anneciginde güzel rüya görmüs hayirlara cikar insalalh![]()
inş. cnm inş. yorumlandığı gibi çıkar
![Emir Bebek :emir_bebek: :emir_bebek:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk46.gif)
![Emir Bebek :emir_bebek: :emir_bebek:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk46.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anneciginde güzel rüya görmüs hayirlara cikar insalalh![]()
inş. cnm inş. yorumlandığı gibi çıkar![]()
ne güzel rüya görmüş öyle annen inşallah hayırlara çıkar. rüya konusu açılmışken ben de anlatayım rüyamı .hihih: rüyamda bi kadın vardı 4üz bebekleri olmuştu önceden de 4 tane çocuğu varmış ayy diyodum 8 tane çocyk nasıl bakacak bu kadın. bebekler benim değildi ama sonuçta bebek görmek iyidir dimi? :)
gelemedim yaa istedim ama ksımet olmadı işte anlattm ya :26::26:
ama bu akşam evde olucam yine de girmeye çalışrım![]()
bitek pasta yüzünden evde tatlı bişeyler yapıcam
sonra aynen pc başına yani :)
pastaa bu arada sırf senin için kalkar gelirim cevahirlere de ısmarlatırım hee![]()
kızlar ben çıkıyorum yarın doktora gideceğimmmm .. kendinize iyi bakın bol bebişli günlerr :))
iyi haberler dolsun forumdaaa hoşçakalınnn
aminnç inşallah yarın hayırlı haberlerini okuruz bizdee. bende sabırsızlıkla 5 aralığı bekliycemmmm ay çok heyecanlıyımmm![]()
muayeneye gitcem canım yaa bi sorun var mı diye daha bebiş için 10 aralığı beklemem lazım
kızlarrr merhabaaa bugun adetımı 2 gun geçti ve test yaptımmm ikinci çizgisi silikte olsa gördümmm.. yarın kan testıne gidiyorummmmm .. şaun ki belirtilerim bel ağrısı ve kasık bölgeme sankı bırı ara ara iğne batırıyormuş gibi çok idrar aynı zamandada iştahım kapandıı çok yıyemıyorumm tok oldugumu duşunuyorummm....hepinize allahım nasip etsin inşş çift çizgiyi görmeyiii çok farklı bı duyguuu![]()
![]()
kızlarrr merhabaaa bugun adetımı 2 gun geçti ve test yaptımmm ikinci çizgisi silikte olsa gördümmm.. yarın kan testıne gidiyorummmmm .. şaun ki belirtilerim bel ağrısı ve kasık bölgeme sankı bırı ara ara iğne batırıyormuş gibi çok idrar aynı zamandada iştahım kapandıı çok yıyemıyorumm tok oldugumu duşunuyorummm....hepinize allahım nasip etsin inşş çift çizgiyi görmeyiii çok farklı bı duyguuu![]()
![]()
herkese selam arkadaşlar
bi gelişme varmı ?
pardon canım ya bende öle yazdım kusura bakma. inşallah sorunsuz çıkar da hep beraer bu tayfa hamileliklerimizide yazarız. hati2 nin gözü aydın darısı da başımıza![]()
herkese selam arkadaşlar
bi gelişme varmı ?
amınn cnmm inşş :)tebrik ederim canımmm rabbim kucağına versin inşallah
bu arada arkadaşlar belirtiler bendede aynıydı
bel ağrısı kasık ağrısı ve iştah kesilmesi![]()
canım benım dualarım sizinleee allahım tum isteyen herkese bu duyguyu yaşatsınnnn inşallah.. yarın bakalım ne olucakk kan testınde size haber verırımmmm...hayırlı olsun canım inşallah kesende görülür kalbide atarda rahata erersin sende. darısı başımıza de ve bizim için dua et başkasının duaları daha çabuk kabul olurmuşyaa![]()
gelişmeler sendeymiş cnm hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün cnmdua et bizede
![]()
kızlar vallahi uykunun tadını çıkarın gece wc gitmekten uyuyamıyorum ayrıca uykumda kaçıyo ama gündüz ahh ahhh evde olsam 12 saat uyucam![]()
![]()