Kasım da aşk başkadır, anne olmaya çalışmaksa bambaşka ;)

vallamı canm .ya . hayırlısı .. canm ya . peki her zaman adetine yakın sancıların falan olmazmıydı o belirtilerde mi yok. adt sancısı belirtileri.. benm daha mensime 12 günüm var . . çok yorucu açıkçası beklemek .. . belirti falan yok hiç canm . geçen sana o söledğim belirtilerden bazıları var . ama onlarında herbirinin başka sebebi var sanırım... evde bir tane idrar testi var . alıp bazen yapasım geliyor .. sonra adetme yaklaşym adet olmassam yapayım ki eşime süpriz yapayım diyorum .. çıldırıiiicim kuzum ...

beni öyle belirtim olmaz çok sadece olmadan önce 1 gün önce vaya 4-5 saat önce bacaklarım ağrır kasıktan başlar böle kemiklerim sızlar o zaman anlarım olcağımı :50::50::50:

canım benim sağolasın.
amin.darısı başına inşallah.
yok iğne kullanmadım.bu ay klomen kullanmıştım sadece.

hmmm anladım, klomen çoklu yumurta gelişimini destekler,
iğneye gerek kalmadan çatladı demekki, tekrar hayırlı uğrlu olsun
amin darısı benm ve diğer tüm arkadaşların başına olsun
senin de sağlıkla kucağına gelsin inşallah bebiş ya da bebişler :)

belirtin falan varmıydı peki
bide bugün rochack da test yapcaktı o yazdımı cvp ne çıktı acep

yok canım.hiçbi belirtim yoktu.hatta sızlanıp duruyordum burda.
hiç olmazsa bi sızı bi bişi olsaydı diye.
ama yoktu..
sadece günde 3-4 defa 10 ar dakikalığına gelen adet ağrısı gibi hafif bi ağrı vardı.
ne göğüslerimde bi acı yada şişlik.
ne kasıkta bi batma neyin.
hiçbişi.

canım ben geçen ay klomen kullandım.
soğan kürü yaptım.
ve bal tarçın yedim düzenli.
15 kasımda bat günümdü.

cnm :nazar::nazar: Allah nazardan saklasın :nazar::nazar:
yaaa şu bal vs olayına ben de giricem,
eğer bu ayda kalamazsam bütün kürlere bakıcam artık
inşallah hiçbirine gerek kalmadan kalırım bu ay ben de

malesef size ilk iyi haberi vermek istedim ama olmadı testim negatif çıktı.Artık sizden bekliyorum güzel haberleri..Hastalanmayı bekliyorum artık :35::35:

allah allah nie gecikti o zaman normal mi bu kadar gecikmesi sağlık ocağına gidip kan testi yaptırsana cnm belki idrar testi yanlış çıkabilio bazılarında

hmmm anladım, klomen çoklu yumurta gelişimini destekler,
iğneye gerek kalmadan çatladı demekki, tekrar hayırlı uğrlu olsun
amin darısı benm ve diğer tüm arkadaşların başına olsun
senin de sağlıkla kucağına gelsin inşallah bebiş ya da bebişler :)

sağol canım.hepimizin yüzü gülsün inşallah.

yok canım.hiçbi belirtim yoktu.hatta sızlanıp duruyordum burda.
hiç olmazsa bi sızı bi bişi olsaydı diye.
ama yoktu..
sadece günde 3-4 defa 10 ar dakikalığına gelen adet ağrısı gibi hafif bi ağrı vardı.
ne göğüslerimde bi acı yada şişlik.
ne kasıkta bi batma neyin.
hiçbişi.

benimde hiç bişi yok belirti falan

merhabalar aranıza yeni katıldım 1 aydır ara sıra birkaç soru yönelttiğimdearama motoruna sizin site karşıma çıktı ve memnun kaldım dedim geç bile kalmışım bir an önce bende üye olayım acemisiyim biraz artık yazdıkça öğreneceğim

bende kasım da bebiş isteğine girişenlerdenim bugünü bekliyordum ve bugün adet oldum artık bir daha ki aya Allahım kimseyi düşmanımı yedi kat eli dahi bebek hasretiyle sınamasın herkese annelk duygusunu yaşatsın

.

beni öyle belirtim olmaz çok sadece olmadan önce 1 gün önce vaya 4-5 saat önce bacaklarım ağrır kasıktan başlar böle kemiklerim sızlar o zaman anlarım olcağımı :50::50::50:[/QUOTE]

anladm canm . hayırlısı canm . hakkımızda .. ne yapalım dünya durmuyor devam ediyor..çıkmayan candan ümit kesilmez derler canm .. ne uzun yıllar sonra kucağına bebiş alanlar var ..

Back