Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar olamaz yaa bu kadar belirti varken olamaz hastalandım çok kötüyüm sinirlerim alt üst oldu
![]()
kasımda anne olma duygusunu 2 günde olsa yaşadım ama malesef kimyasalmış umudumuz aralığa kaldı herseyin hayırlısını versin rabbimmmm
kızlar olamaz yaa bu kadar belirti varken olamaz hastalandım çok kötüyüm sinirlerim alt üst oldu
![]()
Ayşe Fatma Hayriye
Haydi çiftetelliye
Çapkınlıktan usanmaz
yaşı gelse elliye
:118::118::118:
kasımda anne olma duygusunu 2 günde olsa yaşadım ama malesef kimyasalmış umudumuz aralığa kaldı herseyin hayırlısını versin rabbimmmm
aman be canım bunada sinirlenilirmi. kim bilir şu anda kaç askerin annesi evinde oğlunun haberibi bekliyor, kimbilir kaç kişi ameliyet oluyor biz nette takılırken ölüm tehlikesi yaşıyor. bizde masa gelmiyor diye sinirleniyoruz. olur mu hiç canım benim. boşver ven hoşgör gitsin aldırma büyüklük sende kalsın sonundaaaaa.
boşver canım benim Allah daha büyük dert tasa vermesin. Amin.
![]()
selam kızlar naıslsınız, nasıl gidiyor günleriniz..
Cuma saatinde yapılıpta kabul olunan dualar arasında olsun insaAllah bizim dualaramızda, yakın zamanda yüzümüzün güleceği haberler almayı nasip eder insaAllah Rabbim..![]()
gulucukcum sen nasılsın özledim seni beee![]()
canım hayranım senin bu enerjine pozitifine sanırım senin yaşlarındayken bende öleydim hep böyle kal
canım üzülme sakın, ben de düşük yaşadımbeterin beteri var demek lazım her zaman, sabrın sonu selamett
aslında çoğu şeyi kafamıza takmamamız konusunda haklısın walla bravo
eslemcim canın sağolsun rabbim sonrakinde nasip etsin inşallah, rabbimin işinden sual olunmaz(
umutcum hoşgeldin sende canımamiin mubarek gün ve ayların hürmetine inşallah hayır dualarımız kabul olur,
isteyen dileyen herkesle beraber bize de nasip olur, 15 yılının hasreti en kısa zamanda hayırlısıyla vuslatın olur inşallah canım benim
çok hızlı kaynatmışınız ama yetiştim sanırım
hatiiiim sende geldinmi, hoşgeldin hamişimiz nabersin bakalım ???
canım hamile kalıyorsun fakat bebek sağlıklı olmadığı için vucut atıyor .. bhcg degerin düşmeye başlıyor ve adetle atıyorsuneylül merhaba hoşgeldin. ben kimyasal ne demek bilmiyorum anlatabilirmisin?
geldim canım iim sadece kasığım acayip kasılıyo bugün birazda ağrım oluyo ama çok iyiğim bebiş iyice yerleşiyo heralde![]()
eslemcim ya nereye kayboldun... karamsarlığa düşme hemen.........
farkettimki regl olanlar çekiliyo bi daha buraya pek girmiyo... yapmayın arkadaşlar böle ya..
bak canım bende hasta oldum ama pozitifim.... rabbim verecek biliyorum..
bize sadce zamanını beklemek düşüyo.. sabır canm.. kıyamam ben sana üzülme.![]()
ooooh yerleşsin kuzucuk orda rahat bir yer yapsın kendinesonra haticiğim ona güzel yataklar hazırlar zati
![]()
aynen gülücükcüm yaaa bende hastalanıcam kesin ama umut doluyum böyle olmazsam hem kendimi hem eşimi üzerim elimede bişey geçmez üzülünce bebiş gelmiyor değil mi ?
eslemcim üzülme yaaa bak bende hastalanıcam ama takmıyorum çünkü sadece kendimi üzerim üzülüncede bebiş gelmez sende üzülme ne olur yaa![]()
tatlım üzülme nolur
vardır bi hayır
en azından dua et gelmiş benim geçen ay 1 hafta gelmedi nasıl ümitlendim ilaçla zorla getirttik ki bide üstüne rahim duvarı incerliği çıkmıştı ama bak bu ay rabbim verdi herşeye rağmen çok şükür . olcak de sürekli beynine hükmet karamsar olma olurmu kıyamam![]()
eslemcim ya nereye kayboldun... karamsarlığa düşme hemen.........
farkettimki regl olanlar çekiliyo bi daha buraya pek girmiyo... yapmayın arkadaşlar böle ya..
bak canım bende hasta oldum ama pozitifim.... rabbim verecek biliyorum..
bize sadce zamanını beklemek düşüyo.. sabır canm.. kıyamam ben sana üzülme.![]()
seviyorum sizleri....
ben çıkıyorum..
gerçi kimse kalmamış ama....
öpüldünüz kuzucuklar...
kızlar ben artık evime gidiyorum iki üç gün internet yok özliycem sizi dua edin sorun çıkmasında halledilsin internet meselesi...
size güzel haberler vermek isterdim olmadı artık bi dahaki aya inş. bu ay çok çalışcam doktorumada şu ovulasyon testini bi sorucam gerçekten bi faydası oluyomu bakimm dua edin bana bu gün kafam çok bulandı üzüldüm ama herşeyde vardır bir hayır sizi seviyorum canlarım kendinize iyi bakınn![]()
kızlar ben artık evime gidiyorum iki üç gün internet yok özliycem sizi dua edin sorun çıkmasında halledilsin internet meselesi...
size güzel haberler vermek isterdim olmadı artık bi dahaki aya inş. bu ay çok çalışcam doktorumada şu ovulasyon testini bi sorucam gerçekten bi faydası oluyomu bakimm dua edin bana bu gün kafam çok bulandı üzüldüm ama herşeyde vardır bir hayır sizi seviyorum canlarım kendinize iyi bakınn![]()