Kasım da aşk başkadır, anne olmaya çalışmaksa bambaşka ;)

peki size bi soru kızlar...diolar ya detten spnra 12-14-16da birlikte olun die..benm 11-13-15 die oldu heralde farketmess dimi tutcağı warsa tutar gibime gelioo

farketmez canım ne zaman yumurtladığını biliyorsan o günlerde olursun zaten spermler 48 saat yaşadığı için ben sorun olucağını sanmıyorum yanlışım varsa arkadaşlar düzeltsin

onların kızması bitmez zaten sanki elimizde üzülüp üzülmemek tamam bizim için diolar ama onlarda kızmasın o zaman kendimi suçlu gibi hissediyorum :47::47:

sanki kötü bişey yapmış gibi hissediyorum bende ama kendimi üzsem de üzmesem de o olucağı zaman olucak o da çok istiyor ama böyle dile getirmese çok daha güzel olur :43:

sanki kötü bişey yapmış gibi hissediyorum bende ama kendimi üzsem de üzmesem de o olucağı zaman olucak o da çok istiyor ama böyle dile getirmese çok daha güzel olur :43:

aynen cnm üzül boşver yaa üzülmek en doğal hakkımız ağlamak en doğal hakkımız ağlayarak yapılan dualar daha çok kabul olur boşver ağla gitsin yaa ağlamazsan daha kötü oluyosun ben bugün ağlamıcam die sıktım kendimi ama baktım daha kötü olucam koyverdim gitti valla banane ağlıycam iştee :43::43::43::43:

aynen cnm üzül boşver yaa üzülmek en doğal hakkımız ağlamak en doğal hakkımız ağlayarak yapılan dualar daha çok kabul olur boşver ağla gitsin yaa ağlamazsan daha kötü oluyosun ben bugün ağlamıcam die sıktım kendimi ama baktım daha kötü olucam koyverdim gitti valla banane ağlıycam iştee :43::43::43::43:

ahhh canım ağlama yaa ya da ağla açılırsın ama daha ameliyat olalı 1 ay olmuş canım bakalım önümüzdeki ay olur belki Allah'a dua edelim vericek olan ''O'' biliyorsun Allah istemezse ne kadar ağlasak boş he kendimizi üzmeyelim sinirlerimizi harab etmeyelim ben hep yıllarca olmayıp yıllar sonra olanları düşünüp kendimi rahatlatıyorum sende böyle düşün bence canım

ahhh canım ağlama yaa ya da ağla açılırsın ama daha ameliyat olalı 1 ay olmuş canım bakalım önümüzdeki ay olur belki Allah'a dua edelim vericek olan ''O'' biliyorsun Allah istemezse ne kadar ağlasak boş he kendimizi üzmeyelim sinirlerimizi harab etmeyelim ben hep yıllarca olmayıp yıllar sonra olanları düşünüp kendimi rahatlatıyorum sende böyle düşün bence canım

evet cnm böyle senelrce olmayanları düşününce kendime kızıyorum ama elde deil napalım hayırlısı şu yerleşme kanamasını araştırıyomda benim ki ondan deil heralde o normal adet terihinden önce olurmuş benimki gününde olduğuna göre deil benim ki

evet cnm böyle senelrce olmayanları düşününce kendime kızıyorum ama elde deil napalım hayırlısı şu yerleşme kanamasını araştırıyomda benim ki ondan deil heralde o normal adet terihinden önce olurmuş benimki gününde olduğuna göre deil benim ki

bi de o damla damla oluyormuş galiba canım bi de açık renk oluyormuş galiba

neyse cnm boşver benim ki bildiğin adet boşyere kafamı karıştırmıyım hiç

bencede canım hiç bakma kafanı karıştırma ben şimdi çıkıyorum canım kendine iyi bak p.tesi görüşürüz artık bende giremicem h.sonu misafirim var p.tesi bomba gibi bekliyorum seni tamam mı hadi öptüm canım :54::54::54::54:

günaydın herkese bakıyorumda herkes birbirini yakalayamamış :D
benim gibi bu güsel cumartesi gününde çalışan varmı aranızda :6:

farketmez canım ne zaman yumurtladığını biliyorsan o günlerde olursun zaten spermler 48 saat yaşadığı için ben sorun olucağını sanmıyorum yanlışım varsa arkadaşlar düzeltsin

farketmiyo canım spermler 48 saat yaşıyo yumurta ise yaklaşık 72 saat yaşıyomuş
bu ay benim alt tarafı 5 defa falan oldu ama yumurtlamama denk geldi ve tuttu
bütün ay sektirmeden çalıştığım günlerde oldu ama olmamıştı
gerçekten vakti gelince 1 damlası bile yetiyomuş

ya bi de bişey sorucam bilen varsa söylesin konuyla alakasız ama sorucam yinede içli köfte istiyor canım ama bi kere denedim olmadı bi dahada yapmaya korkuyorum olmaz diye bilen var mı acaba :50::50::50::50:

iyiki gece açmadım ben bunu okumadımmmm
vallahi kocaya arattırırdım canım istedi alemde yiyem bari :d :27:

saol canım. valla çok yere göründü şu anda boyun fıtığı var dediler ameliyat dediler ama ben genede başka dr bakıcam tabi. çerkezköyde oturuyorlar ben dedim illa gel burda da görün. bağcılar eğitim araş gitti, çapaya gitti, erkezköyde gitti, şimdide özele gidiyor :( inşallah bulunur bi çaresii

merhaba pasta bendede boyun fıtığı var artı kireçlenmede oluşmuş bana boyunluk verdi iyi geldi belki işe yarar diye söylemek istedim

Back