o zamana kadar bebişin olursa yalnızlık çekmezsin canım )
inş. cnm öyle olursa süper olur bana arkadaş olur
![KK76 :32: :32:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk76.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o zamana kadar bebişin olursa yalnızlık çekmezsin canım )
yarın adet günün olmazsan erken gebelik testi daha garantili olur, eğer yarın adet olmayıp sonraki gün
normal test yaparsan da silik de olsa varsa çıkar kesin canım bence sen bekle 2 gün daha normalden yaparsın ??
yasakhalaycim sende hoşgelmişsin, dün görüşemedik nabersin canım![]()
valla adres ver birde nereden sipariş verebileceğimi söyle söylerim tabiiki. lafımı olur 3-5 liranın. yeterki mutlu olalım, birbirimizi mutlu edelim. valla o kadar yoğunuzki hepimiz ne 2 laf edecek halimiz var nede vaktimiz. mutlu olmaya bile bulamıyoruz.. küçük şeylerden olalım barii![]()
bu haber mutlu sonla bitecek gibi geliyor bana ama hadi hayırlısı![]()
GÖĞÜS UCU SIZISI OLUYOMUŞ CNM
ama sen bana bakma yinede bekle sabırlı ol cnm
inş hayırlı haberlerini alırız
saol bende iyiyim eslemim
seni gördügüme cok sevindimtopik bostu sen olmayinca
tahmin etmistim ama netinde bi sorun vardir yoksa gelirdi eslem demistim...
batinda yaklasmis insallah bu ay sende sevinirsin![]()
ayy canım benim çok teşekkür ederim bunu söylemekle bile mutlu ettin beni pasta bahane mutluluk şahane :))) sizler çalışanlar yoğundur eminimki ama benim gibi ev hanımlarının yoğun olduğu tartışılır hehehehe :) mutlu olma konusuna gelince walla şurda iki muhabbet ediyoruz da mutlu oluyorum yoksa burda benim ne komşum var ne de arkdaşım.
birçoğumuzun öyledir eminimki. kaçımız kapı komşumuzu tanıyoruzki? tanısak bile kafamıza göre olmuyor ama burada hemen arkadaş olabiliyoruz, mutlu oluyoruz. ilgi alanlarımız aynı olduğu için hemencecik oluveriyor bu. bende mutluyum valla burda olmaktan, siiz tanımaktan, heyecanımı paylaşmaktan, sizinkileri dinlemekten ve beraber beklemekten![]()
gerçekten mi yaa ayy çok sevindim böyle düşündüğüe
evet yarın ama inş. olmam dua edin banaa 3. haiş ben olıyım :18::18::18:
inşallah canım merakla beklyioruz güzel haberleirni
pureipekimde gelmishosgelmis
doru dün görüsemedik bitanem iyiyim valla simdilik
sen aksamda girmedin biraz bekledim gelmedin![]()
gerçekten mi yaa ayy çok sevindim böyle düşündüğüe
evet yarın ama inş. olmam dua edin banaa 3. haiş ben olıyım :18::18::18:
yaa bilmiyorum bana mı öle gelio kendimi dinlemiyorum 2 gündür ama iki gecedir uykudan uyandırıyo beni, karın ağrım canım yanıyo gündüz ani bi hareket yaptığım zaman karnımın sol tarafına biri bıçak saplıyo sanki amahemen geçio bide şu göğüs olayı bide sabahtan beri sol göğsüme bi şey batıyo sancı yapıo hemen geçio:44::44::44::44:
hiç olmazdı böle bana
psikolijik de yapıo olabilirim ama bilmiorummm![]()
yaa bilmiyorum bana mı öle gelio kendimi dinlemiyorum 2 gündür ama iki gecedir uykudan uyandırıyo beni, karın ağrım canım yanıyo gündüz ani bi hareket yaptığım zaman karnımın sol tarafına biri bıçak saplıyo sanki amahemen geçio bide şu göğüs olayı bide sabahtan beri sol göğsüme bi şey batıyo sancı yapıo hemen geçio:44::44::44::44:
hiç olmazdı böle bana
psikolijik de yapıo olabilirim ama bilmiorummm![]()
yasakhayalim şu avatarını değişsene ya, bunu beğenmyrum ben![]()
eslemim canim benim sadece batinin gecmesini bekle...
o kadar cok belirti yasayan arkadaslarimiz varki cogunlugu bos cikti cünkü.en önemlidi batin gecmesi ve akabinde yapilacak oln idrar yada kan testi gercekleri söylüyo
![]()
evet cnm beklemem lazım ama gel bide bana sor anneme geldim bu gün hiç anlatmamıştı ben ameliyat olduğum gece annem bi rüya görmüş hamur yoğurcakmış bi kaba un koymuş üstünede su daha elini sürmeden hamur kabarmış kabarmış leyenden taşmış...
annemde sormuş birine anlayan birine hamur bebekdir demiş su da hemen olcağınaymış annem bunu anlatınca daha da bi heveslendim şimdi![]()