Kasım da aşk başkadır, anne olmaya çalışmaksa bambaşka ;)

selam arkadaşlar nasılsınız? ben takip ediyorum da yazmadım hiç.. hamile olan arkadaşlara tebrikler..
benim batım bu ayın 10 uydu en geç 15'şine kadar olurum diye düşündüm. bugün ayın 22'si ve ben hala adet olmadım.2 gün önce de test yaptım negatif çıktı.. napcam bilemiyorum. ne zamana kadar beklesem acaba?*

selam arkadaşlar nasılsınız? ben takip ediyorum da yazmadım hiç.. hamile olan arkadaşlara tebrikler..
benim batım bu ayın 10 uydu en geç 15'şine kadar olurum diye düşündüm. bugün ayın 22'si ve ben hala adet olmadım.2 gün önce de test yaptım negatif çıktı.. napcam bilemiyorum. ne zamana kadar beklesem acaba?*

bence bekleme dr git tatlım
hayırlısıyla rabbim sanada versin inşallahh

bu arada seninde bebişin hayırlı olsun canım. Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin, hayırlı evlat olsun inşallah... ilk bebek mi?

arkadaşlar mesai biter ben gider. hepinize iyi akşamlar diliyorum. çok ayzışmayın sabah okuması zamn alıyor :1::1: iyi akşamlarrrr

ama negatif çıktı ya ümidim kırıldı. bi de şimdiye kadar bu kadar uzamamıştı. daha önce arası 30'a kadar sürmüştü bugün 34 gün sürdü

canım bence doktora görünmende fayda var, olsaydı çıkardı heralde, sağlık olsun takılma sakın git bir öğren bakalım hayırlısı :)

kızlarrr merhabaaa bugun adetımı 2 gun geçti ve test yaptımmm ikinci çizgisi silikte olsa gördümmm.. yarın kan testıne gidiyorummmmm .. şaun ki belirtilerim bel ağrısı ve kasık bölgeme sankı bırı ara ara iğne batırıyormuş gibi çok idrar aynı zamandada iştahım kapandıı çok yıyemıyorumm tok oldugumu duşunuyorummm....hepinize allahım nasip etsin inşş çift çizgiyi görmeyiii çok farklı bı duyguuu :nazar: :nazar:

canım hayırlı uğurlu olsun rabbim tamamına erdirsin kucağında göremyi nasip etsin :nazar::nazar:
bizlere de nasip etsin inşallah

kızlarrrrrr benim sanki adet ağrılarım başladı yaa :43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:

eslemcim hayırlısı olsun üzülme sakın nasip kısmet canım ...

arkadaşlar mesai biter ben gider. hepinize iyi akşamlar diliyorum. çok ayzışmayın sabah okuması zamn alıyor :1::1: iyi akşamlarrrr

canım hadi yarın görüşürüz inşallah, kendine iyi bak tatlım :54::54:

Back