Kasım da aşk başkadır, anne olmaya çalışmaksa bambaşka ;)

bende aynen dün akşam gördüm çok etkilendim bebeğim kız bebek mevlüd yapıyorum altın takıyo bi akrabamız bebeğe ama benim gelen misafirlere ikram edicek bişeyim yok ağlıyorum hep misafirlerde kızarak gdiolar hep çok ağladım bebek benle konuşuo ben seni çok seviorum annecim babamıda çok seviorum senide ben hiç gitmiycem yanınzdayım falan di öle karışk bi rüya ağladım hep heralde çok gülcem bu aralar bebek haberi alınca annemde görmüş beni hamile hyrılsı olsun

inşallah meleklerimize kavuşuruz.

ya bizde iptal edicez sanırım çilekçim, eşim çok takılıyo faturalara:20:
havaya saçıyoruz paraları sanki diyo bi yerde haklı aldığımız hizmetlere göre ödediğimiz çok fazla:20:
bakalım bizde bi güncellemeye gidicez yoksa bizimki sinir küpü olur:57::57::57::57::57::57::57::57::57:

ah sorma cnm sorma
anlatsam şaşırırsın
bzmkide aslan burcu lüksüne düşkündür :)))
önce kablo tv aldık ondan 8 ay sonra digiturk aldı:37:
kablo tv nin taahhüdü dolmadığı için gitti 200 tl ödedi kapattırmak için:45:

sonra o kapandı şimdi de iş değişikliğinden dolayo maçlarıda izleyemiyo
saatleri uymuyo anlıycağın digiturküde boşa ödüyoruz.:37:

kızlar sürelerle ilgili bilgiler aşağıdaki gibi, çok kafa takmak doğru olmaz ama merakınızı gidereyim ben :13:

Yumurta hücresi yumurtlamadan sonraki ilk 12 -24 saat içinde döllenmelidir.
Gebelik oluşabilmesi için yumurtlama gerçekleştikten sonraki ilk saatlerde yumurta hücresinin spermlerle karşılaşması gerekir.
Sperm hücrelerinin vajinada başlayan yolculukları yaklaşık 10 saatte tamamlanır.
Yumurta hücresinin etrafında içeriye girmek için devam eden “savaş” yaklaşık 24 saat sürer,
bu süre sonunda yumurta hücresi “prensini” seçer ve onu içeri alır.
Sperm hücresinin yumurta hücresinin içine girmesi yaklaşık 20 dakikalık bir çaba sonunda gerçekleşir.

çok heyecanlı gerçekten yaaa off ben buluşturamıyorum bi türlü :(( inşş bu ay herkes isteğine kavuşur allah büyüktür ..

yeni bir versiyonu daha girdi sanırım vizyona merak ettm bende ne olucak acaba ??
sen nerdendin bu arda çilekcim, bir de pro üyelik nasıl oluyo ??

ben istanbul.dan ipekcim sen nerden :44:
pro üyelik ana sayfada en başlarda yazıo cnm çok eskiden almıştım bende
2-3 yıl oluyo sanırım hatırlayamadım şimdi

ben istanbul.dan ipekcim sen nerden :44:
pro üyelik ana sayfada en başlarda yazıo cnm çok eskiden almıştım bende
2-3 yıl oluyo sanırım hatırlayamadım şimdi

ist çkmeköy cnm, anladm baya bi şekilli duruyo :)

kızlar addetime 1 gün kaldı acaba yarın test yapsam çkarmı yani adet olmazsam tabi size:44::44:

erken gebelik testinde çıkar varsa ama çok da gerek yok be eslemim bir gün daha bekle bence :31:

erken gebelik testi ne oluyo normal gebelik testinden farklımı oluyo ki:44::44:

evet testin duyarlılığı daha yüksek yani düşük hcgye bile hassas oluyo ve çıkması daha garanti oluyo varsa tabi
erken bakmazsan zaten değerler yükseliyo ve normal testlerde de çıkabilir hale gelmiş oluyo canım.

evet testin duyarlılığı daha yüksek yani düşük hcgye bile hassas oluyo ve çıkması daha garanti oluyo varsa tabi
erken bakmazsan zaten değerler yükseliyo ve normal testlerde de çıkabilir hale gelmiş oluyo canım.

yani eğer ben olmazsam yarın normal mi almam lazım o erken gebelik testinden mi almam lazım:44::44:

kızlarrr ben geldimmm oku oku zor bitirdim yazdıklarınızı. rüyasını anlatanlardan canı pasta çekenlere kadar bir sürü şey yazmışsınız.. bu arada kaçak eslemimiz de gelmişşş. .))))

10 aralık da benim bat şuan listenin en altlarındayım sayılır ama inşallah o sırayla herkes hamile haberlerini verir burdan :)))

benimde canım pasta çektii bana ısmarlayan yok muu???

kızlar sabah trt1 de ibrahim saraçoğlu konuşuyodu hamilelikle ilgili ve bu kürlerini filan anlattı. Önce doktora gidin neyiniz olduğunu öğrenin ona göre kürleri kullanın diyodu kafanıza göre kullanmayın dedi çünkü zararı da olabilirmiş. mesela prolaktini yüksekse bir kişinin gebe kalamıyomuş ve havuç incir dereotu gibi yiyecekler prolaktini arttırıyomuş.

Kadınların ruhsal durumu adet düzenini çok etkiliyomuş ( ki heimiz bunun farkındayızdır) o yüzden kendimizi her zaman pozitif ve stresten uzak tutmalıyızz ki bebişlerimiz gelsin.

kızlarrr ben geldimmm oku oku zor bitirdim yazdıklarınızı. rüyasını anlatanlardan canı pasta çekenlere kadar bir sürü şey yazmışsınız.. bu arada kaçak eslemimiz de gelmişşş. .))))

10 aralık da benim bat şuan listenin en altlarındayım sayılır ama inşallah o sırayla herkes hamile haberlerini verir burdan :)))

benimde canım pasta çektii bana ısmarlayan yok muu???

evet cnm geldim bu gün yarın girerim inş. annemdeyim sonra yine giremiycem cnm aynen cnm benimde cnm pasta istedi olsada yesek:56::56::56:

Back