Kasım da aşk başkadır, anne olmaya çalışmaksa bambaşka ;)

merhaba kızlar.ben 3 yıllık evliyim 24 yaşındayım.bizde dün itibari ile çalışmalara başladık kocişle.16 kasım yumurtlama tarihim olarak gözüküyor.dün 18iydi ve çok akıntım vardı dünde bugünde yumurtlamadan mı acaba.belimin altına yastık koyup bekledim bi 15 dk faydası olmuş mudur acaba ayağa kalkınca geri aktı baya.bide bikaç saat sonra wcye girdim akıntımda hafif kan vardı sizede oldumu acaba

merhaba canım hoşgeldin öncelikle sıcak yuvamıza :16::16::16: valla canım kan olayı hiç olmadı bende ama merak etme 15 dk yatsan 1 saatte yatsan 5 dk yatsan onlar gideceği yere gidiyor bende bi kaç sefer yastık koydum ama olmadı kimisi koymuyor ama hamile kalıyor keramet yastıkta değil bence :1:

merhaba kızlar.ben 3 yıllık evliyim 24 yaşındayım.bizde dün itibari ile çalışmalara başladık kocişle.16 kasım yumurtlama tarihim olarak gözüküyor.dün 18iydi ve çok akıntım vardı dünde bugünde yumurtlamadan mı acaba.belimin altına yastık koyup bekledim bi 15 dk faydası olmuş mudur acaba ayağa kalkınca geri aktı baya.bide bikaç saat sonra wcye girdim akıntımda hafif kan vardı sizede oldumu acaba

Hoşgeldinn minoo :)
Belin altına yastık koymanın faydası olabiliyomuş iyi yapmışsın hemen kalkmamakla Ayağa kalkınca akması normal çünkü spermler 10 dk sonra sıvılaşırmış yani 10 dk içinde tutundu tutundu tutunamayanlar dışarı.. :)
Acaba zorlandın mı ki kan geldi :S:S onu bilemedimm

canim hosgeldin aramiza..yastigin faydasi var diyorlar nekadar dogru bilemem,kanin sebebi ya zorlamadan yada yumurta catladiginda bazen kan gelebiliyomus ondanda olabilir gecen ay ben yasadim cünki .

canım benim çok sağol.
amin inşallah sağlıkla kucağıma aldığı günleride görürüm.
ihmal edermiyim hiç: )
darısı başına inşallah.

tebrik ederim canım ne güzel bir haber
rtabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah hayırlı sağlıklı düzgün bir evlat versin rabbimmm inşallah
AMİNNNN

kızlar ben dayanamadım dr aradım az önce
kistim vardı dedim bugün adet günüm ama gelmedi çatlama akıntım geldi dedim
dediki tıpta kistleşen yumöurtanın çatlaması aykırı ama hiçbişy %100 değildir dedi
iyi değerlendirin ne olur olmaz dedi
regliminde henüz gelmemiş olması kafa karıştırdı
anlayacağınız dr da şaşırdı :D
bende dedim Allahım dualarımı kabul etti belkide dedim
tam gaz çalışmaya devam
birde yarın sabah test deniyeceğim
en azından o konuda kafam rahat olsun

kızlar ben dayanamadım dr aradım az önce
kistim vardı dedim bugün adet günüm ama gelmedi çatlama akıntım geldi dedim
dediki tıpta kistleşen yumöurtanın çatlaması aykırı ama hiçbişy %100 değildir dedi
iyi değerlendirin ne olur olmaz dedi
regliminde henüz gelmemiş olması kafa karıştırdı
anlayacağınız dr da şaşırdı :D
bende dedim Allahım dualarımı kabul etti belkide dedim
tam gaz çalışmaya devam
birde yarın sabah test deniyeceğim
en azından o konuda kafam rahat olsun

sendeki çok ilginç bir durummuş doktor da şaşırdığna göre. İnşallah testte güzel bir sonuç çıkarr

ben geldimmmmm:10::10::10:
dolmamı yapamadım tam mutfağa girdim karşı komşum çay demlemiş beni çağırdı oraya geçtim geldim tam yapcam bide ne göriyüm princim kalmamışşş:43::43::43:
yarım saat sonra kocişim gelcek onu bekliyorum yaniii:50::50::50:

Son düzenleme:
oh ne güzel komşu gezmesi de yapılmış :))) kocişin gelecek de ne yemek yaptın bakalımm?

oh ne güzel komşu gezmesi de yapılmış :))) kocişin gelecek de ne yemek yaptın bakalımm?

sorma yaa şimdi gelmesi lazımdı aradı iş gelmiş bi yarım saati bulur gelmesi bi yapamadım şu dolmayı yaa sinir oldummm
hiç bi yemeğimde yok mercimek koydum şimdi çorba yapcam lahanada güzel deilmiş zaten :47::47::47::47::47:
bu akşam açız galibaaa

sorma yaa şimdi gelmesi lazımdı aradı iş gelmiş bi yarım saati bulur gelmesi bi yapamadım şu dolmayı yaa sinir oldummm
hiç bi yemeğimde yok mercimek koydum şimdi çorba yapcam lahanada güzel deilmiş zaten :47::47::47::47::47:
bu akşam açız galibaaa

yanına bi de makarna yap doyarsınız. :)

bu akşam açız galibaaa

üzülme tatlım kahvaltı türü bişeyler hazırlarsın sende değişiklik olur aklında başka yemek yoksa :)))

bu arada bende çıkyıorum kızlar eşim gelecek dha erişte süzeceğim ben :) yarın görüşürzz sayfayı çok doldurmayınnn :)

Back