Kasım da aşk başkadır, anne olmaya çalışmaksa bambaşka ;)

selam kizlar masallah kaynatmisinizda kaynatmisiniz oku oku canim cikti :D nasilsiniz bakalim görüsmeyeli buarada aramiza yeni arkadaslar gelmis hos gelmisler...

veeeee en önemlisi acilisimizi yapan topigimize heyecan getirip bizide umutlandiran veeee üstelik ikiz anne adayimiza hayirli olsun der ve sagliklica hamilelik gecirir ve sagliklica bebislerini kucagina alir insaalllhhhhh :16:

canım çok teşekkür ederim.
darısı başınıza inşallah.

akşam 8-9 arasıda burası böle canlı ve kalabalık olsun kocişimin maçı varmış ben sıkılırım evde tak başımaaaa konuşurken burda vakit geçio hmennn:32::32::32::32:

canım çokkkkkkkk çokkkkkkkkk sevindim senin adına hayırlısı ile kucağına aldığın günleri görürsün inş.
sana tavsiyem çok dikkatli ol, hareketlerinde ikiz gebelik biraz farklı oluyor, en küçük bir ağrında mutlaka dokrotunla iletişimde ol ihmal etme sakınnn

canım benim çok sağol.
amin inşallah sağlıkla kucağıma aldığı günleride görürüm.
ihmal edermiyim hiç: )
darısı başına inşallah.

kızlar beyaz lahana dolması yapcam bu gün inş. güzel olur bi kere denedim çok haşlamısım lahanayı saramadım dağıldı hep inş. güzel olur dua edin
herkes benim yemeklerimi çok beğenir herşeyide becerir yaparım özelliklede dolmalarım güzel olur ama bunu beceremdim hırs yaptım bu sfere yapcam inş. :52::52::52:

canım sağolasın..
büyük ihtimal öyleymiş evet. :1:
inşallah sizlerde çok beklemeden yaşarsınız bu duyguyu.hayırlısıyla.

aaa reancımm.. hiç demiyorsun vallahi... ay askolsun emi :9::9::9:
cnm hayırlı olsun anneliğinn :nazar: rabbim sağsağlm kucağınada almayı nasip eder ins sizlere..:16:
ve bizlerede meleklerimizi bu ay gönderir ins hayırlısınla Rabbim , dua edin kızlar :50:

kızlar beyaz lahana dolması yapcam bu gün inş. güzel olur bi kere denedim çok haşlamısım lahanayı saramadım dağıldı hep inş. güzel olur dua edin
herkes benim yemeklerimi çok beğenir herşeyide becerir yaparım özelliklede dolmalarım güzel olur ama bunu beceremdim hırs yaptım bu sfere yapcam inş. :52::52::52:

canım fazla haşlama bak en fazla 4 dk o bile fazla aslında yaprakların kalınlığına göre sen anlarsın zaten bi de içine biraz salça koyarsan çok güzel oluyor aşçı önerisi ona göre :34::34::34::34:

aaa reancımm.. hiç demiyorsun vallahi... ay askolsun emi :9::9::9:
cnm hayırlı olsun anneliğinn :nazar: rabbim sağsağlm kucağınada almayı nasip eder ins sizlere..:16:
ve bizlerede meleklerimizi bu ay gönderir ins hayırlısınla Rabbim , dua edin kızlar :50:

dedim kız sen görmemişsin :1:
canım benim çok teşekkür ederim.amin inşallah.artık o günleri beklicez.
hepiniz için ayrı ayrı dua ediyorum.
allahım inşallah en yakın zamanda güldürsün yüzünüzü, hep birlikte mutlu olalım göbecikler atalım inşallah..amin. :16:

kızlar selam bugün ne yoğun geçti ya hala da devam ediyor yoğunluk gün bitsede eve gidebilsem :(((
biraz fırsat buldum yazayım dedim sizlere,

eslem canım kaynayan suya at yaprakları hafif renk değiştirince delikli bir kaba al yeterli oluyor pişerkende yumuşuyor çünkü yapraklar tatlım,
ama ben bayılırım lahana dolmasına birazcık yollarsın dimi :1: :1:

canım fazla haşlama bak en fazla 4 dk o bile fazla aslında yaprakların kalınlığına göre sen anlarsın zaten bi de içine biraz salça koyarsan çok güzel oluyor aşçı önerisi ona göre :34::34::34::34:

iç harcına mı salça koyıyım canım zaten koyarım onu kıymalı yapcam çok güzel oluyo öle 4 dk bile tutmadım cnm hemen yumuşadı zaten inş. olcak bu sefer sarmayı becerebilirsemm :52::52::52:

kızlar selam bugün ne yoğun geçti ya hala da devam ediyor yoğunluk gün bitsede eve gidebilsem :(((
biraz fırsat buldum yazayım dedim sizlere,

eslem canım kaynayan suya at yaprakları hafif renk değiştirince delikli bir kaba al yeterli oluyor pişerkende yumuşuyor çünkü yapraklar tatlım,
ama ben bayılırım lahana dolmasına birazcık yollarsın dimi :1: :1:

ayyy bende çok severim valla ben ameliyattan çıktığımda ağzıma bişi koyamadım 2 gün hiç bişi canım istemiyodu kaynanam sarmış lahana pişirmemiş bana getirdi annemde pişirdi ayy pişmesini zor bekledimm baaşında bekledim ve hemen yedim bide güzel yapmış kaynanam güzel yapar dolmayı ellerine sağlıkk:52::52:
ahh cnm nasıl yollıyım yollayabilsem seve seve :52::52:

dedim kız sen görmemişsin :1:
canım benim çok teşekkür ederim.amin inşallah.artık o günleri beklicez.
hepiniz için ayrı ayrı dua ediyorum.
allahım inşallah en yakın zamanda güldürsün yüzünüzü, hep birlikte mutlu olalım göbecikler atalım inşallah..amin. :16:

olabilir bak :1:
aminnnnnnnnnnnn yarabbim :16:

:58::58::58::58::58: ben çıkıyımda şu dolmayı hallediyim kızlar bekleyin beni geleceğim ben yokken çok kaynatmayın okuması zor oluyo sonra :10::10::10::10:

iç harcına mı salça koyıyım canım zaten koyarım onu kıymalı yapcam çok güzel oluyo öle 4 dk bile tutmadım cnm hemen yumuşadı zaten inş. olcak bu sefer sarmayı becerebilirsemm :52::52::52:

evet canım iç harcına ama ben kıymalı sevmem :50::50::50::50::50:

merhaba kızlar.ben 3 yıllık evliyim 24 yaşındayım.bizde dün itibari ile çalışmalara başladık kocişle.16 kasım yumurtlama tarihim olarak gözüküyor.dün 18iydi ve çok akıntım vardı dünde bugünde yumurtlamadan mı acaba.belimin altına yastık koyup bekledim bi 15 dk faydası olmuş mudur acaba ayağa kalkınca geri aktı baya.bide bikaç saat sonra wcye girdim akıntımda hafif kan vardı sizede oldumu acaba

Back