Kasım da aşk başkadır, anne olmaya çalışmaksa bambaşka ;)

amin amin inşallah canım...bende çok takılasım geliyor bu foruma .ama açıköğretm sınavları başladı onlara çalşcam . henüz başlamdm.. mola verdiğim gibi girerm .konuşurz inşallah ..

Allahıııım bana herşeyi de ama sınavlar başladı deme bıktıııımmmm
4. sınıf son 3 ders ama işkence gibiiiiiiii

pureipek hosgeldin canim benim

Allahıııım bana herşeyi de ama sınavlar başladı deme bıktıııımmmm
4. sınıf son 3 ders ama işkence gibiiiiiiii

benm2.sınıf ve 1 .dönem veee 8 dersss geçen sene baya iyiydm. ama sene hiç çalışma aşkı yok.. bebiş olmasına yormuşum kafayı ondan olsa gerek. hangi bölüm canm sennde mi aöf .. benm laborant ve vet..

hoşbulduk güzeller
napiosunuz bakalım görüşmeyeliiiii

napalim bizlerde hangi arkadas gelirse biraz sohbet ne ediyoruz

kizlar bide hamile kalmak icin ne yapiyoruz onlarida paylasalim belki birbirimize faydamiz olur...

iktisat cnm aöf evt, çalışyrum zaten ben, bunuda bitireym dedm ama
ben onu bitirmeden o beni bitirdi inan ki

amin canm inşallah... valla bakalım yeni yeni başladık .. benm bidaha ki varsayımla olacağım adet tarihi 2 aralık..

iyi etmisiniz basladiginiza cünkü bu bebislerin ne zaman gelecegi hic belli olmuyo..hic bi engeli olmayanlar bile aylarca bekliyo...

kizlar bide hamile kalmak icin ne yapiyoruz onlarida paylasalim belki birbirimize faydamiz olur...

evet iyi olur aslında ... bende henüz bişey denemedm sadece beslenmeme dikkat ediyorum .sağlıklı şeyler tüketmeye çalşıyrm... soğan kürü falan uygulayan var .. nasıl yapıyorlar suyunu mu içiyorlar... he birde eşime bir arkadaşımı demişti yoksa kendimi demişti bilmiyorum ama . közlenmiş soğan çok faydalıymış diyorlar ..yani soğann en etki eden pişirme yöntemi közleneniymiş.....

oooh iyi ediyosunuz yarasınnn

hamile kalmak için, burada okuduklarınızdan daha ziyade birşey bilmiyorumdur :44::44:

sadece ben şimdi mesela yasakhayalin benden önce olsun inşallah diyorum
başka arkadaşlarım var onlar için dua etmeye çalışıyorum, çünkü mümin kardeşine edilen dua çok hayırlıdır..
sen ona dua ederken başına gelen melekler senin duana amin der ve rabbim duasını kabul et ve mislini de bu kuluna ver dermiş
yani inşallah biz birilerine dua edersek kendimize de etmiş oluruz, buralardan amin deriz tabiki orası ayrı ama
evlerimizde isimlerini zikren dua edelim hepimizin, Allahım kabul etsin inşallah

evet birbirine edilen dualar daha hayırlıymış... dualarda buluşmak ümidiyle inşallah ..

allah senden razi olsun canim benim...:54zaten diger tanidiklar arkadaslar icin ediyodum bi tanem sizler icinde ederim artik...rabbim sadece bizlere degil haberimizin olmadigi evlat hasretiyle yananlarada hayirli evlatlar nasip etsin

evet birbirine edilen dualar daha hayırlıymış... dualarda buluşmak ümidiyle inşallah ..

rabbimin kime ne zaman nasip edeceğini bilemem ama inşallah tüm isteyen arkadaşlarımın en kısa zamanda evladı olur
forumdan ve dışardan herkesin kucakları hayırlısıyla dolar, dilerim rabbimden hiçbirinizi bu özlemle yakmasın
Allah hepinizi annelik mertebesine eriştirsin inşallah, Amiin

amiinnnn aminnnn canım

evet canim suyunu iciyolar..mesala ben ictim bilmiyorum tesadüfmüydü yada gercekten faydasimi oldu bi kac ay icinde hamile kalmistim...ocakta korunmayi biraktigimda tekrar icmeye basliyacagim...

insaallah canim benim..gercekten yoklugu cok zor..rabbim bizleri bu güzel duygudan mahrum birakmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…