- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
hosgeldin ruyacnim
hoşbulduuuummm :) nasılsınız görüşmeyeli
ben iyiyim canim ama diger kizlar gelmemis ki aksamlari girmiyolar galiba
yine yakalaım seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiben iyiyim canim ama diger kizlar gelmemis ki aksamlari girmiyolar galiba
ben iyiyim canim ama diger kizlar gelmemis ki aksamlari girmiyolar galiba
yine yakalaım seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiben iyiyim canim ama diger kizlar gelmemis ki aksamlari girmiyolar galiba
Geldim geldim izindeyim senin
kıskandım bende geldimmmmmm
zaten kasımı çok severim ben kasım çocuğuyum yaaa
yine yakalaım seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
onlar ekiyorlar bizi :) ipek zaten çalışıyor galiba gündüzleri pek girmiyor akşamları girerdi normalde o da bıraktı bizibenim de yumurtlama dönemim galiba kasıklarımda sancı var
:) kendinden bahsedermisin biraz nerden katılıyorsun falan esra erol gibi oldu biraz ama
doru yeni arkadaslar gelmis hos gelmisler....
hoşbuldukkk canm.. nabersn durumlar nasıl .öyle soraym direk tanışma faslından çalışmalar nasıla gidiyora getrdim ben durumu ama
en iyisini yapiyosun canim benimben de su an bebek icin calisma yok
nasipse yeni yilda basliyacambu yil bana hic iyi gelmedi 2 bebek kaybim var cünkü
anladım canım benm. vardır bir hikmeti.. hayırlısı buymuş demek... sende eşinde bi güzel bu aylarda düzenli ve sağlıklı beslenin.. vtaminlerini al... çalışmalara başlayacağın aya bomba gibi gir... inşallaaaah.. ALLAH büyüktür.. hayırlısı ile inşallah burda alıcaz haberini .anne olduğunun..
insaallah canim benim..rabbim bebek özlemiyle yananlara en kisa zamanda saglikli ve hayirli evlatlar nasip eder insallah...
onlar ekiyorlar bizi :) ipek zaten çalışıyor galiba gündüzleri pek girmiyor akşamları girerdi normalde o da bıraktı bizibenim de yumurtlama dönemim galiba kasıklarımda sancı var
amin amin inşallah canım...bende çok takılasım geliyor bu foruma .ama açıköğretm sınavları başladı onlara çalşcam . henüz başlamdm.. mola verdiğim gibi girerm .konuşurz inşallah ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?