Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
burdayım canım kimse yok başka ama biz bize kaldık
hoş geldin haticeeeeeee......... kimsecikler yoktu öleeeee bakınıyoduk... sen nasılsın bakim?
evet canım aynı gün adetimiz yani benim tahmini tarihim 24 geç de olabilir bilmiyorum haticeeee hoş geldiiiinnnn
allah allah, neden böle oldu ki? daha önce hiç böle düzensizlik yaşadın mı peki? ilk mi oluo?ben yine ii değilim
başıma neler geldi
benim regli 19 undaydı ama 12 sinle lekelenmeye başladım
bugün 4. gün hala leke artmadıda eksilmedide
ne olduğunu anlayamıyorum
kafam çok karışık yani dr aradım hastalanıyosun dedi kapattı da çok erken
yani döllenme olsaydı tam yerleşme günüydü
velasıl artık kafam beynim durdu :
ben yine ii değilim
başıma neler geldi
benim regli 19 undaydı ama 12 sinle lekelenmeye başladım
bugün 4. gün hala leke artmadıda eksilmedide
ne olduğunu anlayamıyorum
kafam çok karışık yani dr aradım hastalanıyosun dedi kapattı da çok erken
yani döllenme olsaydı tam yerleşme günüydü
velasıl artık kafam beynim durdu :
en iyisini yaparsın canım ihmal etme sakın....daha önce bidefa oldum 11 gün sürdü ama günümde gelmişti
ve hergeçengün birazda olsa arttı bu kadar az değildi
benim normalde adetimden önce lekem olur ama bu kadar az olmaz şimdiyede çoğalmıştı mutlaka
ilk pembe geldi sulu sulu şimdi çok koyu hatta arada siyah olan var ve akıntımda var biraz
eğer yarına kadar sökmezse gidecem dr
2 haftadır regli ağrılarım vardı belimde ağrıyodu bugün ise sadece kasıklarımda kasılma ve acı var o kadar
benim de aklım ageç yumurtlamış olabileceğin geldi.. yumurtlama gününde bir kaç damla kan gelir ya.. bende tam bilemiyorum.. rüyanın dediği gibi muayene olman lazım bence.
gerçekten karışık bi durum canım.. hiç başıma gelmedii... inşallah önemli bi durum değildir...bu ay takipteydim tatlım
ayın 1 inde gittiğimde 21 mm di
5. gittiğimde dr çatlamış dedi
yani o günler arasında çatladı akıntımdanda belliydi zaten
bide rahim duvarım inceydi biraz duphaston verdi 8 gün kullandım 13ü gecesi sondu
madem ince nasıl dökülüyo bu duvar erkenden anlamıyorum
bu ay takipteydim tatlım
ayın 1 inde gittiğimde 21 mm di
5. gittiğimde dr çatlamış dedi
yani o günler arasında çatladı akıntımdanda belliydi zaten
bide rahim duvarım inceydi biraz duphaston verdi 8 gün kullandım 13ü gecesi sondu
madem ince nasıl dökülüyo bu duvar erkenden anlamıyorum
yani haticecim doktorun telefondan hastalanıyorsun diyip kapatması çok mantıklı gelmedi bana sonuçta eğer düzenli adet görüyorsan günü gününe oluyorsan biraz garip bir durum yaşadığın he belki hastalanıcaksın yumurtaların çatlamaya başlamıştır o ayrı peki ağrın var mı?