canın sağ olsun canım, bunda da vardır bir hayır, ilk hamişimi de geldi şimdi
biz de onu kutluyoruz :)
evet bende gördüm arkadaşı çok sevindim yaa darısı başımıza
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canın sağ olsun canım, bunda da vardır bir hayır, ilk hamişimi de geldi şimdi
biz de onu kutluyoruz :)
malesef size ilk iyi haberi vermek istedim ama olmadı testim negatif çıktı.Artık sizden bekliyorum güzel haberleri..Hastalanmayı bekliyorum artık
bata çok var mı daha.
allah allah nie gecikti o zaman normal mi bu kadar gecikmesi sağlık ocağına gidip kan testi yaptırsana cnm belki idrar testi yanlış çıkabilio bazılarında
hayırlısı canm inşallah bi dahaki aya hamiş kalırsın.
dur bakalım canım yaa eğer bir süre daha olmazsam giderim artık doktora
geçen ay 23ünde olmuştum ama bu ay kaçında olurum bilmem normalde 3 gün öne gelir ama 2 ay 23 ünde oldum heralde bu ayda 23ü :44::44::44:
canım dur bakalım.inşallah bebişin oturmuştur köşküne.az kalmış sabır.iyi haberler verirsin inşallah.
ayyy cnm inş. az kaldı ama vakit geçmio bide bi belirtide olmayınca ben bidahaki aya kaldım gibi gelio yaa
e bende de yoktu ki belirti.ne diyorum sana.
hatta ben kasımı bırakıp gözümü aralığa dikmiştim bile.
şuan bende öle diorum
ben ameliyat oldum laparoskopi tüplerim açıldı cnm ameliyat olduğum doktor 45 gün ilişki yasak dedi
kendi doktorumda 1 hafta yeter dedi bende onu 10 gün yaptım...
adetimin 18. gününde birlikte oldum yumurtlama dönemini kaçırdım heralde die düşünüorum hayırlısı artık adet olursamda üzülmiycem bu ay çünkü kaçırmış olabilirim yumurta gününü
hamile arkdaşımız gözünüz aydınn çok sevindim darısı bizlere olsun inşallahhh.. :))
Testi negatif çıkan arkadaşım ismini bilmiyorum ama belki geç döllenme olmuştur inşallah kırmızılar gelmez .
allahtan hayırlısını dile canım.allah sana en hayırlı zaman ne zamansa o zaman gönderir inşallah bebeğini.
aynen cnm bende klomen kullanmıştım 2 ay bi işe yaramadı bende bak sende yaramış ikiz istiyomuydun hiç:44::44:
hamile arkdaşımız gözünüz aydınn çok sevindim darısı bizlere olsun inşallahhh.. :))
Testi negatif çıkan arkadaşım ismini bilmiyorum ama belki geç döllenme olmuştur inşallah kırmızılar gelmez .
hiç aklımdan geçmedi desem yalan olur.
benim baba tarafım hep ikiz.amcalarım..halalarım..dedemler..
ama bildiğim kadarıyla anne için baya zor oluyormuş.
tatlı bi sıkıntı, olsun: )
sadece hayırlısı neyse onu diliyorum canım, hep bunu diledim.
e bende de yoktu ki belirti.ne diyorum sana.
hatta ben kasımı bırakıp gözümü aralığa dikmiştim bile.
ah arkadaşım bat tam 11 gün oldu geçeli geç döllenme bile olsa çıkardı diye düşünüyorum ama bilinmez tabi