Kasım da aşk başkadır, anne olmaya çalışmaksa bambaşka ;)

naber kizlar:29:

ahanda eslem gelmis:53::53::53::53::53::53::53::53:

eslem hosgeldin :46:valla yoktun yerin belli oluyodu:27::27:

eslem ve d_yedilcil canınızı ben çektirdiğime göre göz hakkı gibisinden ben ısmarlayabilirim. aama bunun için ist-cevahire gelmeniz gerekiyor :40::40::40::40:

yok cnm yaa sadece sol kasığıma batma oluyo vee söylemesi ayıp gaz sancım oluyo baya karnımı ağrıtıyo özellikle geceleri uykudan uyanıorum karnımın ağrısında başka bişide yok:18::18::18:

bu belirtileri okumuştum burda birinde cnm hadi hayırlısı
karın ağrısıyla uyandığından söz ediyordu

ben manisadayım :)

valla adres ver birde nereden sipariş verebileceğimi söyle söylerim tabiiki. lafımı olur 3-5 liranın. yeterki mutlu olalım, birbirimizi mutlu edelim. valla o kadar yoğunuzki hepimiz ne 2 laf edecek halimiz var nede vaktimiz. mutlu olmaya bile bulamıyoruz.. küçük şeylerden olalım barii :16:

bu belirtileri okumuştum burda birinde cnm hadi hayırlısı
karın ağrısıyla uyandığından söz ediyordu

hadi yaa inş. öyledir duymamıştım hiç bide öğüslerde damarlaşma oluyomuş heralde bende de olmaya başladı sanki böle mor mor çizgiler uca doğru uzuyo ama :44::44::44:

yani eğer ben olmazsam yarın normal mi almam lazım o erken gebelik testinden mi almam lazım:44::44:

yarın adet günün olmazsan erken gebelik testi daha garantili olur, eğer yarın adet olmayıp sonraki gün
normal test yaparsan da silik de olsa varsa çıkar kesin canım bence sen bekle 2 gün daha normalden yaparsın ??

naber kizlar:29:

ahanda eslem gelmis:53::53::53::53::53::53::53::53:

eslem hosgeldin :46:valla yoktun yerin belli oluyodu:27::27:

yasakhalaycim sende hoşgelmişsin, dün görüşemedik nabersin canım :21:

valla adres ver birde nereden sipariş verebileceğimi söyle söylerim tabiiki. lafımı olur 3-5 liranın. yeterki mutlu olalım, birbirimizi mutlu edelim. valla o kadar yoğunuzki hepimiz ne 2 laf edecek halimiz var nede vaktimiz. mutlu olmaya bile bulamıyoruz.. küçük şeylerden olalım barii :16:

ayy canım benim çok teşekkür ederim bunu söylemekle bile mutlu ettin beni pasta bahane mutluluk şahane :))) sizler çalışanlar yoğundur eminimki ama benim gibi ev hanımlarının yoğun olduğu tartışılır hehehehe :) mutlu olma konusuna gelince walla şurda iki muhabbet ediyoruz da mutlu oluyorum yoksa burda benim ne komşum var ne de arkdaşım.

ayyy cnm benim saol geldim yaa internetim sorun çıkarttı da iyiyiz sen nasılsın cnm :32::32:

saol bende iyiyim eslemim :46:

seni gördügüme cok sevindim :8:topik bostu sen olmayinca:29::29::29:

tahmin etmistim ama netinde bi sorun vardir yoksa gelirdi eslem demistim...:32:

batinda yaklasmis insallah bu ay sende sevinirsin:3:

hadi yaa inş. öyledir duymamıştım hiç bide öğüslerde damarlaşma oluyomuş heralde bende de olmaya başladı sanki böle mor mor çizgiler uca doğru uzuyo ama :44::44::44:

GÖĞÜS UCU SIZISI OLUYOMUŞ CNM
ama sen bana bakma yinede bekle sabırlı ol cnm
inş hayırlı haberlerini alırız

Back