Kasım da aşk başkadır, anne olmaya çalışmaksa bambaşka ;)

farketmiyo canım spermler 48 saat yaşıyo yumurta ise yaklaşık 72 saat yaşıyomuş
bu ay benim alt tarafı 5 defa falan oldu ama yumurtlamama denk geldi ve tuttu
bütün ay sektirmeden çalıştığım günlerde oldu ama olmamıştı
gerçekten vakti gelince 1 damlası bile yetiyomuş

Ne güzel ya Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnm. Yalnız yanlışlık olmasın spermler 72 saat yaşar yumurta 24 saat ;))) yanlış çalışmaya sebebiyet vermeyelim :3:

kızlar adet oldum bu sabah bu ayda tutmadı umudumuz hep var kısmet aralık ayına öptüm hepinizi :54::54::54::54::54:

arkadaşlar aranıza yeni katıldım bende prolaktin hormonum yüksek çıktı ilaç kullanıyorum umarım düşmüştür ve hamileyimdir. allah yardımcımız olsun. allah kimsenin kucağını boş bırakmasın zor..

Ne güzel ya Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnm. Yalnız yanlışlık olmasın spermler 72 saat yaşar yumurta 24 saat ;))) yanlış çalışmaya sebebiyet vermeyelim :3:

günaydın tatlım baa dr um söyledi canım bunu sperm 48 yumurta 72 diye bilmiyorum tabi yanlışmı söyledi

kızlar benimde 4 gün geçti 2 gün önce test yaptım ama negatifti of beklemek çok zor yaaa dr da 10 gün geçerse gel demişti bakalım ay sonunu beklicez artık tekrar test yapsammı ??

günaydın millettt haftasonu geldi kimsecikler yok. yarın sabah herkes mutlu mutlu gelsinnn..

eslemcim adetin gelmiş umarım üzüntün geçmiştir. durmak çok çalışmalara devam :)))

rüyacan senin de adetin gelmiş canım kimse üzülmesin bu ay olmadıysa öbür ay olur inşallah dimi Allahtan ümit kesilmez.

bir de bebek olmadığı zaman ne güzel eşiniz size destek veriyomuş imrendim walla benimki de üzülüyo içine atıyo benden uzaklaşıyo bu durum da beni üzüyo. bana destek olmayınca ben de daha çok üzülüyorum geriliyorum. inşallah bu ay bizim de bebeğimiz olur da hem şu hsg vs işlerden kurtuluruz hem de mutlu oluruz

ctesi pazar cok suskun forum :1:

kızlar basımda dönme basladı bu neyin nesi ki birde yumurtlama günüm geçmesine rağmen hala kasıklarıma arada ağrı giriyo bu kadar çabuk belli etmez heralde hamile olsam bile şaşırdım kaldım :14:

ctesi pazar cok suskun forum :1:

kızlar basımda dönme basladı bu neyin nesi ki birde yumurtlama günüm geçmesine rağmen hala kasıklarıma arada ağrı giriyo bu kadar çabuk belli etmez heralde hamile olsam bile şaşırdım kaldım :14:

bence senin psikolojiktir canım ya hamilelik deildir de belki tansiyonun düşmüştür belki gaz ağrısı filan vardır.

eslemci adetin olmuş sanırım olsun hakkımızda hayırlısı bende oldum bugün.bu arada doktor bana folikasit verdi yarım içicen dedi ama.bende bugün ona başladım bakalım hayırlısı Allahtan hepimiz için.

eslemci adetin olmuş sanırım olsun hakkımızda hayırlısı bende oldum bugün.bu arada doktor bana folikasit verdi yarım içicen dedi ama.bende bugün ona başladım bakalım hayırlısı Allahtan hepimiz için.

yarim iceni hic duymamistim daha önce:53::53::53::53::53:

Back