- 26 Mayıs 2012
- 2.232
- 751
- 198
koç cnm senin![]()
ben terazi burcuyum canım annem koç burcu hiç anlaşamam sadece ikimizde gezmeyi çok severiz o kadar özgürlüğü çok sever bense tam tersi çok özgürlük düşkünü değilimdir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
koç cnm senin![]()
ben terazi burcuyum canım annem koç burcu hiç anlaşamam sadece ikimizde gezmeyi çok severiz o kadar özgürlüğü çok sever bense tam tersi çok özgürlük düşkünü değilimdir
çilekcim şu evlilik çubuğunu nasıl yaptın çok hoşuma gitti ya :44::44::44::44:
evet cnm bende gezmeyi severim ve özgürlüğüme düşkünümdür gerçekten abim terazi benimde biz anlaşıyoruz onunla ama![]()
cnm hatırlamıyorum ki evlendiğim zaman yapmıştım
eslem üzülme inşallah önümüzdeki ay olur![]()
kızlar yaa sinirim bozuldu tamda olmadım sanki adet yaa böle koyu kırmızı çamaşırıma falan bile gelmiyo anca peçetyle silince bulaşıo :44::44::44:
bu kadar takma kafana canım. akışına bırak bak araştırmalarıma göre psikoloji çok önemliymiş. benim arkadaşımda olmuyordu hatta onlar 5 yıl tedavi gördüler oda çok takıyodu. tüp bebek denediler 2 kez tutmadı. doktor en son uğraşmayın olmuyor demiş. arkadaşımda olmuyo diye kendini kendi haline bıraktı. 1 yılı geçmeden hamile kaldı doktora gidip söylediğinde doktorda beyninde çok problem yapıyorsun seni o psikolojiden kurtarmak için söyledim demiş. bende takmıyorum. 28 inde adet olmam lazım ama olursamda napalım Allah nasip edicek inşallah
öyle cnm ama napıyım elimde olan bişi deil ki ister istemez takıyosun işte benim gibi 2 senedir olmayıpta kafasına takmayan biri varsa sölesin valla herkes takıyo ister istemez![]()
ya bi de bişey sorucam bilen varsa söylesin konuyla alakasız ama sorucam yinede içli köfte istiyor canım ama bi kere denedim olmadı bi dahada yapmaya korkuyorum olmaz diye bilen var mı acaba![]()
bizde uğraşıyoruz 2 yıla yaklaştık nerdeyse. bende çok takıyordum gerçi. şimdide meraklanmıyorum değil ama kendmi başka şeylerle oyalıyorum. kocama keçiboynuzu kürümü içirmedim . arı sütü polenmi yemedim. tedavide görüryoruz bi problem yok ama olmuyo olcak inşallah hayırlısıyla. boşver demesi güç biliyorum bende üzülüyorum ama zmana bırakmaktan başkada çaremiz yok. napalım bekliycez :))
çok severim ama hiç denemedim cnm sen yap bizi çağır bekliyorum bak![]()
kız kaç kere yazıosun öylee
ya sinir oluyorum böyle olunca heeee bi kere yazıyorum ben takılıyor sayfa yazılmadı sanıyorum bi daha yazıyorum sonra bi bakıyorum 3 5 kere yazılmış gıcık yaaa![]()
banada oluyo bazen cnm boşverrrr senin yarın dimi bat
evet canım yarın bakalım bekliyorum olucak gibiyim içimden bir ses öyle diyor düşünmüyorum o yüzden geçen ay çok umutlandım hayal kırıklığı yaşadım düşünmüyorum artık dünde eşim kızdı biraz bu kadar düşünme ya olucaksa olur olmıcaksa da ben seni yine severim öyle şeyler düşünme sakın dedi kızdı biraz bana![]()