ben bosuna demiyorum eslem varsa bu topik batmaz
saol cnm benim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok cnm yaa sadece sol kasığıma batma oluyo vee söylemesi ayıp gaz sancım oluyo baya karnımı ağrıtıyo özellikle geceleri uykudan uyanıorum karnımın ağrısında başka bişide yok:18::18::18:
hoşgeldin canım inş iyi haberler verirsin bize
bendede 1 ay içinde 2 kere adet oldum doktora gittim hormon teslerine baktı tsh normaldi ama gebelik düşünüyorsan düşürmelisin dedi bende tiroid ilacına başladım.hayırlısı olsun hepimiz için ama bence sizlerde bir hormon testi yaptırın çünkü gebelikten önce tiroidin düzene girmesi lazım
bendede 1 ay içinde 2 kere adet oldum doktora gittim hormon teslerine baktı tsh normaldi ama gebelik düşünüyorsan düşürmelisin dedi bende tiroid ilacına başladım.hayırlısı olsun hepimiz için ama bence sizlerde bir hormon testi yaptırın çünkü gebelikten önce tiroidin düzene girmesi lazım
en güzeli pureipekim hafta sonu yap sen iyisimi
kimse yok muuu
günaydıııın, haftanın son işgününe çok gergin başladım
çalışma arkadaşım beni çıldırttı sabah sabah yaaa
hayırdır canım noldu?
n'aptılar sana........
pureipek takma kafana canım ya