Kasım da aşk başkadır, anne olmaya çalışmaksa bambaşka ;)

aynen canım bende yemek yapıyım ben kocacım gelcek yemek yok ortada :D hadin size iyi eglenceler

:14::14::14::14::14::14::14::14: kızlar olamaz yaa bu kadar belirti varken olamaz hastalandım çok kötüyüm sinirlerim alt üst oldu :14::14::14::14:

eslemcim üzülme yaaa bak bende hastalanıcam ama takmıyorum çünkü sadece kendimi üzerim üzülüncede bebiş gelmez sende üzülme ne olur yaa :54::54::54:

:14::14::14::14::14::14::14::14: kızlar olamaz yaa bu kadar belirti varken olamaz hastalandım çok kötüyüm sinirlerim alt üst oldu :14::14::14::14:

tatlım üzülme nolur
vardır bi hayır
en azından dua et gelmiş benim geçen ay 1 hafta gelmedi nasıl ümitlendim ilaçla zorla getirttik ki bide üstüne rahim duvarı incerliği çıkmıştı ama bak bu ay rabbim verdi herşeye rağmen çok şükür . olcak de sürekli beynine hükmet karamsar olma olurmu kıyamam :14:

Ayşe Fatma Hayriye
Haydi çiftetelliye
Çapkınlıktan usanmaz
yaşı gelse elliye
:118::118::118:

canım hayranım senin bu enerjine pozitifine sanırım senin yaşlarındayken bende öleydim hep böyle kal :54:

kasımda anne olma duygusunu 2 günde olsa yaşadım ama malesef kimyasalmış umudumuz aralığa kaldı herseyin hayırlısını versin rabbimmmm

canım üzülme sakın, ben de düşük yaşadım :( beterin beteri var demek lazım her zaman, sabrın sonu selamett:16:

aman be canım bunada sinirlenilirmi. kim bilir şu anda kaç askerin annesi evinde oğlunun haberibi bekliyor, kimbilir kaç kişi ameliyet oluyor biz nette takılırken ölüm tehlikesi yaşıyor. bizde masa gelmiyor diye sinirleniyoruz. olur mu hiç canım benim. boşver ven hoşgör gitsin aldırma büyüklük sende kalsın sonundaaaaa.
boşver canım benim Allah daha büyük dert tasa vermesin. Amin.

aslında çoğu şeyi kafamıza takmamamız konusunda haklısın walla bravo :46:

eslemcim canın sağolsun rabbim sonrakinde nasip etsin inşallah, rabbimin işinden sual olunmaz :((

selam kızlar naıslsınız, nasıl gidiyor günleriniz..
Cuma saatinde yapılıpta kabul olunan dualar arasında olsun insaAllah bizim dualaramızda, yakın zamanda yüzümüzün güleceği haberler almayı nasip eder insaAllah Rabbim..
:nazar::emir_bebek::emir_bebek:

umutcum hoşgeldin sende canım :29: amiin mubarek gün ve ayların hürmetine inşallah hayır dualarımız kabul olur,
isteyen dileyen herkesle beraber bize de nasip olur, 15 yılının hasreti en kısa zamanda hayırlısıyla vuslatın olur inşallah canım benim :16:

çok hızlı kaynatmışınız ama yetiştim sanırım :9::9:
hatiiiim sende geldinmi, hoşgeldin hamişimiz nabersin bakalım ???

Son düzenleme:
gulucukcum sen nasılsın özledim seni beee :7::7::7::7:

kız bende özledim seni valla karşılaşamıyoz heee.
sabahtan biraz kötüydüm..uykum vardı başım ağrıyodu,neşem yoktu..
şimdi iyiyim ama adet olmama rağmen....maşallah...:nazar:
önümüzdeki maçlara bakıcaz artık...
carpe diem başka da bişey demiyem:52::52::52::52::52::52:

canım hayranım senin bu enerjine pozitifine sanırım senin yaşlarındayken bende öleydim hep böyle kal :54:

canım üzülme sakın, ben de düşük yaşadım :( beterin beteri var demek lazım her zaman, sabrın sonu selamett:16:

aslında çoğu şeyi kafamıza takmamamız konusunda haklısın walla bravo :46:

eslemcim canın sağolsun rabbim sonrakinde nasip etsin inşallah, rabbimin işinden sual olunmaz :((

umutcum hoşgeldin sende canım :29: amiin mubarek gün ve ayların hürmetine inşallah hayır dualarımız kabul olur,
isteyen dileyen herkesle beraber bize de nasip olur, 15 yılının hasreti en kısa zamanda hayırlısıyla vuslatın olur inşallah canım benim :16:

çok hızlı kaynatmışınız ama yetiştim sanırım :9::9:
hatiiiim sende geldinmi, hoşgeldin hamişimiz nabersin bakalım ???

geldim canım iim sadece kasığım acayip kasılıyo bugün birazda ağrım oluyo ama çok iyiğim bebiş iyice yerleşiyo heralde :46:

eylül merhaba hoşgeldin. ben kimyasal ne demek bilmiyorum anlatabilirmisin?
canım hamile kalıyorsun fakat bebek sağlıklı olmadığı için vucut atıyor .. bhcg degerin düşmeye başlıyor ve adetle atıyorsun :( Allah herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin...

eslemcim ya nereye kayboldun... karamsarlığa düşme hemen.........
farkettimki regl olanlar çekiliyo bi daha buraya pek girmiyo... yapmayın arkadaşlar böle ya..
bak canım bende hasta oldum ama pozitifim.... rabbim verecek biliyorum..
bize sadce zamanını beklemek düşüyo.. sabır canm.. kıyamam ben sana üzülme.:20::20::20:

farkettimki regl olanlar çekiliyo bi daha buraya pek girmiyo... yapmayın arkadaşlar böle ya..
bize sadce zamanını beklemek düşüyo.. sabır canm.. kıyamam ben sana üzülme.:20::20::20:

aynen gülücükcüm yaaa bende hastalanıcam kesin ama umut doluyum böyle olmazsam hem kendimi hem eşimi üzerim elimede bişey geçmez üzülünce bebiş gelmiyor değil mi ?

aynen gülücükcüm yaaa bende hastalanıcam kesin ama umut doluyum böyle olmazsam hem kendimi hem eşimi üzerim elimede bişey geçmez üzülünce bebiş gelmiyor değil mi ?

tabi canm ya umut olmadan olmazki... Ben 4bucuk aylık bebegimi kaybettim,ne cektiğimi bir ben bi allah biliyo,cektiğim yürek acısına mı yanayım,o cıldırtan sancıyamı yanayım.... Neyse ama herseye ragmen yasıyoruz,cok sükür adet oluyorum,saglıgım yerinde,ve cok sükür canımdan cok sevdiğim esim yanımda... Hayat kendinizi üzmek için cok kısa kızlar....

eslemcim üzülme yaaa bak bende hastalanıcam ama takmıyorum çünkü sadece kendimi üzerim üzülüncede bebiş gelmez sende üzülme ne olur yaa :54::54::54:

üzülmüom cm geçti bi anda kötü oldum hazırlamışım bu ay kendimi kaldı die ondan

tatlım üzülme nolur
vardır bi hayır
en azından dua et gelmiş benim geçen ay 1 hafta gelmedi nasıl ümitlendim ilaçla zorla getirttik ki bide üstüne rahim duvarı incerliği çıkmıştı ama bak bu ay rabbim verdi herşeye rağmen çok şükür . olcak de sürekli beynine hükmet karamsar olma olurmu kıyamam :14:

tamam cnm benim saol bi dahaki aya artık nasip vardır bunda da bi hayır zaten internetten araştırdım laparoskopiden sonra rahim biraz zarar görüyomuş hemen hamile kalmak iyi deilmiş belki hayırlısı böyleymiş nasip ne diyelim...

yok cnm olurmu öle çekilme falan annemin misafirleri var bu gün misafirler geldi ondan çıktım bende sana kıyamam üzülmüyorum bakkk :9::9::9::9::8::8::8::8::36::36::36:

ohh yemeklerimi de yaptım rahatım şimdi :32::32::32::32:

kızlar ben artık evime gidiyorum iki üç gün internet yok özliycem sizi dua edin sorun çıkmasında halledilsin internet meselesi...
size güzel haberler vermek isterdim olmadı artık bi dahaki aya inş. bu ay çok çalışcam doktorumada şu ovulasyon testini bi sorucam gerçekten bi faydası oluyomu bakimm dua edin bana bu gün kafam çok bulandı üzüldüm ama herşeyde vardır bir hayır sizi seviyorum canlarım kendinize iyi bakınn :5::5::5::5::5::5::5:

seviyorum sizleri....
ben çıkıyorum..
gerçi kimse kalmamış ama....
öpüldünüz kuzucuklar:54::54::54::54::54::54::54:...

bende kimse kalmadığı iiçin başka şeylere bakayım demiştim. tmm canım. iyi akşamlar sana. bende h.sonu girmem. çerkezköye anacağımın yanına gidicem. pazartesi görüşmek üzere. hayırlı haftasonları. umarım batı gelenler pazartesi mutlu haberle dönerler. eslemde olur da bir değişiklik bildirirse cepten anında girip sizleri haberdar edecğim. hepinizi öpüyorum. mutlu olun, mutlu kalınnnn:119:

kızlar ben artık evime gidiyorum iki üç gün internet yok özliycem sizi dua edin sorun çıkmasında halledilsin internet meselesi...
size güzel haberler vermek isterdim olmadı artık bi dahaki aya inş. bu ay çok çalışcam doktorumada şu ovulasyon testini bi sorucam gerçekten bi faydası oluyomu bakimm dua edin bana bu gün kafam çok bulandı üzüldüm ama herşeyde vardır bir hayır sizi seviyorum canlarım kendinize iyi bakınn :5::5::5::5::5::5::5:

canım valla ne yalan söyliim ben senden ümidimi kesmedim hala. inşallah yanlış anlamışsındır :43::43:

sende kendine iyi bak canım inşallah yapılır internetin p.tesi görüşebiliriz kendine iyi bak canım :54::54::54:

Back