• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım da aşk başkadır, anne olmaya çalışmaksa bambaşka ;)

evet orası baya bi hızlı bende yetişemiyorum okuyorum ama :) yasakhayal sen mi istedin yılbaşından sonra olsun diye yoksa doktor mu dedi?

bi tanem aslinda ben 4 defa hamile kaldim ama hepsinide kaybettim..:50:benim bide kan pihtilasma sorunum var igne kullandim 3. de yine olmadi simdi hamile kalirsam igne dozum artirilacak...ben karar verdim yeni yila kadar korunacam diye....cünkü bide kan inceltici hapim var biraz onu yutumda kanim gebelige hazirlansin istiyorum:31::31::31:

Son düzenleme:
sen de mi :9::9: olsun canım hayırlısı olsun:16::16:
çıkanlar hayırlısıyla tamabına erer :nazar: kucaklarına alırlar inşallah :42::42:
bu işler zaten ekime kasıma bakmaz :20: rabbimin takdir ettiği zamanda inşallah :32::32:
biz işin esprisindeyz işte :40: paylaşım olsun, keder azalsın, sevinç çoğalsın hesabııııı :13::3::16::21::39:
ama hepimiz en kısa zamanda o hayırlı vakite erişiriz inşallah cnmcm :nazar::21::16:

yaw napim ordaki kizlarda amma cene var masaallah:nazar::nazar::nazar:gerci onlarda bana diyo ama :17::17::17::17::17:

doru ay önemli degil yeterki hayirlisiyla gelsin canim benim....:16::16::16::16:

bi tanim aslinda ben 4 defa hamile kaldim ama hepsinide kaybettim..:50:benim bide kan pihtilasma sorunum var igne kullandim 3. de yine olmadi simdi hamile kalirsam igne dozum artirilacak...ben karar verdim yeni yila kadar korunacam diye....cünkü bide kan inceltici hapim var biraz onu yutumda kanim gebelige hazirlansin istiyorum:31::31::31:

anladım canım ama ne kadar güzel ki hayat dolusun her daim böyle olmak lazım inşallah ilk denemende gelir sana bebişin

anladım canım ama ne kadar güzel ki hayat dolusun her daim böyle olmak lazım inşallah ilk denemende gelir sana bebişin

öylede olmak gerekiyo ruyacim canim benim:31::31::31:

cünkü kendimi yesem bitirsem biliyorumki elime bisey gecmeyecek....:34::34::34::34:
rabbim zaten verecekse hic bisey engel olamaz diye hep düsünüyorum cünkü...:16::16::16::16:

öylede olmak gerekiyo ruyacim canim benim:31::31::31:

cünkü kendimi yesem bitirsem biliyorumki elime bisey gecmeyecek....:34::34::34::34:
rabbim zaten verecekse hic bisey engel olamaz diye hep düsünüyorum cünkü...:16::16::16::16:

aynen öyle mesela benim tanıdığım biri var şu an 37 yaşında bi bebeği oldu hemde artık olmuyor galiba dediği anda oldu Allah'ın taktiri

bende varıııımmmmmmmmmmmm:) beni de alın aranıza:))
kendimi tanıtayım...
ben 26 yaşındayım manisa turgutluda oturuyorum..
bir buçuk yıllık evliyim... evlendikten 2 ay sonra bebek istedik...... 7 ay uğraştan sonra hemile kaldım ama malesef bebegimiz bizimle kalamadı:( 17 haftalıkken kaybettik yavrumuzu:( suni sancıyla doğum ve ardından temizleme amaçlı kürtaj oldum.... 3 ay korunma süresi verdi doktor.ç 3 ayımız bitti ve biz tekrar bebek istiyoruz........ 3 aydır çalışmalara başladık...hayırlısıyla tekrar hamille kalırım ve bu sefer bebişimi kucağıma alırım inşallah..... tabi sizler ve tüm isteyen herkesle birlikte.. rabbim kimseye aratmasın. evlat özlemi çektirmesin............ rabbim önce göbüşlerimizi sonra kucaklarımızı doldursun inşallaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhh:))) :21:

merhaba kızlar benm adetm dün bitti ve bugünden çalışmalara başladık... hayırlısı olur inşallah. evliliğimizn 2.yılı ve yeni bugün tam anlamıyla başladık çalışmalara Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah... banada dua edin.. çok heyecanlı bir duygu bu hemen haber alasın geliyor.. yaa ben çok sabırsızım galiba.. .. derslerden dolayı çok takılamıyorum.. sizlere . bol bol sohbet etmek ümidiyle .. inşallah brbirimize mutlu haberler veririrz..

ben geldiiimmm :) gulucuk45 ve mutlubirisi hoş geldiniz aramıza yasakhayalcim sen napıyorsun bakim nerelerdesin :)

Back