Kasım da aşk başkadır, anne olmaya çalışmaksa bambaşka ;)

ben iyiyim canim ama diger kizlar gelmemis ki aksamlari girmiyolar galiba

onlar ekiyorlar bizi :) ipek zaten çalışıyor galiba gündüzleri pek girmiyor akşamları girerdi normalde o da bıraktı bizi benim de yumurtlama dönemim galiba kasıklarımda sancı var

ben iyiyim canim ama diger kizlar gelmemis ki aksamlari girmiyolar galiba

onlar ekiyorlar bizi :) ipek zaten çalışıyor galiba gündüzleri pek girmiyor akşamları girerdi normalde o da bıraktı bizi benim de yumurtlama dönemim galiba kasıklarımda sancı var

akintinda varsa bu günleri calisarak degerlendirin

:) kendinden bahsedermisin biraz nerden katılıyorsun falan esra erol gibi oldu biraz ama

canm . ben 2 yıllık evlym.23 yaşm.. bu ay bebek yapmaya karar verdk.daha doğrusu 2 - 3aydır istyiordm ama folk asit almak için uzattm biras...öyle işte kıııı. sen pekim .. guzelimmm... :)memnune oldum muck

hoşbuldukkk canm.. nabersn durumlar nasıl .öyle soraym direk tanışma faslından çalışmalar nasıla gidiyora getrdim ben durumu ama

en iyisini yapiyosun canim benimben de su an bebek icin calisma yok

nasipse yeni yilda basliyacam bu yil bana hic iyi gelmedi 2 bebek kaybim var cünkü

hoşbulduk canım. yaşım 25. yumurtalıklarım küçükmüş fsh ve E2 değerlerim yüksekmiş canım o yüzden beklemeyin diyor

en iyisini yapiyosun canim benimben de su an bebek icin calisma yok

nasipse yeni yilda basliyacam bu yil bana hic iyi gelmedi 2 bebek kaybim var cünkü

anladım canım benm. vardır bir hikmeti.. hayırlısı buymuş demek... sende eşinde bi güzel bu aylarda düzenli ve sağlıklı beslenin.. vtaminlerini al... çalışmalara başlayacağın aya bomba gibi gir... inşallaaaah.. ALLAH büyüktür.. hayırlısı ile inşallah burda alıcaz haberini .anne olduğunun..

insaallah canim benim..rabbim bebek özlemiyle yananlara en kisa zamanda saglikli ve hayirli evlatlar nasip eder insallah...

insaallah canim benim..rabbim bebek özlemiyle yananlara en kisa zamanda saglikli ve hayirli evlatlar nasip eder insallah...

amin amin inşallah canım...bende çok takılasım geliyor bu foruma .ama açıköğretm sınavları başladı onlara çalşcam . henüz başlamdm.. mola verdiğim gibi girerm .konuşurz inşallah ..

kızlaaaar, işte geldim burdayım
gündüzleri işteyim aralarda açıyorum ama sizleri takip etmek için
akşamları da her fırsatta girmeye çalışıyorum da, işte gündüz işte olunca :126: akşam çok iş oluyo :120:
işi gücü bırakıp geldim işte

amin amin inşallah canım...bende çok takılasım geliyor bu foruma .ama açıköğretm sınavları başladı onlara çalşcam . henüz başlamdm.. mola verdiğim gibi girerm .konuşurz inşallah ..

oldu bitanem bos zamanlarinda gir konusuruz bibirimize fikir veririz insallah sonundada yavrularimiza kavusuruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…