Kasım da aşk başkadır, anne olmaya çalışmaksa bambaşka ;)

yaa cnm ümitlendirmek istemem ama sen yarın git bi kan testi yap reanın eli değsin sanada ikinci hamişimzi sen ol inş. hamileyken yumurtlama olmuyosa belki hamilesindir cnm umutlandırmak da istemem ama ne biliyim bana hamilesin gibi gelio kan testi negatif çıkınca üzülmezsen yaptır bi belki çıkar :26::26::26::26:

hmm en iyisi 1 2 gün daha bekleyim hem elimdeki test biter hala yumurtlamassam kan testini yaptirrim ozaman bakalim.

kizlar size birsey danisayim bebek hediyesi yapmam gerek yakin bi akrabamiz dogum yapti ben hediye pakati yaparim genelde dogum yapanlara icinde mesela kiyafet, bez, islak mendil vs,,, bu nada hazirlamistim ama bi türlü kismet olupda gidemedim, ben müsaitsem o olmadi o olduysa ben derken 3 ay gecti simdi hazirladigim paket olmaz ona sizce ne yapabilirim yada ne hediye alabilirim:44:

selam kızlar naıslsınız ben geldim de biraz :1: çekilin bakim şöle kenara :9::9:
Allahım sevindiren kullarından eyle .. amiinnn.. :16:

kizlar size birsey danisayim bebek hediyesi yapmam gerek yakin bi akrabamiz dogum yapti ben hediye pakati yaparim genelde dogum yapanlara icinde mesela kiyafet, bez, islak mendil vs,,, bu nada hazirlamistim ama bi türlü kismet olupda gidemedim, ben müsaitsem o olmadi o olduysa ben derken 3 ay gecti simdi hazirladigim paket olmaz ona sizce ne yapabilirim yada ne hediye alabilirim:44:

playsconun güzel kaliteli oyuncakları oluyo 3 ay ve üstü onlardan olabilir şimdi tam oyuncaklara ilgi başlar yavaş yavaş

playsconun güzel kaliteli oyuncakları oluyo 3 ay ve üstü onlardan olabilir şimdi tam oyuncaklara ilgi başlar yavaş yavaş

güzel fikir aslinda benim aklimda bi hediye var ama olurmu krem seti düsünüyordum mesele bunun icinde sampuan,masaj yagi pisik kremi vs,, sizce cokmu basit kacar, bide dedigin gibi oyuncak alsam:44:

güzel fikir aslinda benim aklimda bi hediye var ama olurmu krem seti düsünüyordum mesele bunun icinde sampuan,masaj yagi pisik kremi vs,, sizce cokmu basit kacar, bide dedigin gibi oyuncak alsam:44:

oda çok güzel bence nie olmasın basit deil bence güzel herkesin aklına gelmez değişik bi hediye cnm herkes kıyafet alıo zaten

Back