Kasım da aşk başkadır, anne olmaya çalışmaksa bambaşka ;)

ve eveeettt pastadan kocaman AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİNNNN nidaları duyuluyorrrr. flaş flaş flaşş. acaba pastaa neden bu kadar mutlu oldu. ona bu güzel duaları eden kim az sonraaaaaaaaaaa :46::46::46:

çk teşekkür ederimmmmmm amin hepimizin inşallah oynak bebişleri olur kıpır kıpırrr hiç rahat bırakmazlar bizi. hep ben hattabiz ikimiz burdayız derler :46::46:

aaayyyyyyyy ağzın bal yesin senin........
:52::52::52::52:

:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

kızlarr ben geldim :10::10::10:
beni merak eden herkese çok teşekkür ederimm :16::16::16::16:
malesef ben bu aralar pek giremiycem saolsun komşuml inteneti ortak kullanıyoduk biz kendisine faturayı ödediğimiz halde kendi ödememiş ve internetimiz kesildi kendimiz internete başvurdukk ( iki gündür kocişimin beynini yedim arkadaşlarımla konuşamıyorum sıkıldım internet al diyyeee ) bu gün başvurduk 3-4 gün sonra açılcak şimdi anneme geldim ordan giriyorum :52::52:

malesef ben bu aralar pek giremiycem saolsun komşuml inteneti ortak kullanıyoduk biz kendisine faturayı ödediğimiz halde kendi ödememiş ve internetimiz kesildi kendimiz internete başvurdukk ( iki gündür kocişimin beynini yedim arkadaşlarımla konuşamıyorum sıkıldım internet al diyyeee ) bu gün başvurduk 3-4 gün sonra açılcak şimdi anneme geldim ordan giriyorum :52::52:

hayırlı olsun :))
bizde neti iptal ettirdik tlf.la birlikte
ama netsiz olmuyo geri alcaz :1:

bat beklemek nekadar zor ya keske hemen belli olsaydı :D

evet zor canım sabretmekten başka yapılabilecek bişey yok bir de dua tabi, hayırlısı olsun inşallah :)

eslemcim ççok merak ettik ya, aynen bugün gibi hiç olmadı biyerlerden girer demiştim içimden :4:
neyseki haber verdin, evet bu nette insanı çok bağlıyo olmayınca eksiklik hissediliyo :3:

hayırlı olsun :))
bizde neti iptal ettirdik tlf.la birlikte
ama netsiz olmuyo geri alcaz :1:

ya bizde iptal edicez sanırım çilekçim, eşim çok takılıyo faturalara:20:
havaya saçıyoruz paraları sanki diyo bi yerde haklı aldığımız hizmetlere göre ödediğimiz çok fazla:20:
bakalım bizde bi güncellemeye gidicez yoksa bizimki sinir küpü olur:57::57::57::57::57::57::57::57::57:

evet zor canım sabretmekten başka yapılabilecek bişey yok bir de dua tabi, hayırlısı olsun inşallah :)

eslemcim ççok merak ettik ya, aynen bugün gibi hiç olmadı biyerlerden girer demiştim içimden :4:
neyseki haber verdin, evet bu nette insanı çok bağlıyo olmayınca eksiklik hissediliyo :3:

ya bizde iptal edicez sanırım çilekçim, eşim çok takılıyo faturalara:20:
havaya saçıyoruz paraları sanki diyo bi yerde haklı aldığımız hizmetlere göre ödediğimiz çok fazla:20:
bakalım bizde bi güncellemeye gidicez yoksa bizimki sinir küpü olur:57::57::57::57::57::57::57::57::57:

saol cnm merak ettiğiniz içi bende merak ettim çok sevindim ikinci bebeğimizde gelmiş benimde yarın adetim hiç hamilelik belirtisi yok ama iş. üçüncü de ben olurum:52::52:

merhaba kızlar ben geldim. sabahtan beri şiddetli derecede belim ağrıyor. adet olmama 6 gün var daha. oturup kalkerken çok zorlanıyorum. erkenmi adet olucam acaba inşallah olmam. dua edin benim için

merhaba kızlar ben geldim. sabahtan beri şiddetli derecede belim ağrıyor. adet olmama 6 gün var daha. oturup kalkerken çok zorlanıyorum. erkenmi adet olucam acaba inşallah olmam. dua edin benim için

inşallah olmazsın canım, hoşgeldin :) hakkında hayırlısı olsun inşallah :)

hayır olsun diye başlıyim.. adet günüm gelmiş güya kanamam olmuş ama hamileymişm aynı gün doğuma gidiyorum :)) ve bebeğimi alıyorum kucağıma. yalnız tekim kimse yok yanımda doğumdan sonra eve minübüsle dönüyorum. bebişim daha 1 günlükken konuşmaya başlıyo.. beni ilk kim kucağına aldıysa beni ona ver diye. şaşkınlık ve hayretle bakıyorum yüzüne. eve gidelim baban da görsün seni yavrum canım diye sarılıyorum. o hala beni ilk kucağına alanı çağır diyo. evladım diyorum nerden bilim ben seni hastaneyemi dönelim tekrar ona kızarken uyandım gece yarısı :)) geçenlerdede rahmetli anneannemi gördüm. hiç konuşmuyor bahçede çamaşır yıkamış bembeyaz çamaşırlarını asarken sadece bana gülümsüyordu. hayır olsun. bu aralarda tanıdıklarımdan bi kaç tanesi beni rüyasında görmüş hamile olrak. ya başıma bi iş gelicek yada anne olucam hayırlısıyla. :))

hayır olsun diye başlıyim.. adet günüm gelmiş güya kanamam olmuş ama hamileymişm aynı gün doğuma gidiyorum :)) ve bebeğimi alıyorum kucağıma. yalnız tekim kimse yok yanımda doğumdan sonra eve minübüsle dönüyorum. bebişim daha 1 günlükken konuşmaya başlıyo.. beni ilk kim kucağına aldıysa beni ona ver diye. şaşkınlık ve hayretle bakıyorum yüzüne. eve gidelim baban da görsün seni yavrum canım diye sarılıyorum. o hala beni ilk kucağına alanı çağır diyo. evladım diyorum nerden bilim ben seni hastaneyemi dönelim tekrar ona kızarken uyandım gece yarısı :)) geçenlerdede rahmetli anneannemi gördüm. hiç konuşmuyor bahçede çamaşır yıkamış bembeyaz çamaşırlarını asarken sadece bana gülümsüyordu. hayır olsun. bu aralarda tanıdıklarımdan bi kaç tanesi beni rüyasında görmüş hamile olrak. ya başıma bi iş gelicek yada anne olucam hayırlısıyla. :))

bende aynen dün akşam gördüm çok etkilendim bebeğim kız bebek mevlüd yapıyorum altın takıyo bi akrabamız bebeğe ama benim gelen misafirlere ikram edicek bişeyim yok ağlıyorum hep misafirlerde kızarak gdiolar hep çok ağladım bebek benle konuşuo ben seni çok seviorum annecim babamıda çok seviorum senide ben hiç gitmiycem yanınzdayım falan di öle karışk bi rüya ağladım hep heralde çok gülcem bu aralar bebek haberi alınca annemde görmüş beni hamile hyrılsı olsun

Son düzenleme:

hayırolsun inşallah, pek yorumlayamam ama beyaz iyidir onu duymuştum :31:
canım geçen ay da beni hep hamile veya bebekli görüyolardı çevremden
ben kendim de daha farklı bi rüya görmüştüm ama tabiri olumlu gibiydi sanki
aynen ümitlendim tabi ama olmadı :(( inşallah bu aya hayırla delalet etsin kısmet
sen yine de kendini kaptırma, çook da heveslenme akışına bırak yinede rahat ol
tabiki inşallah hepsi gebeliğine işaret olsun kısa zamanda kucağın dolsun canım :))

hayırolsun inşallah, pek yorumlayamam ama beyaz iyidir onu duymuştum :31:
canım geçen ay da beni hep hamile veya bebekli görüyolardı çevremden
ben kendim de daha farklı bi rüya görmüştüm ama tabiri olumlu gibiydi sanki
aynen ümitlendim tabi ama olmadı :(( inşallah bu aya hayırla delalet etsin kısmet
sen yine de kendini kaptırma, çook da heveslenme akışına bırak yinede rahat ol
tabiki inşallah hepsi gebeliğine işaret olsun kısa zamanda kucağın dolsun canım :))

amin. rabbim isteyen herkese nasip etsin. bu mübarek günde dua edelim. ali imran suresi 38 ve 39.ayetleri okuyalım sürekli. rabbim dualarımızı kabul eder inşallah.

Back