Kasım da aşk başkadır, anne olmaya çalışmaksa bambaşka ;)

napalım yaaa, azıcık moral bulalaım dua alalım edilenlere amin diyelim diye baklınıyoruz işte
siz napıyosunuz bakalım??

napalım yaaa, azıcık moral bulalaım dua alalım edilenlere amin diyelim diye baklınıyoruz işte
siz napıyosunuz bakalım??

napıyım be canım bekleme modundayım ayın 24 ne kadar inşallah bu ay olur bugün seni moralin yerinde gördüm canım hep böyle ol işte böyle ol ki bebişin sana erken gelsin :)

napıyım be canım bekleme modundayım ayın 24 ne kadar inşallah bu ay olur bugün seni moralin yerinde gördüm canım hep böyle ol işte böyle ol ki bebişin sana erken gelsin :)

elden ne gelir ruyacım ?? bugün hasta oldum, aslında ağrımda var zor geçiyo pek böyle olmazdı (
ama kahrolucak değilim, napalım nasip değilmiş ...
hem iyi oldu bir sonraki denemenin süreci başladı işte

söktürücü kullanmama da gerek kalmadı, bu da bir gelişme
bazen hem regl olmayıp hem söktürücü için negatif sonucu bile bile kan testi yaptırmak gerekiodu
o da ayrı bir zorluk, şimdi direk bişey yok diyebiliyosun işte ...
herşeyde bir hayır var ya, işte onu yaşamaya çalışıyorum şimdi :)

kizlar topiginizin bol hamileli olsun

hepsini okuyamadim dahada kasimin basinda sayiliriz ama hamis olan varmi?

hocbulduk bitanem...reglinmi basladi:26::26::26::26:

aynen öyle oldu cnm .. ama ona bile sevindm inan, bu sayfadaki yorumlarımı okuduysan görmüşsündür,
bazen olmuyordu hem test negatif hem olmaz, bu sefr doktor test ister söktürücü vermez böle sıkıntılı oluyodu
şimdi en azından yok diyosun bakıyosun başının çaresine, yeni bir sürece giricem bu ay bakalım akşam itibariyle dr görüşcem :44:
sanırım ilaç ve iğne şeklinde olucak hayırlısı :44::44::44:

doru onun yoklugu bile ayri bi dert...hakkinda hayirlisi olsun bitanem

Son düzenleme:
kizlar topiginizin bol hamileli olsun

hepsini okuyamadim dahada kasimin basinda sayiliriz ama hamis olan varmi?

yasakhayalcim buraya gelmiiişşş :) hoş geldin daha hamişimiz yok malesef

yasakhayalcim buraya gelmiiişşş :) hoş geldin daha hamişimiz yok malesef

ruyacn tatlim yaw yeni farkettim toginizi hayirli olsun yoksa daha önceden gelirdim

sende burdaymissin gördügüme sevindimhamisimizde olur rabbimin izniyle insaallah...

Son düzenleme:

bak sen benim adımı biliyorsun ben seninkini bilmiyorum ama ipek galiba :) bi de doktorla niçin görüşüceksin canım aşılama falan mı yapılıcak?

sağol canım amiiin hepimizin sen nasılsın ??
hangi topiklerdesin ? görüyorum genelde galiba tanıdık geldi :13:

saol bende iyiyim bende iki ay korunup yeni yilda nasipse calismalara basliyacam

yaw sende bana tanidik geldinben cogunlukla bu ayda olmadi ümidim ekim ayi topigindeydim:

galiba ordan hatirliyoruz birbirimizi...

saol bende iyiyim bende iki ay korunup yeni yilda nasipse calismalara basliyacam

yaw sende bana tanidik geldinben cogunlukla bu ayda olmadi ümidim ekim ayi topigindeydim:

galiba ordan hatirliyoruz birbirimizi...

hayırlısı olsun canm, benmde bekleme sürelerim olmuştu, dr ne derse o tatlım :21

evet yazdım o topiğe de birkaç defa ama çok hızlı ilerliyor orası geçmişi de çok bilemeyince fransız olunuyor haliyle :26::26:

doru valla ben bile bi kac saat girmesen fransiz kaliyorum:9ordada bu zamana kadar sadece 3 hamilemiz cikti bakalim bundan sonra nolacak bekliyoruz

evt cnm :) dr la ilaç kullanma için görüşcm cnm ilaç ve iğne oluck sanırım bakalım işte ??

anladım canım hadi hayırlısı dualar hepimiz için :)

doru valla ben bile bi kac saat girmesen fransiz kaliyorum:9ordada bu zamana kadar sadece 3 hamilemiz cikti bakalim bundan sonra nolacak bekliyoruz

sen de mi olsun canım hayırlısı olsun
çıkanlar hayırlısıyla tamabına erer kucaklarına alırlar inşallah
bu işler zaten ekime kasıma bakmaz rabbimin takdir ettiği zamanda inşallah
biz işin esprisindeyz işte paylaşım olsun, keder azalsın, sevinç çoğalsın hesabııııı :13:
ama hepimiz en kısa zamanda o hayırlı vakite erişiriz inşallah cnmcm

evet orası baya bi hızlı bende yetişemiyorum okuyorum ama :) yasakhayal sen mi istedin yılbaşından sonra olsun diye yoksa doktor mu dedi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…