inş hepiniz o duyguyu yaşarsınız ben de ilk defa yaşayacağım rabbim herşeyin hayırlısını versin..
amin canım allah isteyen herkese yaşatsın o duyguyu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inş hepiniz o duyguyu yaşarsınız ben de ilk defa yaşayacağım rabbim herşeyin hayırlısını versin..
yaa işte böylesi en iyi, belirtisiz filan aniden çıkıp gelseler ya işte:)
hem artık konuyu düşünmüyor, hem de önüne bakıyosun umutla ve nasipse, o zaten orda,
hiçbir iz işaret olmadan, Rabbim sana tevekkül ediyoruz, bizleri boş çevirme, amiin ...
çıkardı canım 11 gün çook uzun süre, ben adet zamanı yaptığm idrar testinde,
çok silik bile olsa çizgi görmediysem yoktur demiştim ve ertesi gün regl oldum
yani hayırlısı olsun hakkında tabiki, bence duruma bakman açısından netleştirmen en iyisi :)
kızlar selam : )
doktordan geldim.bhcg 638.
allahım hepinize yaşatsın bu mutluluğu.
büyük ihtimal ikiz geliyormuş..
cennettemeleğim senin adet geçtimi test yapcaktın galiba noldu bişi çıktımı
selam kızlar ben geldiiiiimmmm reann hamileymiş ikizmiş galiba hayırlı olsun canım benim bebişlerin darısı bize
yok canim ya adetim gecmemisti gögüslerimde felan sizlama agri vardi daha yumurtlama dönemindeydim arkadaslar dedi belki hamilesin üstüne olmusundur bi umut yaptik ama cikmadi ne hikmettir bilmiyorum gögüsler hala sis ve evde yumurta takibi yapiyorum bi türlü yumurtlayamadim gitti bu ay hala beklemedeyim
hoşgeldinnnn evet ilk bebişlerimiz geldi darısı bizim başımıza artıkkk
evet ben demiştim hatta :26::26::26: hayırlısı olsun cnm mide bulantısı falan halsizlik varmı???
elini değdirsin bize söyleyelim de bizim de kısa zaman da olsun bebişlerimiz
bulantim yok ama buaralar erkende yatsam uykumu alamiyorum uyuklama durumu var yani nediyelim hayirlisi
bende aynı söyledim cnm darısı bize artık sende durumlar nasıl varmı belirtiler
eslemcim normal adet belirtileri bi değişiklik yok bu ay da olmadı bence içime öyle doğuyor umutlanmıyorum yani ama olursa sevinirim
hayırlısı cnm takmıyorum kafaya olursa olur olmazsa olmasın napıyım zaten ben gülsüm hanıma küserim bu ayda gelmezse sevmem onu bi daha
cnm inş. hamilesindir bi kaç gün daha bekle geçmezse kan tahlili yaparsın bu arada yumurtlayamanın sebebi hamilelik olabilirmi acaba hamileyken yumurtlama olur mu bi araştır internette ben pek anlamam ama olabilir belkşde
ciciler almayız ona değil mi elma şekeri almam sonra daha şimdiden tehdit ediyoruz yavrucakları bi de gelseler ne olucak demek ki
bildigim kadariyla hamileysen yumurtlama olmuyor, birde ovulasyon testi dogruyu göstermiyor hamileysen,,, eee ben simdi hamileysem 5 haftalik hamile olmam gerekiyor ama test negatif cikiyor ne is:44: bence gec yumurtlayacagim bu ay galiba amaaaannn ne bilim yavv kafaya takmayim diyorum ha bire birsey cikiyor
ayyyyyy almam mı kız neler alırım ben ona daha şimdiden ufak tefek şeyler alıyorum hoşuma giden ben bebek elbislerine eşyalarına çok meraklıyımdır bi gelse küçük hanım neler neler alırım ben kendime almam ona alırım