor herşey.dediğin doğru çok kafaya takmamak lazım inşallah başarabiliriz.teşekkürler ilgilendiğin için :)

sakın yanlış anlama canım, yaşın daha küçükse stres kaynaklı gecikme olmasın demek istedim ben ..
3 -4 ay sonra tabiki bir doktora sorabilirsin kontrol edilecek birşey var mı diye, inşallah gerek kalmadan
hamile kalırsın hayırlısıyla ...

atarli canım bir rahatsızlıgın yoksa sakin ol sıkma canını stresde engelliyor işte biz rahatsızlıklarımızdan dolayı stres yapıyoruz sen sakin ol zamana bırak olacak inşallah

ipekcim içme istersen dediğin gibi drun değerlerine bakacak olabilir ne zaman keyfi olursa ozaman gelsin bakalım

yok içmedim bıraktım artık zamana eğer görürsem söylenen günlerde başlarım ama bu defakinde içmedim
ve tabi olamadım da :14: bakalım ne zaman olucak artık :(

dün soğan kürüne basladım kızlar bu ay geçen aylar gibi kafamı takmıyorum pek aklıma geldikce aklımdan cıkarmaya calısıyorum içimde bi mutluluk var niye bilmem hayırlısı bakalım sizlerde ne var ne yok

hayırlara vesile olur da dileğine kavuşursun inşallah bu içindeki mutluluk da coşkuyla artar inşallah ..

ipekimi merak ediyorummm:26::6::6:

gelişme yok malesef canım bekliyorum böyle rabbim şifamı versin inşallah :14:
beterlerinden korusun herkesi de beni de :14:

yesilciğim pkoluyum ben geçen ay klomene başlamıştım drumun ihmali yüzünden 7cm kistim olustu bende ara vermeye karar verdim şu soğan kürünü denemek istiyorum soğan suyuna cevap veremezsem tekrar tedaviye baslıcam tabiki baska hastane ve baska bir drla umarım gerek kalmaz bunlara

atarlı canım normal mi senin herşeyin bir rahatsızlıgın varmı neden olmadı sebepsiz infertilitemi ?

cnm kistin yumurta kisti mi yoksa c
ikolata mı bnmde 4 cm capında kistim olusmus bi tane pko lu değilim 9 aydr bebeğimiz olmuoı ben sogan suyunu icmedm baska tavsie edbiliceğin biş var mı cnm

Back