canım özel biraz ama eşin göğüslerinden bir süre uzak dursun o bile etkiliyomuş
benim yengemden geldi dr eşin uzak dursun bi süre demiş
tamam canım sağol bilgi için :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım özel biraz ama eşin göğüslerinden bir süre uzak dursun o bile etkiliyomuş
benim yengemden geldi dr eşin uzak dursun bi süre demiş
yani normalde benim 4 gün falan sürer akıntım başta yoğun sonra su gibi olur ama bendede bi gariplik var bu ay akıntım pek olmadı nedense
şimdi okudum internetten canım yumurtlamayı bile etkiliyormuş nasıl bür bünyemiz var bizim ya bi yere bişey olsa herşeyimiz bozuluyor sinirlendim
canım hemen moralini bozma. ben onunla yaşamaya alıştım baksana... kaç çıktı değerlerin ve ilk defa mı yüksek çıktı?
bende senin gibi aynı tepkiyi vermiştim doktora ama doktor bu şekilde hamile kalan bir sürü hastam var endişe etme dedi... istersen prolaktinle ilgili topikler var oraları da bi oku istersen, bi çok doktor. ilaçla beraber korunma bile önermiyorlar... ama değerini merak ettim cnm.
canim stres stres biz nekadar rahatiz takmiyoruz aman olursa olsun desekte su garip beynimiz varya bize öyle oyunlar oynuyoki,arti bu ay bekliyosun degerlendireceksinya gelmez o bende nezaman aman bu ay yapmayalim desem mübarek gününden sasmaz, bu ay bekliyorum 4 gözle ama tik yok hala agrim yok, akintim yok, ovulasyon yapiyorum ondada bi gelisme yok OFFF
ben istifa ediyorum artık kardeşimmm kaçan kovalanırmış
hep kaçıyo bu veletler
bu defa ben kaçiimde o koştursun peşimden
ben istifa ediyorum artık kardeşimmm kaçan kovalanırmış
hep kaçıyo bu veletler
bu defa ben kaçiimde o koştursun peşimden
benimde 75 çıkmıştı en son, sonra dostınex verdi korunma dedi, bir sürü referansım var hastalarımdan dedi... çok iyi bidoktor kendisi... ben güvendim korunmadım , 1 ay sonra 2ye düştü. ama nasip olmadı diyorum ben. çalışmalara devam ilacı bıraktım düştüğü için...ilk defa değil önceden de yüksek çıktığı oldu, ilaçla düşmüştü ..
şimdi 78 çıktı ama önceden yüksekken dr değer düşmeden çalışma yapmayın demişti (((
şimdi ondan korkuyorum işte yine öyle derse, ama senin yazdıklarına göre denenmeye devam edilebilir?
hiç bilemiyorum canım, sağol moral ve bilgiler için, bakınırım biraz kendime geldikten sonra ..
öyle olucaksa hepimiz öyle yapalım kızlar
denemek lazım bence
bu yolda herşeyi denemedik mi ???????????????
bilmiyorum canım, hayıt oltu filan bişeyler yazıyo da bazı bitkisel şeyler ??
şimdi ben doktordan bilgi alırım, biraz da onları araştırırm artık duruma göre bakarım ?
başka yapıcak bişey varmı bilmyrum ? son dönemde üzülmekten bile yoruldum artık inan bana ((
sanki elimde kolumda can kalmamış gibi (((((((( sürekli gözlerim doluyo olur olmadık heryerde ((((
şimdi okudum internetten canım yumurtlamayı bile etkiliyormuş nasıl bür bünyemiz var bizim ya bi yere bişey olsa herşeyimiz bozuluyor sinirlendim
malesef canım. ben kendimi bildim bileli bende yüksek çıkıyo, ama bak hamile kaldım daha önce. demekki o kadar da kafaya takılcak bişey değilmiş dimi?
ipekcim bu kadar üzme kendini.. sıyrıl biraz düşüncelerinden. neye üzülüyorsun bilemiyorum ama kafanı dağıtmaya çalış, üzülme... bak allah seni mukafatlandıracak en yakın zmanda inan bana
örnek ben varım işte...
bir de şunu düşün tüm bunlara rağmen moral hep yüksek olmalı ki herşey normale dönsün ??
ama kolay olmuyo ki, ben gerçekten neşeliyimdir ama, bazen başetmek zorlaşıyo işte ...
herşey bir makina dişlileri gibi, birinde sorun olsa, tüm aksam zarar görüyo malesef
sıyrılcm artk gülücükçüm sağol, ben de alıştım artk bisürü kişide de oluyomuş zaten...
dediğin gibi kalınabiliyor da demekki, ki bende kalmıştım zaten, sonrası nasip kısmet artık ne diyebilrmki
çok sağol canım duaların için, hepimizi mükafatlandıracak, inşallah hep birlikte seviniriz, hep birlikte üzüldüğümüz gibi ...
ya bu site 5 dk bakmasam hemen atıyor dışarı ya valla canım bilmiyorum ama nasıl kaçıcaz biz
evet atıyooo çok gıcık oluyo
bence yüz vermiyelim
istemiyorum diyip korkarak yapalım diyorum yermi acaba
ahh
krize girdim olabilir aslında mantıklı düşününce nedense hep istemeyenlerin oluyor çocuğu hatta oraya buraya bırakıyorlar belki de istemiyoruz desek olabilir yer belki
ahh
krize girdim olabilir aslında mantıklı düşününce nedense hep istemeyenlerin oluyor çocuğu hatta oraya buraya bırakıyorlar belki de istemiyoruz desek olabilir yer belki
iyi fikir kızlar biz zaten İSTEMİYORUZZZZ bu bebişleriii dimi :)))))