hoşbulduk canm... :))))
ben geldiiimmm :) gulucuk45 ve mutlubirisi hoş geldiniz aramıza yasakhayalcim sen napıyorsun bakim nerelerdesin :)
:) kendinden bahsedermisin biraz nerden katılıyorsun falan esra erol gibi oldu biraz ama
burdayim tatlim geldim
süpürgeyle gittin süpürgeyle geldin vay be imrendim :) ya siz bu süpürgeleri gülücükleri falan nasıl yapıyorsunuz ben yapamıyorum ya
dur tatlim önce deseydin yardim ederdim bekle yardim edecem sana[/QUOT
tamam canım ben şimdi çıkıyorum geldiğimde konuşuruz :)
dur tatlim önce deseydin yardim ederdim bekle yardim edecem sana[/QUOT
tamam canım ben şimdi çıkıyorum geldiğimde konuşuruz :)
bak yukari yazdim onlari düzenle hepsi görülür
bak yukari yazdim onlari düzenle hepsi görülür
heh olmuş oleeeyyy sağol canım sonra görüşürüz
heh olmuş oleeeyyy sağol canım sonra görüşürüz
güle güle kullan smilelerini
artik süpürgeyle eve gider süpürgeyle topige gelirsin
kızlaaarrr ahanda ben de geldimm
çook acil çıkmam gerekti şimdi girebildim ancak
eeee napıyosunuz bakym
bende varıııımmmmmmmmmmmm:) beni de alın aranıza:))
kendimi tanıtayım...
ben 26 yaşındayım manisa turgutluda oturuyorum..
bir buçuk yıllık evliyim... evlendikten 2 ay sonra bebek istedik...... 7 ay uğraştan sonra hemile kaldım ama malesef bebegimiz bizimle kalamadı17 haftalıkken kaybettik yavrumuzu suni sancıyla doğum ve ardından temizleme amaçlı kürtaj oldum.... 3 ay korunma süresi verdi doktor.ç 3 ayımız bitti ve biz tekrar bebek istiyoruz........ 3 aydır çalışmalara başladık...hayırlısıyla tekrar hamille kalırım ve bu sefer bebişimi kucağıma alırım inşallah..... tabi sizler ve tüm isteyen herkesle birlikte.. rabbim kimseye aratmasın. evlat özlemi çektirmesin............ rabbim önce göbüşlerimizi sonra kucaklarımızı doldursun inşallaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhh:)))
hosgeldinsüpürgeni güzel bi yere park etseydin
yandaki cadı almasın diye eve kadar getirdim canım süpürgemi de
hoşbulduk yeni kankalar gelmiş, hoşgelmiş
doru yeni arkadaslar gelmis hos gelmisler....
Kızlarr ben geldimm nasılsınız? var mı aramızda hamişler?
benden kaynaklanan bazı sorunlar sebebiyle doktor bu aydan itibaren çocuk yapmaya başlamamız gerektiğini söyledi. eşime bunu söylediğimde hiç yorum yapmadı. daha önceden bebek istediğini söylemişti. ben hep erteliyordum. şimdi böyle zoraki olunca ne bileyim bir teselli bi heyecan bekledim sanırım.
buna hazır mıyım bilmiyorum. hazır olsam da ne zaman gelecekk beni ne kadar bekletecek hiç bilmiyorum..
korkuyorum.. anneliğe hazırlık diye bir şey var mı? yoksa ne kadar hazırız desekte aslında yaşayınca hazır olamıyor muyuz?
sevgili anneler ve anne adayları,
fikirlerinize ihtiyacım var... nasıl bir şey bu annelik?? evliliğim bile yeniyken küçük misafirin sorumluluğunu alabilecek miyim?
her ne kadar ona şimdiden yazılar yazıp sevgimi,onun ellerini,gözlerini,burnunu ne kadar merak ettiğimi yazsam da sayfalarca yine de çok korkuyorum..
içimde farklı bir boşluk var.. tatlı bir heyecan ve bir o kadar korku...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?