• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım da aşk başkadır, anne olmaya çalışmaksa bambaşka ;)

bende 9 ay uğraştım bebek için isteyenleri okadar iyi anlıyorum ki bebeğim için dua ederken bebeği olmayanlar için de hep dua ediyorum canım tanıdığım tanımadığım herkes içinn

inşallah darısı sizlere de olsun
:16::16::16:

allah razı olsun canm .. rabbim hayırlısyla kucağına almayı nasip etsin . uzun ömürler versin bebişinize inşallah..

ay hakikaten çil yavrusu gibi dağılmışlar hem de :9::9:

hoşgeldin yasakhayalim, ben de bir uğraym dedim :10::10: kimsecikler kalmamış :44:

kizlar bu topikte aksam kimsecikler olmayacakmi yaw:27::27::27::27:

pureipekimin dedigi gibi cil yavrusu gibi dagilmisiniz :4::4::4:

sabahta ben giremiyorum esim evde oluyo:51::51::51::51::51:

napalim ozaman ben yazarim siz sabah okusunuz siz yazarsiniz ben aksam okurum:29::29::29:

yasakhayal beklemede :ssz:

gulucük45 24 kasım---- manisa turgutlu:16:

ruyacn 24 kasım-istanbul-kağıthane:16:

cenntemlgm 2-3 aralık:16:

mutlubrisi 2-3 aralık (folik asit)-diyarbakır:16:

sblm 14 kasım :26::26::26::26: haber bekliyoruz

pureipek 9-10 aralık:16:

Sudemerve 7 Aralık /Klomen+hayıt çayı:16:

canommmm 30 Kasım-tekirdağ:16:

rochak 21 Kasım-elazığ:16:

burjuva16 10 günü var (klomen + çatlatma iğnesi vuruldu):16:

Sweet01 BEKLEMEDE (aşılama yaptırdı ):31:

Sweetycan 21 kasım konya:16:

8scorpions 19 Kasim(INSALLAH BU AY OLACAK)gelmiyesiceler gelmiyecek bu ay:16:

d_yesilcik 25 Kasim :16:

walla yardım eden elleriniz dert görmesin ne gzl olmuş kızlar bu liste böyle

bu şekilde sürekli güncelleyince, son sayfalarda da devamlı listeyi görebiliyoruz

aynen devam bu liste kaçmaz

Listemize eklenmek isteyen arkadaslar buyurun batinizi söyleyin sizide ekleyelim birbirimizin sevincine ortak olalim..:16::16:

Son düzenleme:

napalim ozaman ben yazarim siz sabah okusunuz siz yazarsiniz ben aksam okurum:29::29::29:

bende giriyorum bakıyorum kimse yok toptan okuyum cevaplıyorum burdaymışlar gibi sonra çıkıyorum :) :1:

ee nasıl gidiyor canm neler yapyrsn .. bende azcık ders çalştm işte şimdi sıkıldım.. :27: gireyim dedim .

iyi akşamlar 13 kasımda adet olmam gerekiyodu yani dün olmadım hala yarın test alıp yaptırcam acaba evde hıc yapmıyıp saglıkocagına mı gıtsem test yapmaya?

iyi akşamlar 13 kasımda adet olmam gerekiyodu yani dün olmadım hala yarın test alıp yaptırcam acaba evde hıc yapmıyıp saglıkocagına mı gıtsem test yapmaya?

senin gönlün nasıl istiyosa öyle yap canm .. inşallah güzel haberi verirsin bize yarın. :) ilk hamişimiz sen olursun :21::21::21::21:

kızlar baya kaldım gelen giden yok . bende çıktım derse devam . grşrz yarın

evet denk gelmek zor herkesin aynı anda işlerinin uygun olması gerekiyor :28:

neyse görüşebildiğimiz kadar takip edelim :6: :6:

topiğimiz kimsesiz kalmasın sakııın :45:

bu arada ben bir süredir çok moralsizdim :5::5:

bu konuyla alakalı olarak değil, çok üzüldüğüm başka bir konu vardı :85:

çok derinden etkilendim çok ağladım :14: etkisinden sıyrılmaya çalışyrum hala :14:

çok detay verebilceğim bşy dğl merak etmyn, ama bu durum beni düşündürdü :50:

bu strese bağlı olarak prolaktin yükselmesi olup olmadığını anlamak için sabah kan verdim ..

sonucu bekliyorum ama stresliyim tabiki umarım yüksek çıkmaz :(((((((

inşallah herşey normal çıkar cnm... en güzelini yapmışsın gidip ölçtürmekle aklından soru işareti gider.. sonucu bana da mutlaka bilidr.. biliyosun benim de bu hormonla başım dertte...:43::43::43:

bu arada ben bir süredir çok moralsizdim :5::5:

bu konuyla alakalı olarak değil, çok üzüldüğüm başka bir konu vardı :85:

çok derinden etkilendim çok ağladım :14: etkisinden sıyrılmaya çalışyrum hala :14:

çok detay verebilceğim bşy dğl merak etmyn, ama bu durum beni düşündürdü :50:

bu strese bağlı olarak prolaktin yükselmesi olup olmadığını anlamak için sabah kan verdim ..

sonucu bekliyorum ama stresliyim tabiki umarım yüksek çıkmaz :(((((((

günaydın ipekcim inşallah kötü bişey değildir sen üzülürsen bizde üzülürüz :43::43::43: sonuç ne zaman çıkıcakmış peki birde stres prolaktini yükseltiyor mu

yasakhayalcim sabah senin kociş evde oluyor akşam benimki buluşamıyoruz o yüzden :31::31::31::31:

inşallah herşey normal çıkar cnm... en güzelini yapmışsın gidip ölçtürmekle aklından soru işareti gider.. sonucu bana da mutlaka bilidr.. biliyosun benim de bu hormonla başım dertte...:43::43::43:

günaydın ipekcim inşallah kötü bişey değildir sen üzülürsen bizde üzülürüz :43::43::43: sonuç ne zaman çıkıcakmış peki birde stres prolaktini yükseltiyor mu

sonuçlar 11 gibi çıkar dediler bakalım bekliyorum ?? bildiricem merak etmeyin ..

işte eğer iyi çıkarsa kafam biraz rahatlar, çıkmazsa da doktora bilgi veririm çaresine bakmaya çalışırız heralde ??

en azından haberimiz olur bu durumdan yani, tabi umarım çıkmaz da gerek kalmaz, çünkü çalışmalara engel galiba :14::14:

hipoproklatinin sebepleri açıklanmış dğl canım, ama stres kilo alma verme tiroid sorunları vs deniyor, burda bana bitek stres uydu :(((

ama umarım neticesi hayırlı olur üzüldüğüme değmez umarım, bakalım ??

sonuçlar 11 gibi çıkar dediler bakalım bekliyorum ?? bildiricem merak etmeyin ..

işte eğer iyi çıkarsa kafam biraz rahatlar, çıkmazsa da doktora bilgi veririm çaresine bakmaya çalışırız heralde ??

en azından haberimiz olur bu durumdan yani, tabi umarım çıkmaz da gerek kalmaz, çünkü çalışmalara engel galiba :14::14:

hipoproklatinin sebepleri açıklanmış dğl canım, ama stres kilo alma verme tiroid sorunları vs deniyor, burda bana bitek stres uydu :(((

inşallah yüksek çıkmaz canım stres yapma dicem ama elde değil :44::44::44:

aynen öyle cnm en ufak bi stres bile yükseltiyo... bazen hipofiz tümöründen kaynaklı bazen de hiç bişeyden... mesela benim çok araştırıldı... bi doktor ilaç kullanmana gerek yok bile dedi. çünkü adetim düzenliydi,süt gelmiyodu,yumurtlma normaldi... o ay hamile kalmıştım... şimdi de yükseliyo ama bu sefer süt te geldi çünkü lohusaydım bir nevi, o yüzden gelmişti sütüm şimdi onu düşüürmeye uğraşıyoruz. dostinex kullandım. doktor kullanırken korunmana gerek yok hamile kalırsan bırakırsın ilacı demişti. geçen ay ölçtürdüm düşmüştü.. ama nasip tabi. bakalım
...........

rüyacım günaydın canım sen naılsın bakim? erkencisin yine?:32:

sanada günaydın canım benim erkenciyim aslında artık havalar soğudu uyuya bilirim aslında yazın uyunmuyor sıcaktan ama şim hasta ya kahvaltı edip ilaç içmesi gerekiyor ondan kalkıyorum bende napıcan işte :8::8::8::8:

Back