Kasım da aşk başkadır, anne olmaya çalışmaksa bambaşka ;)

canım valla ne yalan söyliim ben senden ümidimi kesmedim hala. inşallah yanlış anlamışsındır :43::43:

bilmiom ki cn böle bi kahve gibi bi pembe gibi gelio sulu suluu bi değişik aa oldum yaa kesin benden ümidi canlarımm vz geçtim 7 ye kadar burdayım eşim kv.mi okumaya götürcek bende gitcektim ama böle olunca gidemedim camideydi de

bilmiom ki cn böle bi kahve gibi bi pembe gibi gelio sulu suluu bi değişik aa oldum yaa kesin benden ümidi canlarımm vz geçtim 7 ye kadar burdayım eşim kv.mi okumaya götürcek bende gitcektim ama böle olunca gidemedim camideydi de

eşine söyledin mi canım o ne dedi?

kızlar selam nasılsınız?

bişey sorucam size benim bugün ateşim vardı bi 3-4 saat sürdü
şimdi şu saatlerde kendiliğinden geçti acaba yumurtladım mı yoksa yumurtam mı çatladı ? :)))

son adet tarihim 14.11.2012

kızlar selam nasılsınız?

şimdi şu saatlerde kendiliğinden geçti acaba yumurtladım mı yoksa yumurtam mı çatladı ? :)))

sancın olmuyor mu canım yumurtlarken ve ya yumurtan çatlarken?

kızlar selam nasılsınız?

selam çilekcim, yani yumurtlamada vucut ısısı değişir ama çok da hissedilecek boyutta değil
eğer fazlaysa ateş basması gibi bişey olmuştur belki, çatama olunca akıntı da olması lazım
gün olarak da periodlarına göre hesaplamalısın ama, henüz 9. gün erken gibi tatlım ??

ne diycek cnm hayırlısı olsun dedi ilk ay olmayabilir normal bi daha ki ay olur üzülme falan filan işte :25::25::25::25:

eslemcim sen iyiyim diyorsun ama nedense ben halan üzüldüğünü düşünüyorum öyle hissettim birden yanılmışta olabilirim :44::44::44:

eslemcim sen iyiyim diyorsun ama nedense ben halan üzüldüğünü düşünüyorum öyle hissettim birden yanılmışta olabilirim :44::44::44:

evet cnm aynen öyle bütün vücudum ağrıyor inanırmısın gözlerimi açmaya bile halim yok her yerim sızlıyo ve başım ağrıyo :30::30::30::30:

yok kızlar öyle sümüksü akıntım yada sancım yok

bi 3-4 saat ateş bastı hissedilir derecedeydi
şimdi şuan geçti :))

evet cnm aynen öyle bütün vücudum ağrıyor inanırmısın gözlerimi açmaya bile halim yok her yerim sızlıyo ve başım ağrıyo :30::30::30::30:

benim de nasıl bir bünyem var anlamış değilim dün sancıdan ölüyordum bugün hiçbişey yok eşimde olucaksan ol artık bu sinirin öldürücek beni diyor :1::1::1::1::1:

yok kızlar öyle sümüksü akıntım yada sancım yok

bi 3-4 saat ateş bastı hissedilir derecedeydi
şimdi şuan geçti :))

benim oluyor canım öyle tam yumurtladığım zaman çlok ateş basıyor ama sancımda oluyor hafif kasıklarımda ben ordan anlıyorum yumurtladığımı ama o ateş 2 gün falan dürüyor ama ara ara geliyor

aynen o sinir bu gün bana geldi ve hastalandım banada çok sinir yapıo :47::47::47:

herşeye ters cevap veriyorum o da üzülüyor sonra düşününce bende üzülüyorum en iyisi ağzımı bantlamak :1::1::1:

selam çilekcim, yani yumurtlamada vucut ısısı değişir ama çok da hissedilecek boyutta değil
eğer fazlaysa ateş basması gibi bişey olmuştur belki, çatama olunca akıntı da olması lazım
gün olarak da periodlarına göre hesaplamalısın ama, henüz 9. gün erken gibi tatlım ??

işte cnm erken bencede
ne bilim bi telaş yaptım sanırım :ssz:

Back